• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cumhurbaşkanlığı Kupası Organizasyon Başlığı - 12 Ekim Kayseri - Biletler Satışta, YÜKLENİYORUZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray arasında oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası 12 Ekim'de sahibini bulacak.

Ah Bi Ankara'da oynansa da şu derbi heyecanını bizde yaşasak.

Ankara olmalı, deplase yapmalı.

Nerde oynanacağı belli deilmi ?

Bursa'da oynansa diyeceğim ama Bursa'nın iğrenç salonuna bu maç verilirse haksızlık olur :D

Ankara'da olma ihtimali çok yüksek tahminime göre, Dünya Şampiyonası için yaptıkları salonda daha ciddi maç oynanmadı yanlış hatırlamıyorsam. Telekom filan bile orayı kullanmıyo.

Ankara'da olma ihtimali çok yüksek tahminime göre, Dünya Şampiyonası için yaptıkları salonda daha ciddi maç oynanmadı yanlış hatırlamıyorsam. Telekom filan bile orayı kullanmıyo.

Sanırım Telekom ve Hacettepe bu sezon Ankara Arena'da oynaycak maçlarını.

Geçen sene All-Star ve birkaç kongre dışında hiç kullanılmadı salon. Kayseri veya Ankara olur kanaatindeyim.

Bu maça iyi hazırlanmak için güçlü eurolegue takımları ile hazırlık maçları yapmalıyız.

Seyircisiz maç cezamızı bu maçta falan çektirmezler dimi ? :)

Seyircisiz maç cezamızı bu maçta falan çektirmezler dimi ? :)

Aslında cevabı belli ama enteresan bir soru bu :) Cezamızı bu maçta çekmemiz söz konusu değildir.

Ama oyuncular cezalarını sezon önceki bu maçlarda çekebiliyorsa taraftar da çekmelidir aslında. Mantık böyle dese de olmaz tabiki bu iş.

Bu cezayı mahkemeye götürsek adil değil diye ve karar çıkana kadar seyircisiz oynama cezası uygulanmamalı desek. Bakınız; TFF'nin kararları desek ne derler çok merak ediyorum.

Umarım Ankara da olur bir Ankaralı olarak şimdiden heyecanla bekliyorum.

büyük ihtimalle Ankara'da olur eğer olursa forumca birlikte gitmeyi teklif ediyorum:)

Yine kaynanamı özledim.Eşimi ikna edebilirsem Ankara'ya kaynanamı ziyarete gidebiliriz :)
Maç için gittiğimide kim çıkardı :)

Bugün Veli Yiğit twitter'da yazdı ama aradı kaynadı galiba buraya hiç kimse yazmamış. Neyse biz bir kez daha söyleyelim zararı yok, Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, 12 Ekim'de Kayseri'de oynanacak.

Çok iyi haber. Oradayız!!

Bayanlar'da 16 Ekim Ankara, adalet mi yahu bu :( Arası biraz uzun olsaydı!

Bugün Veli Yiğit twitter'da yazdı ama aradı kaynadı galiba buraya hiç kimse yazmamış. Neyse biz bir kez daha söyleyelim zararı yok, Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, 12 Ekim'de Kayseri'de oynanacak.

İşte buna Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh derim ben. Bundan güzel bir haber olamazdı herhalde benim için. Gel 12 Ekim GEL !!!

Ankara için kendimi hazırlamıştım. Kayseri kötü oldu benim için ama ordaki renktaşlar adına sevindim.

Keşke Ankara olsaydı. Forum olarak Kayseri çıkarması yaparız ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri