• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Biletler çıktı mı? Çıkmadıysa niye bu kadar beklenildi?

Biletler çıktı mı? Çıkmadıysa niye bu kadar beklenildi?
haftasonu avm ye giden veya dışarı çıkan kişiler alamasın diye..ne kadar az taraftar gelirse o kadar mutlu oluyorlar sanırım..

prokom son dönemde biraz formda sanırım. siena maçı az farkla bitmiş. kazan takımını zorladılar. enteresan bir maç olabilir. iyi savunmayla 3.çeyrekte koparacağımızı düşünüyorum maçı. maçta olamayacağım için de üzgünüm şimdiden. efes-barça maçlarından sonra para tükendi:d:d

efes ve barca maçları seviyemizi bir kademe yükseltti iyi bir mücadele ile rahat kazanacagımızı düşünüyorum

uzun bir zaman sonra maç sonu nevizade akşamlarını söyleyecegimiz maç olacaktır

Prokom-Procom? :)

Maçı çarşamba sanıyodum megerse Persembeymiş. Nasip olursa 3 arkadaş gelecegiz. Umarım Barcelona maçındaki atmosfer ve ilgiyi bu maçta da gösteririz.

Son maçta siena deplasmanında özellikle ilkyarı iyi direndiler. Bugün tofaşa yaptığımız gibi ilk dakikadan itibaren sertliği ve ciddiyetimizi gösterip maçın kontrolünü baştan ele alıp farkı da yavaş yavaş açmamız lazım.

Çok önemli bir maç.Mutlaka galip gelmemiz lazım.4 kişi gidiyoruz maça.Salonun dolu olması en büyük temennim.

Alonzo Gee ve Devin Brown ayrıldımı veya sakatmı? son maclarda kadroda görünmüyorlar

Son maçlarda zorladıkları olabilir ama kapasite belli,bir yere kadar gidip tıkanıyorlar.
Lafayette'yi sindiririz bu savunmayla rahatlıkla.
Anormal şeyler olması gerek çift haneli bir fark atmadan kazanırsak.

Bilet fiyatları 12 tlye yükselmiş..

Şu maçların biletleri erken çıksa ne güzel olacak..Çok zor bir iş değil herhalde maç biletleri erken çıkarmak..

barcelona maçını tv karşısında izleyerek çok etkilenen, heycandan yerinde duramayan, çok sevdiğim fenerbahçeli bir bayan arkadaşım, onu procom maçına götürmemi istedi bugun benden. ee bende kıramadım aldım biletleri. tv karşında çok etkilenen biri, abdi ipekçi'nin havasını soluyunca ne hale gelecek merak etmekteyim doğrusu :) birde, bu sene içerde oynadığımız maçlara elimden geldiği kadar gittim ama hep tek başımaydım. hiç bir arkdaşım çağırmama rağmen gelmedi! sanırım barcelona maçının etkisi büyük oldu. şimdiden, ben de dahil 4 kişi geliyoruz maça.

Barcelona maçına 12 tl anlıyorum da Prokom maçına 12 tl olması yanlış bence .

barcelona maçındaki ilgi olmaz doğal olarak ama kazan maçı gibi boş kalmaz umarım üst taraflar. top16'nın union maçı ile birlikte hedef maçından birisi. taraftar önünde ilk galibiyetimizi alalım artık.

Barcelona maçına 12 tl anlıyorum da Prokom maçına 12 tl olması yanlış bence .
Ne olur yapmayın şu takıma 12 TL'sını çok görmeyin. Uyduruk futbol maçlarına 50-100 TL verirken şu çocukların emeklerine yazık etmeyin.

Rakip zaten taraftarı salona çekecek bir ekip degil birde üstüne biletleri 12 tl yaparsanız o salon dolmaz . En basitinden kız arkadaşıyla maça gelmek isteyen biri bilet+ulaşım 30 lirayı gözden çıkarmak zorunda .

Geri