Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

52377779706011990799.jpg


http://yfrog.com/kebxixqj

Kazım, Melo ve Muslera'dan ''ölümüne kankayız'' fotoları :D Eboue de gelir, katılır bunlara. Hasan Şaş alır götürür, bir kebapçıya, Adana dürüme veya kelle paçacıya :D
 
Çok iyi ya gerçekten özlenen iletişim, arkadaşlık, birlik duygusu bu gelin görünki doğru ortam sağlandığında bu duyguları yeşerten adamların ikisi Güney Amerikalı diğeri 'umursamaz' Kazım;)
 
Yarın gazetelerden bir başlık bekliyorum. Galatasaray' da gruplaşmalar başladı :) Kazım-Muslera ve Melo' nun diğer arkadaşlarına soğuk tavırları kampta sıkıntı yarattı vs ...
 
Hakikaten boyle resimler gormek insani cok keyiflendiriyor. Bu ortami da saglayan tum yonetici idareci ve teknik ekibe tesekkur etmek lazim.
 
hani yeteneği kısıtlı olupta çalışan didnen ama başaramayan adam kızılmaz iyi neyetli çalışıyordur ama o kadar işte...
ama kazım gibi adamlardan hiç hoşlanmıyorum, sene başında iyiydi biraz şimdi yine aynı, var bu yetenek ama kafa yok bu tarz adamlardan artık yakın zamanda kurtulmak dileğiyle...
 
Ben Kazım'ın yetenekli olduğu görüşüne katılmıyorum. Bu adamda hiçbir zaman kanatta adam geçme, 0 a inme, ter top atma gibi özellikler olmadı.
Sadece topa iyi ve sert vuruyor, fizik olarak kuvvetli bir oyuncu. Dar alanda çok süratli olduğuda söylenemez.

Forvette 2. adam olarak kanattan daha etkili oluyor zaten.
 
eeee biz burda transfer zamanlarında Keita gelmeli diye bas bas bi tarafımızı yırtarken,hatta acele ile Keita başlıkları açıldığında Keitaya ne gerek var ya,sağ tarafımız oldukça şişkin deniyordu,Kazım varken Keita'da ne oluyor deniliyordu şimdi herkes paşa paşa Kazım'a katlanmak zorunda,Kazım'ın yapıp edebileceği en fazla bu zaten,Kazım asla Galatasaray ilk 11'inde başlayacak kapasitede değildi ama mecburiyet işte Türk asıllı diye,ha bu arada yarın Kazım 1 asist yapar yanlışlıkla veya 1 gol atar sonra bizde burda yine adamsın ulan Kazım adamsın deriz:)
 
Kazım Kazım İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:

Profesyonel Futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.
 
Resmî Açıklama:

Kazım Kazım Olympiacos FC'ye Kiralandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcumuz Kazım Kazım'ın geçici transferi için Yunanistan'ın Olympiacos FC takımı ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Profesyonel futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın Olympiacos F.C.'ye 2011 - 2012 futbol sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Olympiacos F.C. Şirketimize 875.000 Euro ödeyecektir. Ayrıca, Olympiacos F.C. 2011-2012 sezonunun sonunda futbolcunun transfer haklarını 1.500.000 Euro karşılığında satın alma hakkına sahiptir.

Kazım Kazım'a yeni takımında başarılar dileriz.
 

Üst