Şaka gibi şube yönetiliyor yeni gördüm.
Şok oldum.
Şok oldum.
Burada herkes birbirine saydıracağına Ekrem hoca neden bıraktığını açıklasa daha iyi olmaz mı?Ekrem Memnun gidişi bence havayı biraz bozdu.Ekrem Memnun gibi bir koçu neden gönderirsin 2-3 seneye yine dönsün diye teklif yaparız pişman olup.
Burada herkes birbirine saydıracağına Ekrem hoca neden bıraktığını açıklasa daha iyi olmaz mı?
Onlara umut gibi yakup gibi başarı ihtimali olmayan hoca lazım. Başarı alerji yapıyor.Soru: Basketbolda Avrupa' maçları dahil 13/12 performansı olan hocalarının gitmesine/gönderilmesine göz yumacak yönetim hangi takıma ait olabilir?
Etik dışı ilişki vs... dışında bir sebepten dolayı görevine son verilmişse bu hem ihanet hem de bir çeşit sportif intihardır.
Ekrem Memnun'un gönderilmesinin sezon öncesinde kararlaştırıldığını düşünüyorum. Fırat Okul hamlesi büyük bir kurnazlıktır bana kalırsa. Yardımcı antrenör olarak getirilip 2 ayda Galatasaray'ın başantrenörü yapılması yöneticilerin çok daha erkenden düşündükleri bir hamle olsa gerek. Ayşe Cora olayı da tuzu biberi oldu. Şubeyi yöneten birçok kişinin efsanemiz diye adlandırdığı eski oyuncumuzun bu kadar itham varken çıkıp açıklama yapmaması da bir şeylerin saklandığını kanıtlıyor.
Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Görevini yapamayanlar ise koltuklarında sıcacık koltuklarında oturmaya devam ediyorlar.
Öyle olsaydı zaten Ekrem Hoca istifa etmek zorunda kalırdı. Ekrem Hoca'yı geç de olsa getirebilmeleri başarıydı, şimdi normale döndü yönetimin basketbol zekası. O zekaya ve vizyona uygun isimlerle çalışmaya devam ederler.