• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

El Clasico Organizasyonu

Puanları 0
Çözümler 0
@Emre Sarp Kocaoğlu
Arkadaşlar,

Bugün maçta Savaş Abi ve Şamil'le beraberdik. Dedik ki, El Clasico'yu beraber izlesek nasıl olur? Herkes sevdiği takıma oldukça güveniyor, beraber izlesek sağlam geyik muhabbeti döner, oldukça da eğleniriz gibi.

Ne dersiniz, kimler gelebilir?

Bi aksilik olmazsa "8 Kaka" formamı giyer gelirim arkadaş.

Şamil sen Ankara'da olmayacak mısın yahu? :)

Ankara'da olmasam kesin gelirdim. Malum bayram.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şamil sen Ankara'da olmayacak mısın yahu? :)

Ankara'da olmasam kesin gelirdim. Malum bayram.
Valla Kerem şimdilik buradayım biletimi almadım daha Ailemin İstanbula gelme durumu var aksi durumda zaten Kurban bayramı aileden uzakta olmaz.

Güzel bir organizasyon. Söz vermiyorum şimdiden ama işim olmazsa büyük ihtimal katılacağım. Bayrama denk gelmesi de ayrı bir güzel oldu...

Emre, eğer organizasyon olursa Emniyet´e bilgi verip gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını isteyin kafede. : ) Burada böyle ateşli tartışmalar yaşanırken, Barça golleri attıktan sonra çıkacak olayları kestirmek güç değil. : )

Barcelona ! : )

Burak Barut' Alıntı:

Diğer başlığa yazsana kardeşim burada organizasyon peşindeyiz. =)

Bizde Ankara'da mı yapsak ne? :)

Ey Ankaralı Barça severler, gitsek mi bir yerlere? ( Mekanlar Sakarya da ya da Bahçeli de olabilir. )

Şansa bak İzmirde olduğumdan gelemiyorum yahu :oops:

Barış Şişman' Alıntı:
Bizde Ankara'da mı yapsak ne? :)

Ey Ankaralı Barça severler, gitsek mi bir yerlere? ( Mekanlar Sakarya da ya da Bahçeli de olabilir. )
Aslında Kerem ve Şamil´le Barça galibiyetini kutlamak çok iyi olurdu. : )

İstanbul da olacağım büyük ihtimalle yoksa kimin galip olacağı hiç belli olmaz abi :) .

Barcelona ! : )

çok süper bi organizasyon.. umarım Real Madrid'li arkadaşlar mutlu mesut seyredip evlerine dönerler.. biraz da zor ama olsun.. :)

forza los galacticos :)

Yer-zaman ne zaman belli olacak ?

No Al Calcio Moderno diyorum ben :)
Ayrıca Forza River Plate

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3rbeaz83]Yer-zaman ne zaman belli olacak ?
Tugay Abi gelirse bende oradayim :)[/quote:3rbeaz83]

Oradayız Volkancım seni de bekliyorum. :)

Haber yok mu ?

Geri