• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

DeSean Hadley

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem G.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04

Cem G.

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Cem G.
2. yabancı transferimizi de yaptık. Ayrıntıları birazdan geçeceğim bulabildiğim kadarıyla.

hayırlı olsun
araştırmaları beklioruz cem bey =)

Hayırlı olsun.

istatistikleri sabırsızlıkla bekliyoruz Cem bey :)

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=34355

http://www.skyforceonline.com/roster/in ... entryid=33

CBA'de yılın savunmacısı seçilmiş
hayırlı olsun

bu da euro basketten bir haber: http://www.eurobasket.com/bih/bih.asp

Bosna tests DeSean Hadley - Aug. 11, 2005 - by Nedzad Kladusak

Bosna tests DeSean Hadley a possible replacement for Nenad Markovic who still hasn t decided where he will continue his career but announced that he might leave BIH again.
After the first practice units it seems that Hadley is a very good defender but doesn t have the offensive abilities which are needed in case of Markovic departure. Further candidates are Steve Logan, former GYL-MVP Kenyan Weaks and according to some rumours Mike Chappell ( SG/SF, 205cm) a former US NCAA champion (00/01 Michigan State).
Jasmin Perkovic, who was in intense negotiations with th emanagement of KK Bosna decided to reject the offer and will continue his career in Greece.

yazılan çizilenlere bakınca ilk planda malik dixon'la birbirlerini tamamlayacak oyuncular gibi geliyor
inşallah güzel olur bizim için

desean_hadley.jpg

Yılın Savunmacısı Galatasaray'da!

Geçen yýl play-out'lar sonunda 1.ligde kalan ve
kadrosuna yabancý olarak sadece Malik Dixon 'ý
katýp sonrasýnda transferde sessiz kalan
Galatasaray, ikinci ABDlisini de buldu.
Sarý-Kýrmýzýlýlarýn yeni oyuncusu geçen yýl yýlýn
savunmacýsý seçildi.

Halil Üner 'in ekibi, geçen sezon sezona Kore'de
baþlayýp sonrasýnda CBA'de forma giyen ardýndan da
ACB liginde sezonu bitiren 1.93 boyunda 1977
doðumlu DeSean Hadley ile anlaþmaya vardý. CBA
liginde þampiyon olan Sioux Falls Skyforce
takýmýnda oynayan ve 17.7 sayý, 6.1 ribaunt, 4.2
asist ortalamasý ile CBA All-Star'a davet edilen
Hadley, CBA liginde yýlýn savunmacýsý da seçildi.

Hadley, % 38 baþarý ile üç sayý yüzdesinde lig
8'ncisi, % 86 baþarý ile de serbest atýþ
yüzdesinde lig 4.sü oldu.

Baya bir bakındım. İlk izlenim kesinlikle çok iyi bir savunmacı, CBA de yılın savunmacısı seçilmesi de bunun kanıtı. Bazı yerlerde hücumu iyi denilirken bazı yerler de yeterli görülmemiş. Sioux Falls Skyforce takımında oynamış 17.7 sayı 6.1 reb. 4.2 asist yapmış. Yani baya bir all around oyuncu. 2 numara olmasına karşın reobundları bu kadar iyi olması güzel birşey. Tahminen çok atletik çünkü hem iyi savunmacı hem iyi reboundçu. %38 3lük, %86 serbest atış da kötü yüzdeler değil. CBA ligi all starlarına da çağrılmış ve maçta 15 sayı 4 asist yapmış. Takımında hücum çok homojen dağılmış 17.9 sayı ile Corsley Edwards en skorer oyuncuyken 16.9 ile DeSean 4. en skorermiş.

2001 Eastern Michigan mezunu, 1977 doğumlu 1 93 civarında. Avrupa'daki kariyeri ile ilgili bir kaç şey buldum ama çok net değil. İtalya 2. liginde playoff larda 2003-2004 te 8.1 sayı, 2.6 rebound yapmış. Geçen sene İspanya 1. liginde Leche Rio'da da forma giymiş. En yeni gelişme ise Bosna Hersek'in Bosna takımı denemiş kendisini. Ünlü oyuncuları Nenad Markovic'in ayrılması halinde yerini doldurması için düşünülmüş. İlk idman sonrası savunması çok beğenilirken hücumu Nenad kadar iyi bulunmamış(Nenad zaten 37 yaşında ve Bosna tarihnin en büyük basketbolcusudur ve müthiş bir skorerdir bu çok moral bozucu olmasın). zaten sonra da Nenad 1 sene daha oynayıp kariyerini bitirmeye karar vermiş.

Şimdi müneccimlik bölümü :) CBA de oldukça skorer olmasına karşın skorer yönü çok öne çıkmayacak gibi duruyor. Takımı şampiyon olmuş, bu kazanan bir isim olması çaısından önemli. Aralık'ta bir hafta 25.5 sayı, 7.5 reb yapmış ve haftanın oyuncusu olmuş. Hücum yönü de var ama tahminen takımda 1 numaralı dış hücum silahımız Dixon olacaktır ama DeSean da gerekli katkıları yapacaktır gibi durmakta. Rakip takımın en önemli kısasını tutacaktır diye düşünüyorum. Geçen sene bu pozisyondaki Nick'in en büyük eksiklerinden biri savunmasıydı zaten, o açığı kapayacak gibi. Bir de hiç bir yerde rastlamadığım ama kafamda canlandırdığım bir şey daha var. O da çok atletik olması ve bize güzel smaçlar izletecek olması inşallah :atki

Şu yaptığımız gerçekten sadece müneccimlik ama ben 2. yabancı oyuncumuzu da görmeden beğendim diyebilirim.

1977 doğumlu 1.93 boyunda

Career:
2000-2001: E.Michigan (NCAA)
2001-2002: Flint Fluze (CBA) pre-season camp, then was signed for the rest of season: 37 games: 9.Oppg, 5.1rpg, 1.9apg, 1.2spg, 8bloks
2002-2003: Great Lakes Storm (CBA): 48 games: 13.3 ppg, 6.0 rpg, 3.1apg, 1.3spg
2003: Dodge City Legend (USBL): released just before the season started
2003: Hickory Nutz (CBL, 1T): 23pts, 6asist
2003-2004: In Sep.'03 was tested by Elma APOEL Nicosia (CYP-A1), but not signed, next month joined ldaho Stampede (CBA-1T): 47 games: 17.7ppg, 6.1rpg, 4.2apg, 1.4spg, in March '04 signed at Sicc PPA Jesi (ITA-Lega2): 13 games: 7.4ppg, 2.7ppg
2004: In June signed at Cedar Rapids River Raiders (USBL,1T): 6games: 12.7ppg, 4.8rpg, 1.7apg, 2.3spg
2004-2005: Smsung Thunders Seoul (KOR-KBL): released in Nov.'04: 3 games: 6.5ppg, the same month signed at Sioux Falls Skyforce (CBA-1T): 48 games: 16.9ppg, 5.9rpg, 3.4apg, 1.6spg, FPG: 43.4%, 3Pts: 38%, in Apr.'05 joined Leche Rio Breogan Lugo (ESP-ACB): 3 games: 5.3ppg, 2.3rpg, 1.7apg
2005 July: Reebok Vegas Sumer League (New Orleans Hornets)
2005-2006: In Aug.'05 try out, Bosna ASA BHTelecom

Hadley_DeSean.jpg

d64129ffc5e099239e81d5420d1c717a.jpg

eğer savunmacıysa bu adam benim bu yılki hit adamım olabilir..
ülkede savunma yapan dış adam görelim biraz.

Hayırlara vesile olsun :atki
üst postlardaki istatislikler yazılar çok heyecan verici
Hakkaten bu sene iyi yabancı buluyoz inşallah devamı gelir
Sanırım Halil Hocada iyileşmiştir artıkın :P

CBA Avrupa için güzel referans bence.. İstatistikleri de hiç fena gözükmüyor. En azından tecrübesiz bir adam değil. Geçen sene iyi ama tecrübesiz yabancılarla oynamıştık bu sene tecrübelli adam alıyoruz bu iyiye işaret. 3 hafta sonra Kaçmazsa faydalı olur. Hayırlı olsun.
Bir de orta karar bi pivot bulduk mu küme düşme tehllikesi yaşamayız.

:atki Hayırllı Olsun :atki acaba kaç oynuyo bu adam belki yazmışsınızdırda bn hepsini okuyamadım tembellik ettim pardon

inşallah başarılı olur tekrar :atki hayırlı olsun :atki

:atki Ne maiami ne los angels ne de boston bu sene sensin şampiyon haydi bastır haydi bastır hayddi bastır GALATASARYYYYY :atki

Bu seneki yabancılarımız iyi,birde kalitel, türk alabilsek.

DeSean Hadley Galatasaray'da

Gercekten de olumlu bir transfer.İstatistikleri gayet iyi.Eğer 5 numaraya da aynı takımdan Corsley Edwards'ı alırsak çok müthiş olur.(Geçen sezon fb'de oynarken çok beğenmiştim)4 numaraya da Karşıyaka'dan Lloreda süper olur

ozzy' Alıntı:
Ben de nereden hatırlıyorum bu adamı diye düşünüyordum..Adamı geçen sene önermişim.Scouting ücreti talep ediyorum :D
Ozaman kötü çıkarsa Halil Üner yerine sana kalacak ihale :)

Bravo iyi araştırmışsın.

hayırlı ugurlu olsun ne diyelim biz 2 gundur OZZY ile tartısıyoduk meger ise yaramıs :P :P :P birde kaliteli bir pivot aldıkmı hersey yoluna girer die dusunuyom

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
ozzy' Alıntı:
Ben de nereden hatırlıyorum bu adamı diye düşünüyordum..Adamı geçen sene önermişim.Scouting ücreti talep ediyorum :D
Ozaman kötü çıkarsa Halil Üner yerine sana kalacak ihale :)

Bravo iyi araştırmışsın.

Allah var H.Üner in geçen sene getirdiği adamlar da iyiydi (Keep hariç) Artık bilinçli yapılmış transferler miydi yoksa şansa mı denk geldi bilemem. Ancak H.Üner bu adamların hiçbirini doğru düzgün kullanamadı.

Bu yeni alınan 2 adamı da hiç izlemedim sadece istatistiklerine bakarak yorum yapıyoruz ki bu da bir yere kadar fikir verebilir. Geçen seene BJK nın getirdiği Mourning de Türkiyeden önce süper istatistiklerle oynamış önemli bir oyuncuydu ama burada sıfır oynadı.

Genel anlamda bir savunma anlayışı olmayan H.Üner ile CBA in en iyi savunmacısı ne kadar anlaşabileck bunlar hep soru işareti. Adam 3 maç sonra "başlarım senin savunmana" deyip tantana edebilir :D

İnşallah bu 2 adam işimize yarar ve gerektiği ekilde kullanılır.

öncelikle hayirlisi olsun bu sene ki transferler icimize sinio en azindan . ancak ii bi sutör bulmamiz gerekli sonucta butun sezon semsettin'e mahkum kalmamak icin. :roll:

chooper' Alıntı:
ancak ii bi sutör bulmamiz gerekli sonucta butun sezon semsettin'e mahkum kalmamak icin. :roll:
Gökhan Üçoklar var,ama tabi daha iyisi niye olmasın.

Arkadaşlar galiba turnayı gözünden vurduk. duyduğuma göre cba da all tar olmuş bu adam heyecan verici birşey...şimdidden sabırsızlanıyorum.2 tanede iyi bosman alabilirsek ozaman görün bizi.

Geri