Cska son oynadığı Prokom maçının istatistiklerine baktım, krstic-siskauskas-kirilenko maçta forma girmemişler. O buz tedavisinden sonra krstiç acaba oynamaz mı diye düşünüyordum ( biraz küçemseyebilirlerde riske hiç girmemek isterler) ama şu durumda kesin birşey söyleyemeyiz.
Khryapanın olmadığı cskanın yapacağı iki şey var;
1- Pota altında ver topu krstiçe ordan bişiler yapsın.
2- Teodosiç-shved -kirilenko bireysel şutları,içeri penetreleri ve ikili oyunları.
Bu iki durumda da cskanın topu dolaştırmak konusunda krhyapanın olmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşayacağı belli, bu maçta yapacağımız iyi bir alan savunması bize avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum.Hem Siskauskas dışında çok keskin şutörleri yok , hem de alan savunmasıyla krstiçi savunmak daha kolay olur.
Bize gelecek olursak banvit maçının ertelenmesi çok iyi oldu. tutkunun sakatlığı yüzünden gordonun süreleri çok arttı,onun dinlenicek olması güzel. Shumpert güzel bir terapi yapar umarım artık bu maçta 3lük leri görürüz ondan.Çok önemli maç tadını çıkaralım,2-3 sene önceyi unutmayalım ama sürekli en yukarıları düşlemeye ,zorlamaya devam edelim.