V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
bugün kayda değer hiçbirşey yapmadım gsbasket. ama buraya deli gibi yazasım vardı ve yazıyorum şimdi . Hee buldum. Eyüp abi foruma geldi mutlu oldum
kayda değer bi durum bence 8)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okan boşver İsviçre'yi filan burda da var artık Milka'lar Toblerone'lar... Galatasaraylı desen zaten her yerde. Sen kızdan bahset açılabildin miOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Bugün yeni tanıştığım yabancı bir arkadaşımı Galatasaraylı yaptım
VE yarın içviçreye geri dönüyolar![]()
Okan boşver İsviçre'yi filan burda da var artık Milka'lar Toblerone'lar... Galatasaraylı desen zaten her yerde. Sen kızdan bahset açılabildin miDeniz Baskın' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":340hrpya]Bugün yeni tanıştığım yabancı bir arkadaşımı Galatasaraylı yaptım
VE yarın içviçreye geri dönüyolar![]()
Onur Yavuz' Alıntı:Bugün kardeşim askere gidiyor...
Hayırlı Tezkereler abiOnur Yavuz' Alıntı:Bugün kardeşim askere gidiyor...
Hayırlı tezkereler abi.Su gibi gider su gibi gelir inşallah.Onur Yavuz' Alıntı:Bugün kardeşim askere gidiyor...
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":1dz4h7yn]Maça gitmelerinde problem nedir Arda Abi? Merak ettiğimden soruyorum valla.![]()
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":19gpj6qh]Maça gitmelerinde problem nedir Arda Abi? Merak ettiğimden soruyorum valla.![]()
Arda hepsini süresiz kadro dışı bırakArda Öztürk' Alıntı:Sivasa yenildiğimize mi yanayım.
Yoksa BJK-Buca maçını izlerken benim tüm takım TV'de maçta gördüğüme mi?