Challenge 2.maç | Galatasaray 2-3 Ural Ufa

İlk iki set takımın az sayıdaki taraftarla birlikte ortaya koyduğu mücadeleyi,karakteri yazmayacağım. Çünkü; takım,sonraki 3 set, 2 set boyunca yaptıkları mücadeleye yakışmayacak performans sergilediler. Sezon boyunca eleştirdiğimiz, mevkisine göre hücumu yetersiz dediğimiz Bojan'ın ortaya koyduğu mücadeleyi diğer takım arkadaşları da koysaydı, en azından altın set oynanırdı bu maçta. Vlado;belki arka arkaya 4 aces ile seti bize kazandırdıysa da sonrasındaki performansı onun adına yakışmadı açıkçası. Blok manyağı oldu desek yeridir. Ki,biz bu sene Vlado'nun performansına fazlasıyla bakan bir takımız. Tomi desen maçı en azından altın sete götürsek maçın adamı sayılacak iken o da takımla birlikte düştü.

Neyse, şu maçla ilgili ne yazsam hep bir şeyler eksik kalacak, bendeki hayal kırıklığını anlatmaya yetmeyecek. Önümüzde Türkiye Ligi Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kaldı umarım en azından bir tanesi bu sene bizim müzemize girer.
 
Ufa muhtemelen bizden iyi takımdır.Ufa'yı bir şekilde geçsek karşımıza çıkacak olan Piacenza da bizden iyi takımdır.Challenge Kupası'nda mücadele etmek bir Galatasaraylıya pek bir şey sunmuyor,ee rakipler de bizden iyiyken kaybetmemiz normal.Çok da takılmamak lazım.
İlk paragrafta her şey anlaşılır.Anlaşılır olmayansa Ural Ufa'nın bizden iyi takım olduğunu,fit olduğumuzda da bizi yeneceğini sahada görememiş olmamız.İlk iki seti daha güzel kazanamazdık,salondaki -bozulmaya da hazır- mevcut kitlenin verdiği enerji daha iyi olamazdı.Hal böyleyken maçı altın sete götür de orada kaybet be baba,çatır çatır bir maç olsun.Yine elen ama biz çıkışta ortaya konulamayan karakterden,5. sete çıkmadan turun kafada kaybedilmiş olmasından değil de erkek voleybolda Rusya ve İtalya'ya göre ne kadar geride olduğumuzdan bahsedelim.Çıkışta ''yenilsen de yensen de'' UNI'deki güzel kitleye destek olmak için değil de içten gelerek bağıra çağıra söylensin.
İşe mekanik bakan bir taraftar için ilk paragraf geçerli,kafaya takılacak bir şey yok.Yalnız ikinci paragraftan kaynaklı olarak manevi yönden baya bir şey kaybedildi.
 

Üst