• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Dursun Özbek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Yeni başkanımıza görevinde başarılar dileriz. Galatasaray için hayırlı olsun.

Amatör branşları es geçen bir başkan olmaz umarım. Görevinde başarılar.

Hiç içime sinmiyor ama umarım başarılı olur. Öncelikle Galatasaray'ın sırtından dünyaları kazanıp zarar veren insanları uzaklaştırır kulüpten umarım.

Başarı dilemekten başka yapacak birşey yok. Yönetim şekli Duygun dedeye benzemez umarım. Amatör branşlara da en az futbol kadar değer vermesi gerektiğinden de haberdardır inşallah.

Umarim verdiği sözleri tutar.
Amatör branşlara özellikle de basketbola gerekli desteği ve yatırımı sağlar.

Futbol'da da Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ikilisini tekrar birlikte bir arada tutmalı. Bu 2 isme ihtiyacimiz olacak yine.

Başarılar. Umarım GS'ye yakışır, GS'nin sadece futbol değil spor klübü olduğunu final maçlarından önce değil her zaman aklında tutan bir başkan olur.

En çok merak ettiğim şey ise basketbola gelecek tarihin en büyük sponsoru kim ve ne kadar para verecek?

Hayırlı olsun umarım Klübe yarar sağlar ve sözlerini yerine getirir.

Hayırlı olsun. Yarınki maça gelecek mi, merak ediyorum.

Hayirli olsun olmasinada, icine siniyor mu diye sorarsaniz, hayir. Neyse, umarim basarili olur.

Duygun'un değnekçisi..

Mayıs 2016 yeniden seçim olur yazın bir kenara adnan öztürk başkan olur

Mayıs 2015 Başkanlık Seçimi Öncesi:

Galatasaray’da başkan adaylarından Dursun Özbek, seçilmesi halinde sarı-kırmızılı kulübün bugüne kadarki tarihinin en yüksek bütçeli sponsoruyla imza aşamasına geldiklerini dile getirdi.

Özbek, “Yarsuvat dönemine yetiştiremedik ama başkan seçilecek kişi hayal edemeyeceği paralara bir sponsorluk bulacak. İmza aşamasında. Galatasaray Basketbol Takımı’na bugüne kadar ki en yüksek bütçeli sponsoru bulduk” diye konuştu.

Adnan Öztürk yine bir bahane bulur abi.
Dursun Özbek sözünü tutsun.
Ergin Ataman'ın gitmesi demek bizim sıradan bir takım olacağımız anlamına geliyor.
Gerekli tepkiyi koymamız gerekiyor.

Ergin Ataman'la 2 yıllık sözleşme imzalayarak ne kadar küçük düşündüğünü gösterdi.Basketbol takımını tekrardan ateşe attı.

Bunu diyerek de sen ne kadar küçük düşündüğünü gösterdin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek bir beklentim yok ama ilk günden yerin dibine sokmak doğru değil kanımca. Yapılacak sponsorluk anlaşması eğriyi doğruyu bulma yolunda önemli ipuçları verecektir bize.

Seçimler futbol takımı özelinde şans getiriyor bize, ama futbol özelinde. Adnan Öztürk´ün sağlık sorununu gerekçe göstererek adaylıktan çekilmesini çok gerçekçi bulmadığımı söylemek isterim. Böyle bir dönemde elini taşın altına sokmadıktan sonra, bundan sonra da pek ihtiyaç yok kendisine.

demiröreni desteklemek nedir be adam nedir. Basket şubesine en büyük sponsor dedin o da ortalarda yok . Vasıfsızlık örnegisin .!

Trabzon, Kasımpaşa, Osmanlıspor gibi iktidar yanlısı kulüpler Demirören'i desteklemezken, bizim desteklememiz?.. Demek ki mevzu iktidar baskısı değil... O zaman nedir?

Yahu bu ne? Ne demek Demirören'i desteklemek. Siz ne biçim insanlarsınız arkadaş?

Nasıl bir menfaat olursa olsun, ben aklı başında bir spor adamının, bir Galatasaraylının Yıldırım Demirören'i desteklediğine inanamıyorum.

Geri