Cemal Nalga

Doğum Yılı : 16.09.1987
Boy : 2.08
Pozisyon: 5

TBL Kariyeri
05-06 Tuborg Pilsener
04-05 Tuborg Pilsener
03-04 Tuborg Pilsener
 
2005-2006 sezonu Tuborg maçında en iyi performansını bize karşı yapmasına tepki gösterdiğimiz,şaşırtan oyunuyla gelecek gördüğümüz oyuncunun BİZe katılması beni çok mutlu ediyor.
 
çok genç bi oyuncu ve bize savunmada daha çok katkı sağladığını düşünüyorum ya biz bu adamımızla kaç yıllık bi sözleşme imzaladık ama genç kaliteli bi oyuncu daha fazla şans verilmesi lazım
 
cemal nalga çok büyük yeteneklere sahip genc bir oyuncu onun zamanla kariyeri yükselecek çok büyük bi oyuncu olabileceğini düşünüyorum!galatasarayda yer aldığı için mutluyum :)
 
Banvit maçında salonda dikkatle izledim kendisini , perfonması ve mücadelesi beni çok memnun etti umarım böyle devam eder :atki
 
ileridede gs forması altında kalır ve çok süre alırsa hem gs açısından çok iyi olur hemde milli takım açısından ii olur.
 
2010 Dünya Şampiyonası'nda pivot pozisyonunda kadroda bulunması muhtemel 3 oyuncudan biri bence( Oğuz Savaş, Fatih Solak, Cemal Nalga)
Fatih'ten çaldığı süreler iyi değerlendirebilirse bu sezon sonunda milli takıma çağırılabilir
 
Allah aşkına faul çalıştırılsın Cemal...Hakaret gibi olacak ama bana Asım Pars'ı andırmaya başladı bu yönüyle. :)
 
Ömer H.' Alıntı:
Cemal bu hücum gücüyle Milli Takım'ı hak etmiyor bence Semih dururken. Zaten Semih Fatih Oğuz.. Üç tane fazla bir takıma..

bana semih demiyin tamam cemal yetersiz ama semih 5 para etmez oyuncunun teki o milli takımı hç ama hç hak etmiyor
sadece ümit milli avrupa şampiyonasını hatırlayın
 
Semih Cemal'dan daha iyi. Ben zaten hak ediyor demiyorum, ama demek istediğim Semih'in Cemal'dan iyi olduğu. Zaten diyorum ya; Fatih ve Oğuz yeter bu takıma. E Ermal, Kerem, Kaya.. 5 uzun yeter işte. :)
 
Bir basketbolcu top sektirmesini bile zor yapıyorsa ben onun Galatasaray gibi bir takımda oynıyabileceğinden şüphe ederim..
 
Koray Enis' Alıntı:
Bir basketbolcu top sektirmesini bile zor yapıyorsa ben onun Galatasaray gibi bir takımda oynıyabileceğinden şüphe ederim..
ozaman fatih de gitsin cemalde
ya hangi uzun iyi top sektirebilir
ben wallece
shaq
semih
boozer
memo
yanlış düşünüyosun ama dediğini anlıyamamş olablrm
 
Re: #15 Cemal Nalga

geleceğin pivotu ayrıca semih erden gibi cılızda değil sadece sayı yönünü geliştirmesi gerekir zaten zamanla oda olur daha çok genç
 
Mehmet Okur Kaya Peker Ermal Kurtoglu hatta Huseyin Besok'un 18-20li yaslarını hatırlayan varsa Cemal'de basbaya gelisebilir.Bu sezon icin oncelikli istegim Cemal'in serbest atıslarını gelistirmesi, bunu yapabilirse sahada kalıgı surede artacaktır.
 
Re: 15 # Cemal Nalga

Pota altındaki kalemiz..Bence çook büyük gelişmeler gösterdi..

Dİpnot:fener-efes & GS maçına girerken Cemal abide giriyodu.Kapıdaki görevli İsim? dedi..
Cemal abi önce bi şaşırdı..Sonra süper bi gülücük attı :) :)
Çok hoş bi görüntüydü o :)
 

Üst