• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-52 Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Nevriye ve Kizer yok sanirim. Meltem'in performansini dort gozle bekliyorum.
Kulichova'nin performansi bizim icin belirleyici olacak.

Isil - Aysegul
Lloyd - Martinez - Seda
Bahar - Cansu
Dubljevic - Meltem
Kulichova

Hangi kanalda maç?
Edit:Trt spor'daymış...

Kulichova pota altında ağır basıyor herkesten bir tık yukarda

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi savunma yapmaya başladık

Bayan takımımız da keyifli güzel başladı erkek takımı gibi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Loyd'un kumasi belli . Neden draft pick 1 oldugunu gösteriyor . 24 numara tercihinide anlamak zor degil .Kendisi koyu bir Kobe braynt hayrani .. Umarim gelecek yilda bizde büyür..
Kizer ve Nevriye döndügünde bu takım zor mac kaybeder.

İlk yarıyı 30-28 geride kapattık.

Fenerbahce'de Veremeyenka'nin dönüsü ile pota altı toparlanmis . Quiqley transferleride nokta atisi . Saf bir skorer kendisi .

Eksikler belli ediyor kendini.

Kısalarimiz geçen sezona nazaran ciddi anlamda güclendi . Casas ve Deniz colakoglu'nu gönderip yerlerine Isıl alben ve Loyd gibi abd milli takiminin gelecegini transfer ettik . Şu kadroda dublijevic'in yanina pota altinda SANCHO ve NEVRİYE'nin eşlik ettigini düsünüyorum. İlk yaridan macı koparirdik.

Doğruları yapıyoruz ama boş şutlar kaçıyor. Buna yapacak birşey yok. O şutlar elbet girecektir. Ben takımı beğendim gerçekten. O şut girmediği vakitlerde içeride Nevriye olacağı için sıkıntımız minimuma inecektir.

Nedense çok rahatım :).

Ekrem Memnun'un dediği kadar varmış Lloyd.Müthiş bi potansiyel.Kizer'i de geçtim de Nevriye olsaydı maçı domine edebilirdik.Bir türlü oyunun kontrolünü sağlayamıyoruz

Bahar sezon başı hazır gözükmüştü ama yine bildiğimiz Bahar ne yazık ki:-(

Maç elimize geliyor bizse ısrarla istemiyoruz.18 saniye kala sadece 1 faul yapmışız olacak iş değil.

İki şanstan yararlanamadık 10 saniye boyuna faul yapamadık şaşırdı herkes ne yazık ki :(

Nuria yine sasirtmadi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kritik yerde martinez 2 serbest atışı kaçırdı. Gitti maç. 5 numarasız oynadık resmen. Nevriye olsa başka olurdu. Yazık oldu...

Kolay sayıları faulle kesebilirdik maçın bitimine 18 saniye kala 1 faul yapmış olmak akıl alır gibi değil beceriksizliğimizin kurbanı olduk.

Martinez ile olmaz. Geçen sene beşiktaşın oyun kurucusunu biz alsaydık keşke. D.moskova ya gitti diye hatırlıyorum. Ama ismini hatırlayamadım şimdi.

Geri