son 3 fotoyu torino sokakları diye yuttururuz he, arkada benetton, sokakta torino havası falan böyle..
Bir dahaki maça mazeret hazırAlen Hekimbas' Alıntı:Eyüp abi yalnız o ne merdivenlerdi be hala kendimi toparlayamadım![]()
ee dergiyi getiriyordun cumartesi?Onur UNCU' Alıntı:Ahh ahh dün sınav koyan Matematikçi yüzünden gelemedim,yarın da Trabzon maçında olacağım.Ortam çok güzelmiş kaçmamalıydı.
Bu arada totem konusunda katılıyorum,Klan tayfasında eksilme olmasın.Benim evde olmamam bozar mı acaba?![]()
Ertesi gün alttan aldığım sınav vardı, ama böyle geceler fazla olmaz. Kaçırılmaması gerekirMehmet Yıldırım' Alıntı:Uff ya sınav haftasına girmemiş olsadık varya![]()
.
ee dergiyi getiriyordun cumartesi?Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Onur UNCU":3fisca9c]Ahh ahh dün sınav koyan Matematikçi yüzünden gelemedim,yarın da Trabzon maçında olacağım.Ortam çok güzelmiş kaçmamalıydı.
Bu arada totem konusunda katılıyorum,Klan tayfasında eksilme olmasın.Benim evde olmamam bozar mı acaba?![]()
Biletler bitmiş trabzon maçının buaradada ulebte yarı final oynadığımız kadar trabzon maçıdaönemliBurak Barut' Alıntı:Cafe Klan ruhunun hiç bozulmamasını dilerimYarın Trabzon maçı tribünleri boş olursa şaşırmam
![]()