Ceza Tahtası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erensadic ısrarla anlaşılmaz Türkçe'si nedeniyle bir hafta cezalıdır. Bu şekilde devam etmek isterse twitter'da takılabilir sonrasında.
 
Buranın paşası siz değilsiniz! Sizin söyledikleriniz doğru diye kimseye zorlamada bulunamazsınız! Kimse sizin anlamsız kişisel hırslarınızı görmek zorunda değil. Burada saçma ve yanlış argümanlar ile başka ajandalar peşinde koşmanıza izin verilmez! Ayrıca Burası Galatasaray forumudur! Bir hafta kendinize gelmeniz için yeterli değilse sonrasında gereğini yine yaparız!
 
vladimirmicov333 Türkçe yazmayı bilmemesinden dolayı forumdan uzaklaştırılmıştır. Türkçe derslerini aldıktan sonra sertifika ile tekrar başvuru yapabilir.
 
Ali Aksu sürekli forum yönetimine birilerini attırma isteği ve haddine olmayan mesajlarından dolayı bir hafta cezalıdır.
 
Mahmut Şeker forumdan atılmıştır. Burası senin takıntılarını ve egonu tatmin edeceğin yer değil. Çık dışarı avazın çıktığı kadar bağır şimdi.
 
Murat Gökçeoğlu boş, Türkçe ve yazım kurallarına dikkat etmeden yazdığı mesajlar için bir hafta cezalıdır. Devamında forum ile ilişkisi kesilecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst