Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün. 

Barış Şişman' Alıntı:Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.![]()
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Barış Şişman":2478uwjy]Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.![]()
Barış Şişman' Alıntı:Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.![]()
Tolga Kaplan' Alıntı:Bugun 2.5 senelik ilişkim sona erdi.
Valla hiç sorma Yılmaz, gerçektende biraz uzun oldu. Tam 38 gün..Yılmaz Yıldırım' Alıntı:Abi annen hatırladğım kadarıyla annemle aynı günlerde gitmişti.
Benim annem ayın ikisinde geldi.Baya uzun bir ibadet dönemi oldu galiba.
![]()
Allah kabul etsin.
Valla hiç sorma Yılmaz, gerçektende biraz uzun oldu. Tam 38 gün..Barış Şişman' Alıntı:[quote="Yılmaz Yıldırım":2o4kq8z8]Abi annen hatırladğım kadarıyla annemle aynı günlerde gitmişti.
Benim annem ayın ikisinde geldi.Baya uzun bir ibadet dönemi oldu galiba.
![]()
Allah kabul etsin.
Erdal Can İçelli' Alıntı:Bugün;Aşık oldum :roll:
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Erdal Can İçelli":398v6jrd]Bugün;Aşık oldum :roll:
Bende hep kendimden büyüklere aşık olurum,kendi yaşımdaki kızlar beni cezbetmiyor,25-26 ve daha yukarısından etkileniyorum bende :?[/quote:xr3h1ojj]siz normal değilsiniz kanımcaBayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Eren Bekdemir":xr3h1ojj]
tesadüfe bakama benden 4 yaş büyük yahu çıldırcam..
Niye ki,Benimkisi sadece beğeni meselesi,Kimisi sarışın bayanlardan hoşlanır,kimisi esmerler'den bende yaşı biraz benden büyük olanlardan hoşlanıyorumTugay Aktepe' Alıntı:Bayram hayat seni epey yorup,yıpratmış anlaşılan..