Engelsiz Aslanlar Maddi Sıkıntılar Bahanesiyle Avrupa'ya Gidemedi

Engelsiz Aslanlar 150 bin TL'lik masraf ve 1000 Euro'luk katılım parasının Galatasaray yönetiminin tasarruf tedbirleri kapsamında ödenmemesi sebebiyle Avrupa kupalarına katılamadı. Dünya Şampiyonu takımın yerine ülkemizi temsilen Avrupa'ya, Karabükspor gidiyor...

Sözün bittiği yer. Bu zamana kadar Mustafa Cengiz ve yönetimini destekledim. Ama böyle bir rezilliğe imza attılarsa daha fazlar arkalarında duramam. Engelsiz Aslanlar bizim onurumuz, gururumuzdur. Sayısız uluslararası başarısı bulunan takımı maddi sıkıntıları bahane ederek Avrupa'ya göndermemek tek kelimeyle skandaldır. Emre Akbaba gibi oyuncular için 5-6 milyon euro verenler, bu kulübün gururu olan şubeye 150 bin TL bulamadı mı? Bulamıyorsa yönetimin orada durmasının bir amacı yoktur. Seçilmeden önce global sponsorluklar bulacağız diyen Mustafa Cengiz verdiği sözü tutmadığı gibi böyle bir skandala da imza atmıştır.

Yol yakınken Mustafa Cengiz ve yönetimini istifaya davet ediyorum! Yeni bir Dursun Özbek vakasına izin vermeyeceğiz!
 
Haber dogruysa eger az bile yapilmis, daha o engelli sandalyelerini de altindan almalilar ve hatta hayati yasanmaz kilmalilar hepsine. Yonetim insafliymis gercekten, baska bir yonetim olsa hepsini spor saloluna kitleyip acliktan olmelerini beklerdi.

Nasil tesekkur edecegimi bilemedim Mustafa Cengiz yonetimine, ama az yapmislar, 160 bin Tl icin insan kemik birakmazdi ortada. Bunlar insafliymis. Kulube girislerini de engellemek gerekiyor, bu kararlardan memnun olmayanlarin gozunu korkutup hayati yasanmaz hale getirmeleri de Mustafa Cengiz yonetiminin mecburiyetleri arasinda olmali.

Haydi Mustafa Cengiz, Haydi Abdurrahim Albayrak, havyarli, kus sutlu 1 haftalik aile yemek masrafiniz bedelinde bir tutara, Engelsiz Aslanlara, Engelli olduklarini hatirlattiniz. Tesekkurler.
 
Kulüp açıklama yapmış gerçekçi bütçe, denk bütçe diye. Hay ben sizin gerçekçi bütçenizi öpeyim. O kadar tasarruf yapılacak yer varken gözünüzü Engelsiz Aslanlar'ın bütçesine mi diktiniz bre şerefsizler! İnsan utanır şunu açıklamaya. Sedat Hoca ne söylese hatta istifa etse sonuna kadar haklıdır. Bu takımı Dünyanın kaç kere en iyisi yaptı ama yönetimlere yaranamadı. Oyuncuların 2. bir formaları yoktu, kiraları ödenmiyordu, yeri geldi 6 kişiyle maçlara çıktık ama bu kadarı da pes yani bir takımın bileğinin hakkıyla aldığı katılım hakkını tasarruf ediyoruz diye iptal edemezsiniz. Böyle bir şerefsizlik yok. Engelsiz Aslanlar'a harcanacak 150 bin TL'ye mi muhtaç olduk biz?

Nerede sponsorlar? Nerede zengin iş adamları? Nerede takım şampiyon olurken saha kenarında izleyip posterlere girenler? Nerede global sponsorlar bulacağız deyip bulamayanlar? Nerede GS Lisesi dinazorları? Galatasaray Adası'nda bedava çay içmek için ortalığı duman edersiniz ama söz konusu takımlarımız olunca duman olursunuz! Takımı düşünmeyip de kendi menfaatini düşünenlerin Allah bin türlü belasını versin.

Efsanemiz Metin Oktay ne demiş? "Cebinizi değil gönlünüzü doyursun Galatasaray" Hadi eyvallah sahte Galatasaraylılar sizi.
 
Neredeyse her sezon Avrupa Kupası getirmiş takımı, Avrupa'ya yollamayan vizyonsuz yöneticilerimize kucak dolusu sevgiler. Çıkıp popülist açıklamalarla insanları kandırmaya devam edin.
 

Üst