Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Kazım'ın gidişini davul zurna ile kutlayanlar inşallah kendisini aramazlar tek temennimdir o bizim kulübümüz adına. Yoksa parasını pulunu geçtim ki zaten 1,5 milyon euro'ya opsiyon veriyorsan elalem en az 3 milyondan açarken kapıyı yönetim neresinden tutarsan başarısızdır transferi konusunda. Adam almadığımız, kanat için ölüp bittiğimiz şu zamanlarda Kazım gibi Türk statüsünde oynayan bir adamı nasıl elinin tersi ile itebiliyor teknik ekip ve yönetim anlam veremiyorum. Çok iyi olduğunu söyleyemeyiz ama takımdan apar topar gönderilecek derecede kötü de değildi. Bu takımda hiçbir halt yapmayan Riera efendi 3,5 milyon yıllık ile sol kanadımızda yabancı kontenjanımızı paşalar gibi doldururken, Konya'ya attığı gol 1000 gol değerinde sayılan Aydın halen takımdayken anlam veremiyorum hiçbirşeye. Kendi gitmek istemiş olabilir fakat bir adamı takımda tutmak da çok zor olmasa gerek. Ki Kazım Fatih Hoca ile Milli Takım'dan beri gayet iyi anlaşan bir oyuncuydu bilindiği üzere..

Kendisi için de hayırlı olur umarım ben seviyordum Kazım'ı ve sevmeye de devam edeceğim. Transferdeki başarısızlığı da yönetim başlığında ayrıca dile getirmek istiyorum..
 
bende kazımı günahım kadar sevmiyorum ama
sağ tarafta kim oynayacak onu kara kara düşünüyorum
elle tutulur biri alınmadan gönderilmesi yanlış bence
elimiz de aydın, yiğit ve merthan var
en azından keita ı alsaydık :(
 
Sanırım sağda Emre'yi oynatırım, sakatlanırsa filan Eboue geldikten sonra Sabri'yi oynatırım diye düşündü Fatih Hoca. 3.sıraya koydu yani Kazım'ı. O da itiraz etti bu duruma ve yollandı. Beğenmediğim bir oyuncuydu. Haaa ilk cümlede bahsettiğim çözüm çözüm müdür? değildir!
 
herşeyi geçtim satın alma opsiyonu bu kadar genç bir oyuncu için resmen bedava olmuş...hatta direkt bedavaya verselermiş...
Kaç yaşında Kazım ? ya arkadaşlar Fatih hoca zaten gönermezdi ama gitmek isteyeni zorla mı tutacaksınız Yiğit neden alındı Merthana güvenilsin halledilir yani arkasından ağladığınız adam her maç sonu şurada demediğimiz kalmadığı Kazım ya .
 

Üst