Ekrem Memnun

İçim parça parça oluyor bu başlığı görünce bile. Gerçek bir İmparatorsun benim gözümde ve asla bitmeyecek ne sevgim ne saygım.
İmkansızlıklar içinde boğuştun gıkın çıkmadı takımı hep bir arada tuttun yine konuşmadın oyuncular kaçtı transfer yapılmadı inadına Fener'i yenerek Euroleague'i aldın ligi aldın 3'de 3 yaptın. Sen gerçek bir efsanesin Ekrem Memnun.

Geçen sene agü serisi öncesi idmanı ziyaret edip seninle tanışma şerefine nail oldum. Şükürler olsun.
Ne yönetim ne taraftar sana sahip çıkamadı. Hakkını helal et koç sen en iyilerini hakediyorsun. Yaptıkların bayan takımda olduğun için pek görülmüyor ama bu yaptıklarının değerini düşürmez. GERÇEK İMPARATOR EKREM MEMNUN !
 
Galatasarayda başarılar cezasız kalmaz. Bakınız terim, hamzaoğlu, Ekrem memnun, mahmuti, lucescu....say say bitmez. Ataman ın başarısı da cezasız kalmayacak. Göreceksiniz...

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ayakları öpülesi adam , Adam gibi adam utanmazlar bu haber doğruysa hala yuzsuz yuzsuz o koltukta oturabiliyorsunuz acıyorum lan size.
 
Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek gibi sporun sadece Futbol olduğunu düşünen amatör branşları yük olarak gören, sponsorları geri çeviren yönetimin el birliği ile cezasını kestiği biricik hocamız.

Para için Galatasaray'ı satanlara imparator deniyor ya, onlar seni bilmiyorlar işte, maalesef. Maalesef ki gidiyorsun.

Helallik isteyecek yüzümüz de yok hocam, haram et ki hakkının hepsini al.
 
Yollar ayrıldı!!. Hiç yakışmadı hiç. Kendi ayrılmışken neden bu kadar yakışıksız ifadeler kullanılıyor. Hakkını helal et hocam. Milli takımda inşallah şampiyon olursun da Can Topsakal haini az da olsa utanır
 
Sezon boyunca Galatasaray icin sustun hocam .. Hakkin yendi , oyuncularinin maaslari ödenmedi sen yinede konusmadin hocam .. Böyle bir sezondan sonra bu capsiz yönetim ile devam etmek istemeyecegini hepimiz cok iyi biliyorduk . Galatasaray'a 3 kupali sezon yasatip EUROLİG avrupa kupasini kazandiran bu hoca'yı pamuklara sarip korumak varken . Gitmesi icin elinden geleni yapan , bezdiren, gitmesine sebep olan Penguen ve tayfasi cikip derhal aciklama yapmali ! Kimse Galatasaray taraftarinin sabrini sinamasin !
 
Çok üzüldüm yolun açık olsun :( Onun gitmesi demek yerli oyuncular için sıradan bir kulüp haline gelmemiz demek bu saatten sonra kadın takımımızdan başarı beklemek hayal.
 
Chs0KfeXIAAn2xM.jpg
 
Galatasaray Kadin Basketbol kültürünün öncülerinden EKREM MEMNUN , Çakallara daha fazla direnemedi ve İstifa etti ..

Bir sezonda Galatasaray Camiasinin 20 yilda yasayabilecegi skandallari bir yila sigdiran Dursun özbek ve Tayfasi hala koltukta oturuyor ! Ve biz sadece izliyoruz .. !


Chs4i0-WUAElBVY.jpg
 
Bugün hep ne zaman gelecek diye korkuyordum ve kendimi hazırlıyordum. Ona rağmen duyunca gözlerim yaşardı, yaşanan onca şey aklıma geldi. Koruyamadık hocam seni, affet bizi.

2 sene sonra ağlaya ağlaya kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum.
 
Çok erken bir karar olmuş hoca adına üzüldüm ne olursa olsun seçimi beklemeliydi diye düşünüyorum sonuçta tarihimizde göremeyeceğimiz başarılara imza attı kendisi erkek takımı bu kadar destek görürken Ekrem hoca hep yalnız bırakıldı,küstürüldü bunları hiç haketmedi.

Yolun açık olsun hocam yaşattıkların için teşekkürler...
 
Gerçekten çok üzüldüm.
Çok başarılı bir koç.
Bu kadar kösteğe rağmen çok başarılı oldu.
Allah yolunu açık etsin.
Bu takıma verdiğin tüm değerler için çok teşekkürler Ekrem hoca.
 

Üst