• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkekler Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orhan Korkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49
Beşiktaş takımı dökülüyor. Sanırım dün bizi yenmek için son güçlerine kadar oynadılar.

Fatih döktürüyor yine savunmada. bu adami niye tutmadik anlamadim. gecen sene bence bazi maclarda cok is yapmisti.

Üçlü Averaj işi nasıl oluyor ?

Oyak maçlarını sil. Diğer maçlardaki averajları hesapla Tugay.

Kerem Seçer' Alıntı:
Dünkü son saniyelerde farkın 9'a açılması bir hayli kötü oldu

Kerem Seçer' Alıntı:

O zaman Bjk-Telekom maçının Telekom lehine farklı bitmesi işimizi zorlaştırır. Gerçi Bjk oyunu dengeledi. Onlar da maç kazanıp olası Renault kazası ile turnuvaya veda etmek istemiyorlar elbette. Şu da var; biz Telekomu yendiğimiz takdirde ne kadar averajımız artıyorsa Telekomdan bir o kadar düşecek. Bjk-Telekom maçının dengede devam etmesi tek dileğimiz an itibariyle...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":29hljwn7]Oyak maçlarını sil. Diğer maçlardaki averajları hesapla Tugay.

O zaman Bjk-Telekom maçının Telekom lehine farklı bitmesi işimizi zorlaştırır. Gerçi Bjk oyunu dengeledi. Onlar da maç kazanıp olası Renault kazası ile turnuvaya veda etmek istemiyorlar elbette. Şu da var; biz Telekomu yendiğimiz takdirde ne kadar averajımız artıyorsa Telekomdan bir o kadar düşecek. Bjk-Telekom maçının dengede devam etmesi tek dileğimiz an itibariyle...[/quote:29hljwn7]

Farklıdan kastın ne olduğuna bağlı 10 sayı civarı olursa fark zorlaşır ama 20 civarı olursa 1 sayı ile bile kazansak çıkarız ama en temizi BJK'nin kazanması

Bu maçı telekom kazanırsa,Bence telekomun farklı kazanması daha iyi.
He beşiktaş kazanırsa,direk final macı olur telekomla.Ama telekom 1 2 sayı ile kazanırsa daha kötü olacak..

Bir defa da kendi göbeğimizi kendimiz keselim ya. Elin eline bakmaktan bıktım usandım.

Telekom bayagı iyi takım olmuş, son dakika operasyonu takıma bir şevk de katmış.

Telekom 9 sayı ile kazanırsa yarın 8 sayı ile kazansak bile eleniriz.

Bu maçı Telekom kazanacaksa 15sayı üstü kazansın.15SAyıdan az fark olursa Beşiktaşın kazanması daha iyi olur.

Elenirsek dunyanın sonu değil ya. Benim için önem sırasına gore play-off, Eurocup, lig klasmanından sonra gelir T.Kupası. Tabiki çıksak iyi olur.

Trabzon turu geçti fark 23 sayı atmışlar Bornovoya

Timur Saglam' Alıntı:
Elenirsek dunyanın sonu değil ya. Benim için önem sırasına gore play-off, Eurocup, lig klasmanından sonra gelir T.Kupası. Tabiki çıksak iyi olur.

Abi bu kupayı sürekli kazanan veya final oynayan bir takım değiliz ki sıkılalım, önemsemeyelim. Adı üstünde Türkiye Kupası işte, gazoz kupası falan değil ki...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Timur Saglam":izkf5a70]Elenirsek dunyanın sonu değil ya. Benim için önem sırasına gore play-off, Eurocup, lig klasmanından sonra gelir T.Kupası. Tabiki çıksak iyi olur.

Abi bu kupayı sürekli kazanan veya final oynayan bir takım değiliz ki sıkılalım, önemsemeyelim. Adı üstünde Türkiye Kupası işte, gazoz kupası falan değil ki...[/quote:izkf5a70]
Tabi onemli manevi açıdan belki maddi getiri de vardır ama önem sırasını, kazandırdıklarına göre yapmaya çalıştım. Play-off'un sonunda lig şampiyonlugu ve hangi kupaya gideceginin belli olması var. Eurocup uluslararası tanınırlık ve saygınlık için T.Kupasından daha faydalı; klasman play-off yolunu belirledigi için önemli, Efes'le Fbülker'le finalde karsılaşmakta var, yarı-finalde karşılaşmak var. Bu acıdan yazmıştım.

Beşiktaş kazansında biz hiç ilgilenmeyelim bu hesaplarla..

Cüneyt Sazı eline aldı fark 14 sayı

Timur Saglam' Alıntı:
Telekom bayagı iyi takım olmuş, son dakika operasyonu takıma bir şevk de katmış.

Yok be abi, aynı Telekom valla. İsimlerde değil zaten onların sorunu, kafada.

6 dk kala 15 sayı.Yarın finali yapıyoruz Telekomla.

Geri