Erman Kunter - Halil Uner

Arkadaşlar Telekom maçında kimin ne oynadığına bakmaya gerek yok yıllardan beri yenemediğimiz bu takımı yendik oyuncularda belli bir sitres vardı onu attılar takım yeni yeni kendini buluyor
HALİL ÜNER'i tebrik ediyorum yabancı seçimleri doğru hem ucuz hem kaliteli takımın sayı yükünü ve takımı sırtlıyorlar koçun dediği gibi aralık ortasında yönetimde gerekli desteği verirse bu takım buligte çok iş yapar.
HALİL ÜNER'İN dediği gibi son sözü ligde biz söyleriz.
Takım E.Kunter zamanından kalma korkaklığıda üzerinden iyişce atmaya başladımı dahada başarılı olucağız.
Arkadaşlar bir güzel haberde geleceğimiz İsmet genç milli takımın Mısır ligi takımına karşı oynanan ve kazanılan maçta oynaması ve 8sayı atması bayramda çifte sevinç yarattı.
 
Takım E.Kunter zamanından kalma korkaklığıda üzerinden iyişce atmaya başladımı dahada başarılı olucağız.

Seko ne diyon allaşaşkına? Erman kunter'in takımının üstüne 3 tane takım kuruldu. Ne ezikliği ne korkaklığı? Ayrıca erman kunter ne alaka?

Keşke erman kunterin korkak dediğin takımı olsa şu an sahada. Sen halil üner'in 40 maçta 7-8 galibiyet alabilen takımını Erman Kunter dönemine tercih ediyorsun demek. enteresan :lol:

p.s Telekom galibiyeti aldatmasın. Telekom son senelerin en kötü kadrosunu kurmuş. 84 sayı yemişiz yine. 2 senedir savunma yapamıyor bu takım.
 
ozzy E.Kunter zamanında efesi , ülkeri , ksk , telekom karşısında adamın ayakları titriyordu takımı olumsuz etkiliyordu hiç bir kritik maçı alamadı
final oynayacak takım vardı elinde
yok üç tane takım kurulmuş kurulur tabi E.Kunter zamanından kalan oyuncular Arda dışında yönetimin önerdiği parayı ve gerekli güvenceyi alamadığı için gitti gelen oyuncularda parasızlık yüzünden kaçtı koç ne yapsın cebinden paramı versin inşallah bu yabancılarda takımı bırakıp gitmez ve yerli oyuncularıda para için satmayız.
İnanıyorum ki maddi sorunlar giderilsin yönetim elini uzatsın bu teknik heyet bu kadroyla E.Kunter'den dah başarılı olacaklar yeteki biraz ilgi
 
Seko erman kunteri günahım kadar sevmem ama o sezon kurduğu kadro öyle milyon dolar falan harcanarak kurulmadı. Aynen bu sezon olduğu gibi sezon başlamadn hemen önce oluşturulan toplama bir kadroydu. Erman Kunter'i sevmem ama hoca olarak 10 tane Halil Üner eder bence.

Bahsettiğin maddi sıkıntılar Erman Kunter döneminde de vardı.
 
halil önce erman hocanın verdiğinin 10 da 1 ini versin şu takıma sonra kıyaslayın.

adam son 10 yılın en başarılı derecesini yapmış korkak diyorsunuz. ne yapacaktı halilin geçen sene ki populist tavrıyla şampiyon olacağız diye mi gezecekti. hedefi doğru koydu efesin ülkerin ardından 3.lük dedi 3. oldu. hala bok atacaksınız ya elindeki kadro diyorsunuz. neydi elindeki kadronun bu kadrodan geçen seneki kadrodan farkı. duyan da efes ayarında kadro vardı elinde de korktu diyecek.

bir de erman hoca zamanında bu takımın maddi olarak rahat olduğunu kim söylediyse yalan söylemiş sana.
 
efes ve ülker karşısında hiçbir zaman ayaklarımız titremedi. en kötü zamanımızda bile sürpriz biçimde zorladığımız maçlar oldu bu iki takıma karşı. telekom ve karşıyaka ise geçen sezona dek hep efes ve ülker'in ardından ligin en iyi takımları oldular ve bize ters gelmeleri sadece erman kunter zamanında olmuş bir şey değil, senelerdir böyle. bu sene telekom'u bir kez yenmiş olmamız da bunu hemen değiştirmez. erman kunter türkiye'nin en iyi koçu olduğunu -daçka dahil- çalıştırdığı her takımda kanıtladı ve bunu hep kendisinden başarısız olması beklendiği sırada yaptı (milli takım dahil). SEKO istediği kadar konuşmaya devam edebilir, gerçekler ortada.
geçen sezondan beri savunma yapamadığımıza katılıyorum. yalnız geçen sezon maç içinde belli dönemlerde savunmayı ciddi ciddi sertleştirebiliyorduk. bu sene ise bu neredeyse hiç olmuyor, ancak biraz kıpırdanabiliyoruz, daha fazlası yok. konsantrasyonla olur tabii bu iş, o da şu ana kadar çok azdı. bu kadar sorunla zor maalesef.
 
erman kunter mii? o da kimmm?

yaww erman kunter neden bizi yarı yolda bırakıp gitti herkes unutsun artık bizi 3. yaptı diye fazla havalara girdi.sanki 3.lük basarı.
 
bide bi şeker aalıyım da cocuklara dağıtıyım sizede iyisinden akargoya verrim ok.
 
yok E.Kunter 3.yapçam demiş 3.olmuşuz ligin son haftasında Telekom kaybetmeseydi görürdüm 3.lüğü ikramla 3.olduk kimse bu adamı göklere çıkarmasın maddi sorunmuş geçen seneki ve bu seneki maddi sorunlar kadar olamaz hangi oyuncusu para alamadığı için kaçtı hangi oyuncusu para için satıldı ve sezon başı 3 tane oyuncusu sakatlık yüzünden sezonumu kapadı 02-03 efes , ülker , telekom , ksk dışındaki takımların yarısının yabancısı yoktu olanlar en fazla 2 yabancıyla oynuyorlardı.
kıyaslamaysa gerçekler ortada yok yıllardır telekom , ksk ters geliyormuş
bjk ve fener bile o sezon yatır yapmadıkları halde bu iki takımı yendiler
efesve ülker karşısında Coolidge takımın değil koçun ayakları titriyordu kan ter içinde kalıyordu takımda bundan olumsuz etkilendi.
 
SEKO kardeşim bahane üretmek yerine sonuca bakalım...

Bir atasözü der ki "Hatice'ye değil,neticeye bak"...

Erman üçüncü olmuş sende birsürü bahane...

Halil sonuncu olmuş sende yine birsürü bahane...

Boşver bunları,herkes neyin ne olduğunu görebilecek kadar yetkin.Bence sen de gerçeklere dön artık...

PS:Bu sebeptendir ki biri Asvel'in başında biri de iş bulamadığı için bizim başımızda...
 
Yahu konuyu Halil erman olayına dönüştürmeyelim bence ...
Ankaralı kardeş taraftar demiş doğru demiş ama maça gelen adam sahada 1 şey göremeyince desteklemyo , desteklesede maçı kaybedince aman be banane diyo boşwermeyen banane demeyen işi gücü olmayan yada hali wakti yerinde olan taş çatlasın 30 40 bilemedin 50 kişi oluyoz tribünlerde ....
Ama dediğine katılıyom taraftar olmadan olmuyo :)
 
SEKO sen kimsin allah aşkına?rengini çok belli ediyorsun o yüzden sordum...Zira saVUNDUĞUN VE SALDIRDIĞIN KONULAR ÇOK KOMİK...
Erman Kunter'in savunucusu ya da sözcüsü kesinlikle değilim,Halil Ünerinde öyle ancak istatistik denilen birşey var ve basketbolun gerçekleri bu istatistiklere bağlıdır yani futbol gibi göreceli değildir.
2 koç dönemindeki istatistikleri karşılaştırırsan sanırım sende gerçekleri kolayca görebilirsin.
3. lüğü Telekom hediye etti demişsin,geçen sezon daOyak bize sağolsun kümede kalmayı hediye etti...Sanırım arada anlamlı bir fark var...
Bundan 3 sezon önceki takımdan kimse kalmadı neyin ezikliğinden bahsediyoruz,Malzemecesine kadar herkes değişti.
Bana kimse o dönem para vardı da şimdi yok edebiyatı yapmasın neyin ne olduğunu burada kimse benden iyi bilemez!!!
Erman Kunterin dönemindeki ligin kalitesiyle bu sezon ki ligin kalitesinden de bana kimse bahsetmesin!!!
Erman Kunter herşeyiyle takıma hizmet etmiştir kimse onun hakkında böyle yo9rum yapamaz,ben o adamın günün 16 saatini hatta bazen geceleri maç kasetleri seyretmek için günün 24 saatini floryada geçirdiğini bilirim.Varsa böyle bir başka babayiğit çıksın ortaya!!!
Son olarak kimse Erman Hoca Halil Hoca tartışması yaratmaya çalışmasın...
Son olarakta sözüm sanadır SEKO,böyle ipe sapa gelmez şeyler yazacaksan ve ortada fol yok yumurta yokken tartışma çıkartacaksan burada yazma,yok yazacaksan akıllı ol...
Burada herkes beni bilir hayatımda ilk kez böyle ağır yazıyorum beni bir daha böyle yazı yazdırmak zorunda bırakma...
 
Kerem sinirlenme :)

SEKO'nun yazdıkları konusunda bazen insan kim bu diye soruyor ama belki onun bazı şeyleri telafuz etmesi daha iyi oluyor.

Mesela Çorlu'da oturduğu yazıyor ama sanki Florya'dan birilerini tanıyor,antrenmanlarda oyuncuları izlemis imajıda veriyor. Mesela benim en son kafama takılan Bodicker sanki onu izlemiş gibi yorum yapıyor.

SEKO şuanda kabul eder etmez ama Halil Üner'in savunucusu konumunda, eger teknik ekiple bir akrabalığı veya yakınlığı varsa bunu acikca soyleyebilir.Halil Üner veya teknik ekipten biri burada durum ve eleştiriler hakkında kendiside cevap verebilir ki HAlil Üner ilk geldiği dönemde sesini bu forumlardan duyurmuştu. Bunda kızılacak bir durum yok. Aksine gizemli davranmak insanları şüpheye götürüp kızdırır. Kerem'i bile kızdırdınız :)
 
walla senelerdir Kerem'i tanırım ilk defa böle konuştuğunu we yazdığını gördüm .
Seko cum sana özelde de deediğim gibi bize kimliğini açıklarsan çok daha gerçekçi we rahat konuşuruz seninle yada dediğim gibi en azından 1 maça gelsen ...
 
Bazan ben de kızıyorum seko'nun bu derece körü körüne Halil Üner'i savunmasına ama üzerine fazla varmayın yaw isteyen istediğini savunsun.

Sevgili Seko eğer ki Halil Üner ile bir yakınlığın varsa ve onu bu yüzden savunuyorsan saygı duyarım. Ancak böyle bir durum varsa açıkça belirtmeni tercih ederim. Kimse bu yüzden seni suçlamaz burada.
 
Sevgili arkadsaşlarım ne koçla ne teknik ekipten biriyle yakınlığım yok
bazı arkadaşları kızdırdıysam özürdilerim E.Kunter konusuna ve kıyaslamaya gelince koç olarak kendisini beğenmiyorum şöyle söyleye bilirim basketbolu 20 yıldır takip ediyorum bunun son 10 yılı yığun bir şekilde Halil Üner konusunda en beğendiğim koç diye bilirim kimseyede diyet borcum yok kimsede beni yönlendiremez evet Boddickeri izleyemediğim ama her hafta istatisliklerini ve gelişimini görüyoruz hepimiz
bu oyuncu hakkında yanlış bir yorum yaptığıma inanmıyorum.
Meşhur olma gibi bir derdimde yok kaset çıkarmayıda düşünmüyorum ben şahsi fikrim bu olumsuz ortamda bu teknik heyeti başarılı buluyorum.
E.Kunter'in kişiliğinede herhangibir saldırıda bulunmadım sadece koç olarak beğenmediğimi takımı korkak oynattığını 02-03 yılında lig kalitesinin düşük olduğunu benchi kullanamadığını genç oyunculara şans verilmediğini söyledim.
Halil ÜNER'E edilen hakeretler gibi adamın kişiliğine saldırmadım
Bunu açıkça söyleye bilirim Floryadan kimseyi tanımıyorum ama basket takımımızı çok seviyorum.
sayın Kerem Ersuna açıkça söyleye bilirsin siteye girmemi istemiyorsan bundan sonra girmem yine söylüyorum doğru bildiğimi savunurum burası
TÜRKİYE CUMHURİYETİ bana açıkça bir cevap verilsin siteye girmem istenmiyorsa girmem
SAYGILARIMLA SEKO
 
Siteye girmende yorumda bulunmanda hiç bir sakınca yok.

Şahsım adına fikirlerimiz büyük oranda farklı olsada hatta bazı önerilerin şaşırtsada bir önceki postumda dediğim gibi bazı şeyleri telafuz etmeni olumlu karşılıyorum.
 
Sunu soylemek istiyorum.
Bende Erman Kunteri cok basarili bulmuyorum.
4 takimi iki mactada yenemedikten sonra 3. olmussun nedirki.

Ama su da ayri bir gercek su an Halil Unerin savunulacak tek bir kanadi yok.
 
Seko nereye gidiosun burda herkesin fikrine saygı war
herkesin aynı fikirde olması mümkün değil


bnde şöle söliyim bnde Erman Kunterin oynattığı basketbolu sewiodum
2 guard ve hızlı basketbol
bireysel çabalar seyretmesine doyum olmayan bi basketbol bnce
ztn Fransadaki başarılarıda ortada
 

Üst