• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Çarşamba günü Burhan Felek'teyiz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
9-14ten 12-14e geldi bakalım genede çok zor.

14 16 yenldk :( hakeme itirazlar var

14 14 inanamıyorum.

Hakem gibi Allah belananızı versin sizin !

Acayip üzüldüm ben ya.

saka gibi resmen ya :(

Son sayıyı göremedim ne olduda sayı aldılar 14-15ti.

ben o Türk düşmanı hakem kadına ağzıma geleni söyledim. gerisi boş

Ivana hala masa hakemlerinin yanında itiraz ediyor.

Damarı tuttu, dövecek bikaç kişiyi orada.

14 15ti son sayı nasıl oldu

hakem djerisilonun itirazina sari kart verdi ondan

Böyle gergin bir ortamda azcık insan olan şu kararı vermez.Bu kadar git gelli bir oyuna böyle garip bir son.Yazık oldu...

Ne için kart verdi ki? Tamamiyle kaçırdım.

Böyle bir maç da ancak böyle bir finalle biterdi zaten. Yazık. Sezon başı gerçekçi tek hedefimiz burasıydı, zaten takımın performansından ve Bergamo'nun da gelmesinden sonra şampiyonluk hayali yalan olmuştu ama böyle de elenmemeliydik. Umarım en kısa sürede birkaç oyuncu hariç şu kadro kökten temizlenir.

14-15 iken hakem bizim kıza sarı kart gösterdi otomatikman bir sayı onlara verdiler. 14-16 yenildik. hakem maçı erdi onlara resmen ama bizim kızlarda berbattı. bu takımdan bu kadar kadro olarak

Maçı hiç bir zaman hak etmedik. Takımda disiplinin yerlerde olduğu maç sonunda kanıtlandı. Ne kadar haklı olursan ol o noktada hakeme itiraz etmeyeceksin. Bu sonuçla şu ortaya çıktı: Sponsor bulmak sorun değil, asıl sorun teknik heyetiyle, oyuncu profiliyle doğru düzgün bir kadro oluşturmak. Bu yıl ne kadın basketbolda ne de voleybolda bunu başaramadık. Tam anlamıyla boşa geçirilmiş bir yıl oldu.

sen gel 14 9 dan maci 14 14 getir sonra hakemin sacmasapan karari yuzunden yenil cok yazik yahu

Seneye Ivana hariç takım değişmeli. Baştan aşağı...
Kenarda öylece duran, takım elbiseli antrenör istemiyorum. Bitti...

İvana Djerisilo ! ! !

Geri