Bugün...

Terörist diyip lanet okudukları adamın sevdalısı bir kadını TRT’ye atayıp halktan maaş bağlattılar. Hem de belgesel yayınladıkları yıl dönümünde. Daha ironik bir komedi filmi görmedim. Alenen halkla billur geçiyorlar göze soka soka. Bugün de böyle bir anormal iğrençlik yaşandı bu ülkede.
 
Üzerinden 5 yıl geçmiş.
15 Temmuz'da Cennet vatanımızı; iradesini ve vatanını 1 dolara satan hainlere yem ettirmeyen 251 kahraman şehidimize ve binlerce kahraman gazimize minnet ve şükranla..

Rabbim her daim devletimizi tüm düşmanlara karşı güçlü ve baki, milletimizi imanlı ve aziz kılsın...
 
Bunlarla sadece Hakan Şükür ve Enes Kanter yürümüş sanırım. Başka hiçbir siyasetçiye soruşturma açılmıyor. Soruşturmayı geçtim; halkın kanalı TRT’ye fetöcü kadın atamışlar. Üstat bir de çıkıp “din kisvesi altında toplumu kimse kullanamayacak” demiş. Ağam eğlenir bizimle. Olan aklımı da yitiricem. Ne diyim; olan cefakar aziz milletimize oldu yine. Ruhları şad olsun.
 
Partisinin içi fetöcü dolu ne mücadelesi. Misal 10 yıl önce Fenerbahçe orduevinin önünde fetönün kumpas davalarına subayları teslim eden diye bilmem ne avukatlar derneği adlı fetöcü yapının adına bildiri okuyan Cahit Özkan AKP grup başkanvekili. İç işleri bakanı Soylu'ya fetönün DP'nin başındayken verdiği destek ortada. Hatta DP ile işi bitince STV'nin kadrolu elemanıydı. Fetuş hakkında kim ne dese hemen kanala bağlanıp fettuş hocasını savunurdu.
Bülent Arınç en son YİK üyesiydi görevden alındı da parti üyeliği devam ediyor.
Darbe komisyonunun başına Recep Patek adlı fetöcüyü getirmişler. Mehmet Özhaseki'yi Kayseri'de fetö yapılanması güçlüyse kendisi sayesindedir bütün işadamlarını fetö ile ilişkiye sokan kendisidir önce ABB adayı yaptılar şimdiden galiba yerel yönetimler sorumlusu mu ne. Darbe girişiminden 2-3 ay önce de https://www.haberturk.com/gundem/ha...UCadwjV6iBeDZqXOkoBnzrNJH8hdIFO13ylDZNISPriCY
https://odatv4.com/gorevliydim-01101813.html burada da Özhaseki'nin Central Parkta tesadüf üzere fettuşilerle buluşması.
https://www.aksam.com.tr/guncel/darbe-ussunden-osymye-12-kilometrelik-hat/haber-665935 misal 12 km'lik bir hat çekilmiş Fetöcülerin Turgut Özal Üniversitesiyle Ösym arasında sahi ne oldu? Neden bu hattın kazılmasında izin verenler yargılanmadı.?
ÖSS sınavı şifre skandalını hatırlıyor musunuz? Ali Demir adlı intihalci'yi ÖSYM'nin başına getirip yaptığı açıklamalardan mutmain olanları hatırlıyor musunuz?
Tayyip'in, hakkını arayan gençlerin karşısına 5-10 bin gençte biz süreriz diye tehdit etiğini hatırlar mısınız? https://www.veryansintv.com/erdoganin-tehdit-ettigi-gencler-hakli-cikti
Rahmetli Kamer Genç meclis kürsüsünde "bunları araştıralım" dediğinde de saldıran 2 AKP'li vekil hala vekil.

Allah'ın lütfu dediler bu darbe girişimi için. Fettuşun istediği Cumhurbaşkanlığı sistemini birebir geçirdiler. Zaten sistemi yazanlar Burhan Kuzu gibi fetöcü ve uyuşturucu tacirlerinin hamisi kişilerdi. https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/feto-baskanlik-sistemini-20-yil-once-tavsiye-etmis-1708480/

Bugün ahlak denen kavram sadece kavram olarak kalmasaydı AKP denen parti ve üyeleri siyasi tarihten silinir ve fetuşilere verdikleri desteklerden dolayı yargılanırlardı. Halk gitti fetöye en büyük destek vermiş bu örgüte oy vermeye devam etti. https://www.cumhuriyet.com.tr/haber...lduk-diyen-erdogani-kendisi-yalanliyor-983895 ne aldatılmıştı ne aldatmıştı lakin öncesinde de fetö bunları aldatmıştı öyle demişti. Hangisi doğru?
 
Murat temur kardeşime katılıyorum 17 25 mesela tıkanan çözüm sürecini açmak için yapıldı erdoğana ya yaparsın ya gidersin denildi erdoğan feto kukla askerimizin başına çuval geçirenlerin kuklası ve o kuşatma yarıldı çok yakında onlarda gidecek bunun demokrasi eli ile olmasını isterim ama çok zorlarsalar ordu eli olmak zorunda 4 nisan bildirisi ortada ne oldu onlara hepsi dışarı da onlar uyardılar bakmışız bir gece asker gelmiş hiç belli olmaz bu işler 15 temmuz ise doğu da alan actiklari pkkyi kurtarma operasyonu idi o kadar erdoğani herhangi bir taraf indirmek istese idi indirmişti zaten bir yerden sonra erdoğan şovuna dönüştü ki bunların hepsi planlı idi allahtan atatürkün yolunda ki askerler engelledi siyaset başka şeydir ama devletin sahibi de askerlerdir unutulmasın istedikleri gibi gitmezse mudahale ederler
 
En büyük fetöcüler, bu ülkeyi fetöye peşkeş çekenlerdir.

Araları bozulunca hepsi birden masum oluverdi bir anda. Umarım gün gelir, herkes yaptığının bedelini öder ve pişkin pişkin ortalıkta dolaşanlar da cezalarını çeker.
 
Başkanın konuşmasında isim geçti de ben belki Cem beyin soyadını yanlış hatırlıyorumdum diye geçirdim içimden. Oldukça da gençti sanırım. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
 
Ateş Ünal Erzen'in oğluymuş ve bir süredir kanser tedavisi görüyormuş sanırım. Başımız sağ olsun, Allah sevenlerine sabır, geride bıraktıklarına ömür versin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun.

Herkesin bayramı kutlu olsun.
 
Bitik-batık ekonomi, işsizlik, yangınlar, seller, depremler, akın akın gelen Afganlar Suriyeliler... Bir de üstüne çıkıp mültecileri kendi vatandaşlarına karşı savunup, vatandaşına cephe alan, sınırları açan bakanlar, yöneticiler... Bugünümüz dünden daha vahim.
 
Manavgat, Marmaris, Osmaniye ve diğer yerleşim yerlerimiz... Yeterli müdahalenin yapılamaması, geçmişten günümüze verilen yanlış kararlar hem ormanlarımızı hem de içimi yakıyor.

Her halk hak ettiği şekilde yönetilir, bir vatandaş olarak halkın aydınlatılması noktasında yeterince görevimi yerine getirmemiş olabilirim ama bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmedim, etmiyorum!
 
Devlet görevlileri ve bakanlar tarafından yapılan açıklamalar ve hatta sergilenen davranışlar; bu yangınlardan daha büyük bir yangında olduğumuzu gösteriyor. Halk erken seçim dedikçe inat edip zamları, vergileri her geçen gün arttırıyorlar. 7 düvelin bir araya gelip vatanından çıkaramadığı Türkleri; bir Türk(!) insanının ülkesinden kaçmak ister hale getirmesi de dünya tarihine çoktan geçti.
 

Üst