Erdemire Gidiyoruz!!

ben uA KDZ EREĞLİ ÜYESİYİM hiç kimsenin şüphesi olmasın desteğin kralını verecez gelmek isteyenlerin başımızın üstünde yeri var bizim evimiz onların evi ve erdemir taraftarıda çok centilmen olduğundan şüpheniz olmasın
 
herkese selam arkadaslar!
ben CEM 'in bahsettigi "yildizdan ONUR" :wink:

ben bugünden gidiorum eregliye !
takimi falan karsiliyacaz da ... :wink:

istanbuldan gelen arkadaslar bizlerle irtibata gecsinler!
eregliye gelince alalim onlari terminalden !
 
SEVGİLİ GALATASARAYLILAR,HAFTASONU OYNANACAK OLAN ERDEMİRSPOR-GALATASARAY BASKETBOL MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'A ALINMIŞTIR!
atv KANALI MAÇI CANLI YAYINDA VERECEK!
MAÇI İZLEMEK İÇİN EREĞLİ'YE GELECEK MİSAFİRLERİMİZ VE EREĞLİDE BULUNANLAR,SAAT 12.00'DE ERDEMİR KAPALI SPOR SALONU TARAFTAR GİRİŞİNDE BULUNSUN!
SAYGILARIMLA...


ultrAslan-Kdz.EREĞLİ koor.
 
takımın şansı kadar biz taraftarında şansı yok galiba :( :( naklen yayın piyangosu bu maca da vurdu işte. pazara alındı. erdemir bayan macı saati ble değiştirildi. uzulerek bu hafta sonu ereğlıde olamıyacağız.

sevgili ultrsalan9999, ozan civan, ua kral göstermiş oldugunuz ilgi ve alaka için hepinize çok teşekkurler. aranızda bulunmayı ve takımımıza destek vermeyi çok isterdik. bu desteği sizlerinde en iyi şekilde göstereceğinize inanıyoruz.

borcumuz olsun seneye...

herkese şimdiden tesekkurler...
 
Bugün hersey yolunda gitti bir şey haricinde.
takımımızı karsıladık ve layıkınca ağırladık.aksam idmandayız.yarınsa maçta.yarın elimizden geleni değil,bir adım fazlasını yapmaya çalışacağız.
seneye görüşebiliriz inşallah.askerlik var ama olur artık bir şekilde.
 

Üst