• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Ahh ah... Şu seride Orlando'nun oyun kurucusu Rafer Alston değil de Jameer Nelson olsaydı Orlando için tur kesin cepte derdim ama çok zor seri orası kesin... Bu geceki maçı bence Cleveland alır ama seri için aynı şeyleri söylemek zor...
Bu arada Cleveland'ın bench avantajı var Orlando'ya göre bu bariz... Ancak bunu kullanamazlarsa hiç bir yere gidemezler... Bench demişken de Mickael Pietrus için de özel şeyler söylemek lazım... Ben şuna inanıyorum ki Pietrus ve Hidayet birbirlerine çok paralel oynuyorlar... İkisi de birbirinin performanslarını ya yukarı çekiyorlar ya da aşağı... Bu serinin kaderi de bu ikilinin elinde... Ne LeBron'un ne Howard'ın elinde gibi...

of bkle bkle geçmıyor:D

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
of bkle bkle geçmıyor:D

Yat, maçın ikinci yarısına kalk canım. NBA maçlarının ilk yarılarından nefret eden bir adam olarak öyle yapmayı düşünüyor, bu amaçla yatıyorum...

Gözler kaymaya başladı...
Ama kaçmaz bu maç :roll:

gidin teknik faulu ogretin su hakemlere..

Savas Karadag' Alıntı:
gidin teknik faulu ogretin su hakemlere..

Cleveland'ın maça baskılı başlayacağı kesindi ama hakemler daha baskılı başladı :) O teknik faulü nasıl vermez yaw :D

30-16 ilk çeyrek.

İnsan bir acaba diyor :)

evet, nba in, ya da stern in, bir lbj-kobe finaline ihtiyaci var.

ancak paranin oldugu her yerde, boyle cirkinlesmeli mi her sey..

illa mesaj mi verilmek zorunda orlandolu oyunculara, cleveland yalniz degil diye, o teknik faulde kimin gunahina girilmistir??

uykumuzu feda ediyoruz basketbol izleyecegiz diye, halbuki bildigin tiyatro..

Savas Karadag' Alıntı:
evet, nba in, ya da stern in, bir lbj-kobe finaline ihtiyaci var.

ancak paranin oldugu her yerde, boyle cirkinlesmeli mi her sey..

illa mesaj mi verilmek zorunda orlandolu oyunculara, cleveland yalniz degil diye, o teknik faulde kimin gunahina girilmistir??

uykumuzu feda ediyoruz basketbol izleyecegiz diye, halbuki bildigin tiyatro..

İmza...

Orlando toparladı yavaş yavaş çaktırmadan geliyor...

58-64 oldu... Geliiyor Orlando...

84-86... Son 5:30 dk... Cleveland'ın hücumu tıkandı... Orlanda da boş geçmiyor...

93-93 son 30 saniye.Orlando'da top.

93-93.Son 13 saniye.Hedo fauul yaptırdı.Faul hakkı dolmamıştı Cleveland'ın.Şimdi top Orlando'da.Son top,haydi Hedo,haydi Orlando.Güveniyoruz size !!!

Hidayet İnanılmaz bir basket attı 1 saniye kala.95-93.Haydi Çocuklar 1 saniye iyi savunma.Sonra seri 2-0.

Son saniyede LeBron üçlük attı maalesef.1-1 oldu seri.Cleveland'lı arkadaşlara tebrikler.Ama biz bu oyunla seriyi evimizde 3-1 yaparız.

Yok artık Lebron James Diyorum ve yatıyorum.
Yok böyle bir maç

Yok artık HİDO :shock: Bitirdin Cleveland'ı...
Derken LeBron üçlüğü gönderdi... Maçı aldı Cleveland :shock:

'Nedense seri 2-0 gibi duruyor...'

Oof of, Cavs'i süpürme ihtimali doğmuştu,artık serinin ne olacağı belli değil.

Geri