• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Efeler Ligi 6. Hafta | Fenerbahçe Medicana 2-3 Galatasaray Hdi Sigorta

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Efeler Ligi 6. Hafta maçı
26.11.2025 Çarşamba
Burhan Felek Voleybol Salonu
18:00

Ligde 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile dördüncü sırada yer alıyoruz. Fenerbahçe ise 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile hemen altımızda bulunuyor. İki takım da ciddi yatırım yaparak önemli oyuncular kadrolarına kattılar ve sezona iddialı girdiler. Fakat iki takımda şu zamana kadar kadro kalitelerinin pek hakkını veremediler. Maçın adının sadece derbi olmasının yanında kazanan takım için de çok büyük bir moral ve ivmelenme şansı tanıyacak.

Almamız gereken bir maç ama alabilir miyiz bilmiyorum.

Kesinlikle favori olarak çıktığımız bir maç ama Umut Çakır faktörü beni korkutuyor umarım alabiliriz oyun olarak lig başından beri daha iyi bir takımız çünkü.

Umut Çakır varken hiçbir maçta favori değiliz. Favori Fenerbahçe. Hocalarının geçen maçtaki tavırda olmayacağını düşünüyorum. Kazanmak için çıkacaklardır full konsantre olacaklardır. Böyle maçlarda da sonuç belli. Umut Çakırla zaman kaybetmeden vedalaşmak gerekiyor. Umarım bu maç sonrası bu gerçekleşir. Şu maçtaki galibiyet mağlubiyetten hayırlı olmaz. Yoksa Şampiyonlar Ligi hedefi yanacak. Umut Çakır gitsin sezonun ikinci yarısında Ziraat harici hiçbir maçı kaybetmeyiz ve yine final oynarız. Yeter ki Umut Çakır gitsin razıyım bu maçtaki olumsuz bir sonuca.

Umut Çakır varken hiçbir maçta favori değiliz. Favori Fenerbahçe. Hocalarının geçen maçtaki tavırda olmayacağını düşünüyorum. Kazanmak için çıkacaklardır full konsantre olacaklardır. Böyle maçlarda da sonuç belli. Umut Çakırla zaman kaybetmeden vedalaşmak gerekiyor. Umarım bu maç sonrası bu gerçekleşir. Şu maçtaki galibiyet mağlubiyetten hayırlı olmaz. Yoksa Şampiyonlar Ligi hedefi yanacak. Umut Çakır gitsin sezonun ikinci yarısında Ziraat harici hiçbir maçı kaybetmeyiz ve yine final oynarız. Yeter ki Umut Çakır gitsin razıyım bu maçtaki olumsuz bir sonuca.
Umut Çakır'a ziraatin kadrosu komple transfer edilip teslim edilsin yine o kadroyu zirveye taşıyamaz. niye mi mızrak çuvala sığmıyor misali adamın kapasitesi bu kadar. Galatasaray bu adama bir değil bir kaç beden büyük geliyor. artık gerçekleri iyice görüp bir an evvel bu zatı muhterem ile yollar ayrılmalıdır.

Umut Çakır'a ziraatin kadrosu komple transfer edilip teslim edilsin yine o kadroyu zirveye taşıyamaz. niye mi mızrak çuvala sığmıyor misali adamın kapasitesi bu kadar. Galatasaray bu adama bir değil bir kaç beden büyük geliyor. artık gerçekleri iyice görüp bir an evvel bu zatı muhterem ile yollar ayrılmalıdır.

Birkaç bedeni de geçtim. İddia ediyorum şu anda erkek voleyboldaki en kötü antrenördür. Yani oraya sokaktan geçen birini koyun bundan kötüsünü yapamaz. En azından 1 senede voleybolu kavrar ve en azından kendisinden zayıf takımlara karşı set kaybetmez. Maç hiç kaybetmez. Mesela şu anda fikstürün ekmeğini yiyor ama olası bir İGSK İle karşılaşsak kazanabilir miyiz? Hem de onlar 5'te 5 ile giderken ve formdayken. Hiç ihtimal vermiyorum. Fikstür şansıyla ilerleyen koçun kapasitesini şu 2 haftalık süreçte göreceğiz.

Birkaç bedeni de geçtim. İddia ediyorum şu anda erkek voleyboldaki en kötü antrenördür. Yani oraya sokaktan geçen birini koyun bundan kötüsünü yapamaz. En azından 1 senede voleybolu kavrar ve en azından kendisinden zayıf takımlara karşı set kaybetmez. Maç hiç kaybetmez. Mesela şu anda fikstürün ekmeğini yiyor ama olası bir İGSK İle karşılaşsak kazanabilir miyiz? Hem de onlar 5'te 5 ile giderken ve formdayken. Hiç ihtimal vermiyorum. Fikstür şansıyla ilerleyen koçun kapasitesini şu 2 haftalık süreçte göreceğiz.
Hasan bey inanın bazen ard arda mağlubiyetler gelsede kurtulsak diyorum şu zatı muhteremden ...

Derbi maçına kaybedelim diye çıkılmaz.Hoca kovulsun isteği zaten bariz derbi gidişi birşey değiştirmez yönetimde biter kaybedelim falan söylemleri yanlış girmeyin o işlere.Derbi maçı ve ne olursa olsun hedef galibiyetir.

Boş laf bunlar. Bir derbi galibiyeti için 1 yılın daha gitmesini göze alamam. Kısa vadeli düşünenler günü kurtarma peşindedir ben ise uzun vadeli düşünüp başarı peşindeyim. Geçen sene ŞL’ye gittik de ne oldu? Umut Çakır’ın ömrü uzadı muhtemelen hiçbir turnuvada kupa gelmeyecek ve yazık olacak. Geçen sene final yapmasaydık şu anda hem daha iyi hocayla kupa şansımız olurdu hem de gelişen bir takım görürdük. 15 gün içinde büyük ihtimalle hem kötü sonuçlar hem de 1 sezonun daha boşa gittiğini göreceğiz. Aralık’ta hoca bulmak kolay zannediyor galiba birileri

Abdullah, bey Başka çare yok. adamın daha doğrusu adamların diğer amatör branşların ikisindede takımın başında olan stajyerlerin yollanması ancak ard arda alınacak başarısız sonuçların alınması sonucu gerçekleşebilir.

Abdullah, bey Başka çare yok. adamın daha doğrusu adamların diğer amatör branşların ikisindede takımın başında olan stajyerlerin yollanması ancak ard arda alınacak başarısız sonuçların alınması sonucu gerçekleşebilir.
Bu maç giderse gideceği ne malum ne kadar büyük maç kaybettik gitti mi.Gitmesi maçları verelim ard arda diyip kulübe zarar vererek olmaz.Ard arda başarısızlık gelirse zaten lig de 4. olur Ziraat ile eşleşir seneye CL gidemeyiz.Bu şekil olmaz o iş.Zaten yönetime inatla her yerde istifa çağrısı yapılıyor bugüne kadar kaç tane büyük maç gitti gönderildi mi hayır bu şekil şeyler teklif dahi edilemez.Seneye Cev Cup da izleriz bu takımı zaten kabul edilirse.

Nesi yok artık. Sezon çöpe atılacak diyoruz. Günlük başarılar tatmin etmiyor. Bıkmadınız bir şeylerin tersini iddia etmekten. Bu takım her türlü ilk 4 de yapar final de yapar iyi bir hocayla. Skor odaklı taraftar mısınız?

Bu maç giderse gideceği ne malum ne kadar büyük maç kaybettik gitti mi.Gitmesi maçları verelim ard arda diyip kulübe zarar vererek olmaz.Ard arda başarısızlık gelirse zaten lig de 4. olur Ziraat ile eşleşir seneye CL gidemeyiz.Bu şekil olmaz o iş.Zaten yönetime inatla her yerde istifa çağrısı yapılıyor bugüne kadar kaç tane büyük maç gitti gönderildi mi hayır bu şekil şeyler teklif dahi edilemez.Seneye Cev Cup da izleriz bu takımı zaten kabul edilirse.

Bu maçın telafisi var sezonun ikinci devresinde. Rakibimize göre puan avantajımız var. Ancak Şampiyonlar Ligi’nin telafisi yok. Orada olası kötü sonuçta gelecek sene bu yatırımları bile bulamayabiliriz. Derbi galibiyeti için sezonu mu heba edelim.

Derbi verildikten sonra gideceği ne malum.Garanti mi aldındı yönetimden verilirse gidicek diye.

İBB Halkbank'a karşı 2-1 önde. Set alamadığımız Halkbank'a karşı. İGSK desek onlar da Ziraat Bankkart gibi bu sene lig için uzay takımı olan bir takıma karşı setlerde iyi mücadele ediyorlar. Umut Çakır'ın kredisinin tükenmesi için ne gerekiyorsa ona razıyım. Üst üste 2-3 yenilgide gideceğini düşünüyorum ki Ziraat maçına yenilgi yazmak herkes için olağan bir şey. O yüzden bu 3 maçlık süreçte bir şey kaybetmeyeceğimiz fikrindeyim. Şampiyonlar Ligi öncesi hoca değişimi bu takıma seviye atlatır. Bazen uzun vadeli bakmak daha iyi olur. Halkbank'ın bile inişli çıkışlı olduğu ligde bu 3 maçı kaybetsek bile 2. olma ihtimalimiz hala yüksek.

Saha kenarında Umut Çakır'ın hareketlerine bakarsanız gitme ihtimalinin fazla olduğunu anlarsınız. En son bu hareketleri Ataman Güneyligil'de görmüştüm ki o da gitmişti. Hatta Hernandez için bile bu ihtimali sezmiştim Kuzeyboru maçında.

Herkesin tarzı farklıdır.Ben yönetime yapılabildiği kadar İstifa baskısı yapılıp bu yolu saptırma taraftarıyım.İnşallah kaybederiz diyerek değil.Taraftar baskısına büyük maçların kaybedilmesinde yollamayan yönetim bir iki maç verildi diye yollanacağını sanmıyorum.Taraftar baskısı bu dönemlerde sonunu getiriyor.

Yönetim voleyboldan anlasaydı eğer geçen sene 2. bitirdik diye Umut Çakırla sözleşme yenilemezdi. Büyük takımlara karşı galibiyet-mağlubiyet sayılarına bakıp yolları ayırırlardı ancak voleyboldan anlayan bir yönetim yok. O yüzden Umut Çakır'ın galibiyetlerle kredisi yükselirse taraftarın baskısı fayda etmiyor. Voleybol hesaplarında herkes istifa yazmasına rağmen hala takımda kalıyor.

Derbi verildikten sonra gideceği ne malum.Garanti mi aldındı yönetimden verilirse gidicek diye.
Kesinlikle katılıyorum daha evvel defalarca derbi kaybettiği halde geçen yıl Ziraat ile final oynadık diye takımda kalan Umut Çakır (ki normal olan final oynamanızdı ekstra bir başarı değil geçen yıla baktığımızda) bugün 3-0 yenilsek de maalesef kalacak .

Son düzenleme:
17-12'den ilk seti vermişiz.

Geri