• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ECW Play-Off | Lointek Gernika Bizkaia 84–69 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women play-off turu ilk maçında Lointek Gernika Bizkaia’ya konuk olacak. 3 Ocak Perşembe günü saat 22:00de başlayacak olan mücadele Polideportivo Maloste’de oynanacak. Mücadele GS TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Nasıl bir savunma yapıyoruz anlayabilen varmı? Bu kadar kötü bir takımdan 24 sayı yedik ilk çeyrek.

Alperiden top kaybı basket faul oldu aleyhimize.

Işıl iyi oynarken çıkarttı 7-0 seri yedik.

Herkes her yere koşarak saçma sapan bir savunma yapıyoruz. 2 dakikada 4 faul hakkımız doldu.

Son yıllarda seyrettiğim hem takım olarak hemde kenar yönetimi olarak en kötü Galatasaray bayan basketbol takımı :(

Işıl olmasa herhalde şu rezil takıma karşı 20 sayı geriye düşmüştük ilk yarı!

İnanamıyorum 17 sayı oldu fark. Sanki Ekaterinburg ile oynuyoruz!

Sinem bomboş ve çembere bile degmedi!

53-36 devre. Komedi filmi gibi.

Devre skoru kamera şakası olmalı. Şu takımı iki maçta da farklı yenip üst tura çıkmamız gerekiyor.

Coaching nedir nasıl yapılamaz. Şu takıma elenirsek hiçbir izahı olamaz.

Efe Güven ve muhteşem savunması!

Işıl Monika ayakta tutmaya çalışıyor. jefferson ve Macaulay çok kötü bugün.

Macaulay farkı 8 yaptı. Son çeyrek kazanalım!

4 oldu fark haydi!

71-69'dan yine maç nereye geldi.Tebrikler muhteşemsiniz.Ayakta alkışlıyorum..

kazanabileceğimiz, kazanmamız gereken maçı 15 sayı farkla kaybettik. burada her şekilde geçeriz turu çok kötü bir takım ama şu skor hiç yakışmadı.

Şu bütçe para falan hesabı yapan arkadaşlar vardı. Buyursunlar rakip ortada yapsınlar. Tek kelimeyle rezalet şu sonuç.

Uzun süre sonra canlı izledim takımı ve bir koç faciası gördüm. Üçlük atmaktan başka bir numarası olmayan kötü bir takıma karşı çok kötü bir savunma yaptık hiç çalışılmamış rakip belli. Uzun lazım diye mesajlar okuyorum rakibin uzunu mu vardı? Alperi Sinem Bircan sıfır katkıları var hangi sebeple alındı bu kadar kötü bir rakipe karşı bile oynayamayacaklarsa? Bütün yükü sırtlayan Işıl ve Moriah neredeyse maçın tamanında oynadı ve artık sonlara dogru ayakta duracak halleri kalmadı. Şu takımı eleyemezsek büyür bir rezillik olur.

Geri