Erdemir : 89 - Galatasaray : 91

bazen maçi alacaklari oyuncularin yüzünden belli olur, dün de iste öyle bir ifade vardi. Tüm oyuncularimiz kendilerine güvenleriyle bize de umut verdiler, maçi da aldilar.

genelde maçlara kötü baslayip iyi bitiriyorduk, dün tam tersi oldu; iyi basladik kötü bitirdik. önemli olan bir galibiyetti, bunu da basardik.

maçi almamizi saglayan en önemli etken bence de içerden oynamayi akıl etmemizdi. herkes elinden geldigince içeri yüklendi, sayi bulduk, bulamadigimizda da faul yaptirdik.

keep çok saglam oynuyor; boyali alanda pozisyonunu aldiginda onu durdurmak çok zor.

umut tinay beni birçok maçta çıldırttı, ancak nazar degmesin iki maçtir çok iyi. şutlari ve drive'lari gayet düzelmis. burak ne kötü, ne de çok iyiydi, sadece görevini yapti. bod hakkinda yazilmasi gerekenler yazilmis zaten.

nick herzamanki gibi; yani yine gayet iyiydi. bos bulunca çogu atisini soktu. takim ona güveniyor, biz de. gökhan'i nedense pek begen(e)miyorum, iyi mücadele etti ama kritik hatalar da yapti.

neyse, herkesin eline saglik. aferin...
 
Ohh be rahatladım artık burdaki maçlarımızı full stadda oynar bu takım
HEP DESTEK TAM DESTEK ne olur!!!
 
Yani heyecandan ishal oldum... o kadarını söyleyeyim. 55 saniye kala halen maçı alıp alamayacağımız kesin değil... üstelik 10 sayı öndeyken....

Neyse bu moral olmuştur. Şimdi en azından kazalardan birini telafi ettik.

Ancak halen durum vahim. Sürpriz bir galibiyet gerek. Derbilerden en az birisini ve hatta Tuborg ya da Banvit deplasmanından da bir galibiyet lazım.
 
Merhaba.ben ultrAslan-Kdz.EREĞLİ korrdinatörüyüm.
dün maçta ve öncesinde geçenleri özetliyim:
sabah saat 11 de salonun önüne gittik ki 12.30'da başlayacak olan bayan basket maçından önce tribündeki yerimizi alalım diye.çünkü erdemir yönetimi deplasman seyircisi olarak bizi istemiyordu.1 haftadır yöneticileriyle konuşuyorum.nitekimde öyle oldu.ilk pürüz burda çıktı.bizi maç saatinde almayacaklardı.onun için sabah gelmek epey morallerini bozdu.
sonra,içeri girdik bir güzel.erdemirin tayfasına gittik biz sorun çıkarmayız eğer sizden bişey gelmezse dedik.o sırada polis bir tanesini bu maç için yaptırdığımız 9.1 m2'lik ve önceden var olan ultrAslan-Kdz.EREĞLİ pankartını aldı.hemde haberimiz yokken önümüzden sinsice.pişkin pişkin güldü birde.tamam eyvelleh dedik.bizim varlığımızda yeterli olacaktır.
sonra kapıdan giren her GS'linin atkısından şapkasına aldılar.tribünde kimsenin neredeyse atkısı kalmadı.
Turabi abiyle beraberinde Sn.Hayri Kozak'la konuştum.geldiler ve yaklaşık 1 saat pankartları almak için uğraştılar.ama etiklerine uymazmış!neymiş efendim,karar alınmış.bu karar sadece bu maç için alınmış bir karar hemen ekliyim.zor bela atkıları ve şapkaları aldık.
sonra,tribündeki yerimizi bütün arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz geldikten sonra saygıdeğer polisler o kadar daralttı ki salonun zeminine düştük bütün bir maç.maç esnasındada o kadar çaba vermemize karşı yinede alamadık pankartlarımızı.yediğimiz küfürün de haddi hesabı yok.ne anamız kaldı ne bacımız.bizden tek bir kelime küfür çıkmadı.aksini iddia eden varsa hemen bırakırım bu görevimi.polis erdemir tarafıyla uğraşacağına her dakika bize geldi söylendi."provake etmeyin onları" suçlu bizmiş gibi...atılan paraların miktarını ben bile aklımda tutamadım.maç bitimine doğru üzerimizdeki tribünün hepsi erdemir seyircisiydi.ki maç bitince de bizi salonun dışında beklediler garipler 2 saat!takımımızı layıkıyla desteklediğimize inanıyorum.bu galibiyette birazcıkta olsa bizimde payımız var.zaten böyle olması lazım.nihayetinde
maç bitiminmde galibiyetimizle sevindik.ama kaybettiklerimiz akla gelince
galibiyet sevincimiz kısılıyor.
ultrAslan-Kdz.EREĞLİ pankartı ve benim polarım çalındı.polis aldığı bir şeyi elindekini kaybettiriyorsa artık söylenecek söz yok.takımımıza canımız feda...
maç bitiminde erdemir coachı ayhan kalyoncuya dediğimi kendisi bir ömür unutamayacaktır."sizin misafirperverliğiniz bu işte,kendi şehrinizin insanına yaptığınız bu!bu kadar korkmuşsunuz bizden demekki bütün bu şerefsizlikleri yaptınız.unutmaki sende ereglilisin.birgün sanada yapılır!"inşallah bir kusurumuz olmamıştır,gözükmemiştir.
Sn.Turabi abiye ve Sn.Hayri Kozak'a burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
saygılar...
Ozan Civan
 
böyle saçma bir uygulama ne gördüm ne duydum... nasil atki sapka alinir anlayamadim.

ozan,
oyuncularimizin yaniniza gelerek herkesle kucaklasmasi umarim bir nebze olsun çektiginiz saçma sikintilari bir nebze olsun unutturmustur.
 
pazar günü o salon da bi taskinlik cikmadiysa bu tamamiyle bizim efendiligimizden ve bu maci ne olursa olsun kazanma istegimizdendir !
yoksa bu kadar serefsizlige bi insanoglu dayanamazdi :evil:

ozan kardesiminde anlattigi macta olan bitenler bunlar !
bende fotograflari koyayim bari :wink:
 
Polis gasp ediyor,
oha artık.
Bu kadarıda olmaz.
Ereğli kardeslerime selamlar.
Maç günü Altın Fıçının yanındaki minik meyhanede renkdaşlarla
maçı izlerken salonun köşesinde bir avuçta olsa o Galatasaraylı duruşunuzu her gördüğümüzde gurulandık.Sağolun varolun.

Maça gelince;
Keep denen adam ağır mağır hantal ama işe yarıyor.
Birazda şovmen,çok heyecanlı şeker gibi adam.
Johnson çok çabalıyor,
varını yoğunu ortaya koyuyor,
yapabildikleri belki sınırlı ama helal olsun gerçekten.
Öyle yada böyle yendik,
Ama rahatlayamadık hala.
Bu takım ligte kalacak.
İNANIYORUM.
 
Bob Marley' Alıntı:
böyle saçma bir uygulama ne gördüm ne duydum... nasil atki sapka alinir anlayamadim.

ozan,
oyuncularimizin yaniniza gelerek herkesle kucaklasmasi umarim bir nebze olsun çektiginiz saçma sikintilari bir nebze olsun unutturmustur.

Bende bu saçmalıkları ilk kez yaşadım tabiki.hala aklıma getirip"nasıl olur"diyorum.
heleki Arda abi gelipte sarılınca biraz unutuldu tabii.ama bu yaşananlar ayıp ya.başka ne denir!
 
×' Alıntı:
Hukuksal savas vericek bir buyugunuz yokmu Ozan.
Kimsenin malini alamaz polis bu sekilde.

polis dediğimiz insanda hukuki olarak bir bakıma topluma yardım etmek için çalışır.fakat o bunları yapıyorsa eğer bizi bu durumdan karlı çıkaracak bir şahıs göremiyorum ben.dün yine gittim salona.noldu?hiç!bilmiyoruz da görmedikte gibi seyler deniyor.
o pankartı çalan naparsa yapmıstır zaten.iş işten biraz geçti yani...
 
TaVuKLuPASTA' Alıntı:
Polis gasp ediyor,
oha artık.
Bu kadarıda olmaz.
Ereğli kardeslerime selamlar.
Maç günü Altın Fıçının yanındaki minik meyhanede renkdaşlarla
maçı izlerken salonun köşesinde bir avuçta olsa o Galatasaraylı duruşunuzu her gördüğümüzde gurulandık.Sağolun varolun.

doğru söylüyorsun ne diyim!
salonun sonuna kadar itildik polis kordonu tarafından.tahminen 70 kişi falandık.70 kişi sadece aramızda olanlardı.
ama gözümün içine bakıpta "ben Galatasaraylıyım"diyen 200 kişi sayarım sana!
 
Hata bizdeki bunlara burda insan gibi davranıyoruz !

Bu sene,bu kadar zor zamanlarımızda gerek erkek gerekse bayan takımlarımıza yapılanlar,maclarda olanlar,bizi sindirme politikaları unutulmayacak hicbir sekilde.Önümüzdeki senelerde bunların acısı cok kötü cıkacak !
 
Herkesin Hedefi Nedense GALATASARAY acba niye bunu yapıyorlar ayıp değil mi günah değil mi bu Şampiyonluğu Haeden Taraftara yapılanlar...
 

Üst