Bu konuda yüksek lisans yaptım engin bilgilerimi paylaşim okan kardeşim
Az çok Onur abiyle paylaştım ama tık yok belki sen Onur Abinden atak çıkarsın
İlk önce kızı etkileyecek şeyler yapman lazım onun gözünde şirin gözükecek başarılı erkek profilini çizmen lazım önce korkutmadan ve niyeti pek belli etmeden konuşacaksın ama bunu sık sık değil aralikli yapacaksın ki b*ku çıkmasın

Kızla ciddi düşünürken bi anda arkadaş olma diye(
ne yazik ki örnekler mevcut 
)
Sonra az çok yakınlaşmalar başlaması lazım kız o gözle bakıyorsa sana ve doğru zamanda çok etkileyici duygusal bir konusmayla teklif edebilirsin.Yüz yüze edeceksen gözlerinin içine bakmayı sakın ama sakın unutma
Mesaj yoluyla falan açılacaksan kıza uzun bir mesaj yazmanı öneririm içerisinde ona olan duygularını ciddi ve ileriyi düşündügünü belirten cümlelerle ve hayır derse çok üzülecegini yazman lazım cünkü kızlar çok duygusal kişiliklerdir pek etkisi olmasa da +0,5 evet demesin de etkili olabilir buda neyin kötüsü
Kızın yanıtı hayır olursa ve sen kıza kör kütük aşıksan işte bendensin demektir
Arkadaş olmayı teklif edeceksin öncelikle irtibatı hiç kesmiceksin
Peşinden koşacaksın ortak arkadaş yoluyla bir şeyler yapmaya çalışacaksın yoksa ortak arkadaşın edineceksin.Sevdigi pastayı çiçegi vs.. şeyleri ögrenip süpriz yapacaksın.Sürekli onu merak ettigini caktırmadan göstereceksin ancak ince bir çizgi var bunu iyi ayarlaman lazım kızla arkadaş gibi konusurken sürekli seni seviyorum beni neden ret ettin mevuzlarına girersen kız bunalır kaçar
Öncelikle bir arkadaş gibi yaklaşıp bir şeyler paylaşacaksın şaşırtacaksın ve en sonunda bombayı patlatıp tekrar şansını deneyeceksin
Ben tam 3 ay peşinden koştum 3 ay boyunca bu taktigi uyguladım ve şuan 6 ay 4 gündür çıkıyoruz
Allah kolaylık ve SABIR versin seviyorsan peşini bırakma