CEV Şampiyonlar Ligi Final Four

Hepimizin bildiği gibi bu turnuvanın ev sahibiyiz. Yarı finalde,kupanın favorisi bir başka Türk temsilcisi olan Vakıfbank ile eşleştik.

Diğer yarı final eşleşmesi artık yakından tanıdığımız Yamamay Busto Arsizio ile Rabita Bakü arasında.

Takımımızın Vakıfbank ile oynayacağı maç 9 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de.

Vakıfbank’ı sadece saha içi faktörleriyle yenemeyiz. O maç,tribünün basketbolda bir CSKA, bir Olympiakos maçı gibi olması lazım. Bunun için neler yapabiliriz, tartışalım. Herkes görüşlerini yazarsa sevinirim.

Geçen Eczacıbaşı-Vakıfbank maçındaydım. Vakıf’ın bando takımı var. Acayip ses yapıyorlar salonda ve sesi çok iyi bastırıyorlar. Onları yenmemiz için ne yapabiliriz?

Dediğim gibi F4’da Vakıfbank’ı geçip final oynamak istiyorsak saha içi kadar saha dışı yani tribünde de çok iyi olmamız lazım!
 
Vakıfbank karşısında çok iyi bir tribün ile belki bir şansımız olur. Biletlerin kısa sürede biteceğine inanıyorum.

Umarım voleybol şubesi idarecileri geçen sene basketbol F8 de yaşananlardan biraz ders alır ve yine aynı reziillikler yaşanmaz.

Biletler
 
Bilet satışının olduğu sitede sadece kategori seçebiliyorsun, blokları bile seçemiyorsun, üstelik hangi blok hangi taraftarın belli değil, atıyorum 109 nolu blok bize ayrıldı ama Vakıf taraftarı da alabilir netten, yoksa ben mi yanlış biliyorum, umarım Önder abinin dediği gibi F8 rezaleti olmaz
 
Orkun Darnel bir çok sorunun cevabını vermiş yazısında ;

1) CEV regulasyonlari geregi rakiplere %10 (her biri icin %10) luk yer ayrilmis, geri kalani GS taraftarlarinin satisina sunulmustur
2) Su ana kadar %60 bilet satilmistir
3) Bilet fiyatlarina ''pahali'' demek trajikomiktir
4) Protokol tribununu baz alindiginda, sol dip kise baku, sol saha arkasi vakifbank ve sol ust kose yamamay takimi taraftarlarina ayrilmistir. yani bir saha arkasi ve kosesi 3 takima tahsis edilmis geri kalan 3/4 luk bolum GS taraftarina ayrilmistir.. kameradan kim neyi nasil goruyor hesabini siz yapin...
5) Iceri korna vs getirenlerin bunlari sokup sokamamalari emniyetin bilecegi istir, diktator uygulamasi beklemesin kimse burasi GS SK
6) Turnuva DJ'i sirbistan daki avrupa sampiyonasinda show yapan, resmen takima mac kazandiran, takimi sampiyon yapan, bir sirp dj olacak, yanina voleybolu bilen iyi bir sunucu olacak. sirp dj e gerekli mars, populer muzik konularinda brif verilecek
7) ayrica prime class uygulamasi yapiliyor, 6.katta ozel ikramli, sahaya protokol tarafindaki yakin tribunlerde oturma hakki veren gelir arttirici uygulamalar yapiliyor
8) takimlar sahaya basketboldaki gibi isikla cikartilacak
9) supriz org lar olabilir
10) taraftara tek tip kirmizi t shirt dagitilacak
 
3000 bilet satılmış resmi sitemize göre, tabi bu 3000 bin genel mi yoksa sadece Galatasaray taraftarına ayrılan biletler mi bilmiyoruz, her iki durumda da ayıp, şurda 5 gün kalmış... Çıktığında bitmeliydi o biletler
 
Vakıfbank çok zor bir rakip zaten eğer onları geçersek kupayı alacağamıza inanıyorum.Ama ne olursa olsun o gün o salon dolmalı.Orada olmayı çok isterdim ama malum uzaktayız biraz maçı da izleyemeceğim(arkas maçına gidiyoruz) ama aklım orada.Hatta hem sahada hem tribünde çünkü voleybol da iyi işler yapmak istiyorsak önce voleybola ilgimizin artması lazım..
 
Takımımız yarın Rabita Bakü ile hazırlık maçı yapacakmış.F4'te Necla yok söylentileri var ki bugün daha mutlu bir haber almadım.

09 MART 2013 CUMARTESİ
14:00 - RABİTA BAKÜ – UNENDO YAMAMAY

17:00 - GALATASARAY DAİKİN – VAKIFBANK

Maçlar Ntvspordan da yayınlanacakmış.Yöneticilerimiz hedefimiz madalya diyor.5 yabancıyla çıkacak olsak da Favori değiliz.Hemen hemen herkes Yamamay ile 3.lük maçı yapacağımıza kesin gözüyle bakıyor.
 
Bizim oyuncular hep çıkıp elimizden geleni yapacağız diyolar, bu sefer yapsınlar, ben kazanmak yada kaybetmekte değilim, o sahaya çıksınlar artık şu maçta bari bizden daha iyi olan bir takıma karşı en azından 2 set alsınlar, zorlasınlar, maça çıkmadan kaybetmesinler, vakıfbank bizden iyi ama bu maç tek maç ve herşey olabilir inanırlarsa, vakıfbank'ın bu kupayı aldığı yıl fb daha iyiydi ve o yıl vakıfbank sadece o maçta fb'yi yendi, yani burda önemli olan şu o sahaya inanarak çıkıp, tüm gücüyle yüreğini ortaya koymak, maçı kaybetseler bile bize, biz bu maçı hakettik, alabilirdik dedirtmeliler. Ayrıca bizim takımda da Lo Bianco, Sano, Calderon ve Gioli gibi pozisyonunda dünyanın en iyileri arasında olan oyuncularımız var, bide Neriman'ımız var, yani inanarak çıkın o sahaya yeterki :) bu kupaya son şampiyonun yerine katıldık sonuçta ve bunu hakketimizi gösterin o sahada. Ben Rabıta-Yamamay maçından süpriz bekliyorum, inşallah başarılı oluruz :)AMİN :)...
 
Ayrıca yenilmeyecek takım yoktur, Vakıfbank'ta yenilmeyecek bir takım değil, bizden iyi oldukları doğru ama sonuçta tek maç, sahada doğruları yapanın kazanacağı maç, sadece inanın ve en azından zorlayalım onları, herşey inanmakla başlar, geçen yıl olimpiyatlarda Brezilya, Basketbolda Olypiakos örnekleri var önümüzde en yakın zamandan , bide şanşta önemli tabi, inşallah şansda bizden yana olur :)inşallah kupa gelir, gelmezsede artık seneye gelir :)...
 
Rabita Bakü ile oynadığımız hazırlık maçını 3-1 kaybetmişiz, maçta Leo omuzundan sakatlanmış ama durumunun ciddi olmadığı söyleniyor
 
Barbolini ''Final Four öncesi gerginlik atmak için oynadık,oyundan memnunum'' minvalinde konuştu.Bakü maça yarı tulumla çıkmış zaten. :)
 
3-1 yenildiğimiz Rabita maçında ilk setteki oyunumuz çok övülüyor.Ama F4'te daha iyisi gerekli.Açıkçası 3.olacağımızı düşünüyorum.Ama Barbolini açıklamasında "Geçmişte favorilere ne olduğunu gördüm" dedi.Tura inanıyor.Bence F4 iyi bir tecrube olacak ama asıl hedefin buralarda sürekli oynamak olması gerekir.

Bu arada konuyla alakası yok ama daha önce bir bomba geliyor iddaası vardı.İddaa genişledi ve Galatasaray Daikin'in Costagrande'yi açıklayacağını söyleyenler çoğunlukta.
 
3-1 yenildiğimiz Rabita maçında ilk setteki oyunumuz çok övülüyor.Ama F4'te daha iyisi gerekli.Açıkçası 3.olacağımızı düşünüyorum.Ama Barbolini açıklamasında "Geçmişte favorilere ne olduğunu gördüm" dedi.Tura inanıyor.Bence F4 iyi bir tecrube olacak ama asıl hedefin buralarda sürekli oynamak olması gerekir.

Bu arada konuyla alakası yok ama daha önce bir bomba geliyor iddaası vardı.İddaa genişledi ve Galatasaray Daikin'in Costagrande'yi açıklayacağını söyleyenler çoğunlukta.

Benim için aslolan o armanın hakkını verecek,sonuna kadar mücadele edecek ve terinin son damlasina kadar savaşacak bir takım görmek sahada. Ondan sonrasi Allah'in izniyle lehimize olacaktır. Yeter ki savaşalım ve pes etmeyelim ne olursa olsun. Ben takıma ve koça güveniyorum. İnşaAllah alnımızın akıyla bu turnuvada istediğimiz arzu ettiğimiz sonucu alacağız. Abi dediğin bomba gerçek mi :) :)
 
Büyük gün geldi. Neriman başta olmak üzere takıma güveniyorum ama en büyük beklentim Calderon'dan bugün. Borçlu bize, geldiği günden beri bir kez büyük ve önemli maç kazandırsın artık.

Umarım salon dolar, zira hala satışta biletler var. Haydi kızlar..
 
İlk 2 seti izleyip bırakmıştım Bakü resmen eziyordu Yamamay'ın set alması ilginç olmuş.Ama R.Bakü cidden bugün favori olduğunu gösterdi.Montano-Akinradewo-Castillo çok iyiler.
 
Carlo Parisi Caracuta yerine Carli Lloyd'u alınca Yamamay hemen toparlandı ve 4. sette 2. teknik molaya önce girdiler. Tie break seti görünüyor yolda. İlk 2 seti izleyipte bu maçın tie break'e gideceğini söyleseler güler geçerdim. Böylelikle bir pasörün takımı ne kadar etkileyebileceğini gördük.
 

Üst