• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":28yjcz28]Bugün , benim doğum günüm :P

anıyoruz : )
kutlu olsun[/quote:28yjcz28]
Sağolun

Tugay Aktepe' Alıntı:
Bugün, rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatının yıldönümü.

Rahmet ve özlemle anıyoruz...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Bugün, rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatının yıldönümü.

Rahmet ve özlemle anıyoruz...

Allah mekanını cennet etsin.

Unutmadık unutmayacağız. 25 Kasım 1917 - 4 Nisan 1997...

Bugün;

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonu kepenkleri indirilmiştir benim için...

Bugün 1998´de 1200 $´a aldığım masa üstü bilgisarayı elden çıkarmak istedim, 30 TL verdiler...

Onur Yavuz' Alıntı:
Bugün 1998´de 1200 $´a aldığım masa üstü bilgisarayı elden çıkarmak istedim, 30 TL verdiler...
başka derdin kederin olmasın..
:)

Onur Yavuz' Alıntı:

Yenisi kaç milyon Euro acaba :)

19 subat da yazmıstım havas ile gorusmem oldugunu. bugun aradılar ise giris ile ilgili tum belgeleri istediler. hepsini tamamladım gibi. yarın savcılık(sabıka kaydı), akciger filmi(verem savas dispansiyer) ve is bankasında hesap actırıp, carsamba evraklarımı teslime edecegim. 10 gunluk bi egitim olacakmıs. yolunuz antalya havaalanına duserse beklerlim.

Nilay abla yeni işin hayırlı olsun umarım her şey gönlünce olur

sagol Erdal insallah. tam istedigim bi is oldu. havaalanında calısmaya cok istemistim hep. :)

Nilay KIZILOK' Alıntı:
sagol Erdal insallah. tam istedigim bi is oldu. havaalanında calısmaya cok istemistim hep. :)
11 temmuz 19:30 civarı oralardayız :D
bekle bizi cnm :)

hayırlı olsun yeni işin.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
19 subat da yazmıstım havas ile gorusmem oldugunu. bugun aradılar ise giris ile ilgili tum belgeleri istediler. hepsini tamamladım gibi. yarın savcılık(sabıka kaydı), akciger filmi(verem savas dispansiyer) ve is bankasında hesap actırıp, carsamba evraklarımı teslime edecegim. 10 gunluk bi egitim olacakmıs. yolunuz antalya havaalanına duserse beklerlim.
Hayırlı olsun, bu zamanda iş bulmak zor..

tamam Esra umarim ic hatlar da olurum da gorusuruz. =)

Baris cok haklisin vallaha.

Hayırlı olsun Nilay abla .

Umarım yeni işinde çok başarılır olur bol kazanç sağlarsın Nilay abla :)

sagolun insallah tesekkur ediyorum hepinize. :)

Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.

Barış Şişman' Alıntı:
Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Allah acil şifa versin gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Barış Şişman' Alıntı:

Allah acil şifalar versin, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.

Geri