EURO 2020

Şampiyon olsa şaşırtmaz dediğiniz takımlar (En fazla 3 seçim yapabilirsiniz)


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Günlerdir ''aslanlarım, kaplanlarım, bizim çocuklar''. 45 dakikada 3 pas üst üste yapamadık, halen daha ''süper bizim çocuklar'' edebiyatı, vallahi bunaldım küfredicem. Elin İtalyan'ı sadece işini yaptı, örümcek ağı gibi pas istasyonu kurup duruyorlar, stoperleri bizim kale önünde Messi gibi verkaçlar yapıyor. Final şutlarında beceriksiz olmasalar ; 3-0 bitmişti ilk yarı. Tek duyduğum isim ''Uğurcan'', siz düşünün maçı...
TRT de sene 2021 olmuş, hala ses ve görüntü sorunları yaşıyor.
Özetle; futbol ve televizyonculuk adına fiyasko bir akşam izliyorum. Arka Sokaklar izlesem daha heyecanlı geçecekmiş gecem...
 
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum ama şu gol yenecek bi gol değildi. Kaleye hızla koşan adam, açılan ortayı görüp hızını kesecek ki top ona çarpıp gol olmasın. Daha orta gelmeden adım gibi emindim çarpıp kaleye gireceğine. Merih de gidip Mavi reklamlarında oynasın, bunları düşünecek de göreceğiz.
 
Levent Özçelik biraz iyi ama Erdoğan Arıkan berbat gerçi trt deki çoğu spiker öyle ama. Bu organizasyonları sadece devlet kanalı yayınlar diye bir kural mı var arkadaş özel tvler neden almıyor yayın haklarını.
Şifresiz özel kanallar reklam geliriyle yayın parasını çıkartamaz. Milli maçların şifreli yayınlanması da yasak. Geriye bir tek TRT kalıyor.

 
Biraz işte ayakların yere basması gerekiyor. Öyle bir gazladılar ki çocukları sanki favorilerden biriyiz. Bu maç 5 e gitse bile çok yermemek de gerekiyor turnuva sonuçta bu. Şöyle kötü bir durum var galler-isviçre maçında galip çıkması sıkıntı yaratabilir artık.
 
Futbolculara kızamıyorum, Şenol Güneş belli ki kapanın demiş. Geçmiş olsun.
Kapanma veya savunma oyunu oynanabilir ama buna oyun oynarsın elinde Cengiz ve Kerem gibi iki tane hızlı oyuncun var biri kadroda yok biri yedek Taylan, İrfan gibi bu adamlara ve Burak'a hızlı top çıkaracak oyuncular var yedek İtalya top bizdeyken ani presle aldılar topları bekler her atakta bizim ceza sahamızdalar. Sonra da kenardan bağırıyorsun oyununuzu oynayın diye.Yıllar sonra bu kadar iyi kadronun oyunu bu olmamalı.
 
Şenol Güneş bir kez daha büyük maçların hocası olmadığını gösterdi. Bu kadro ile ancak bu kadar eli mahkum oynanabilirdi.
 
Rakip modern futbolu harika oynadı, hele ki o önde şok baskıyı muazzam yaptılar. italya ile 10 kere maç yapsak yine kazanamayız bence. umarım bizde böyle futbol oynayan bir takıma sahip oluruz ama zor gibi duruyor çünkü şenol güneş ve terim gibi gelişime kapalı isimler ülkemizde zirve hocalar. çağdaş ve karagümrük hocasıda italya'nın bu oynattığı oyunu oynatmaya çalıştılar bu sezon ligde.

edit: 2-0 gerideyken dönebiliriz diyen ve oyunu okumasını bilmeyen igrenç spikerler tarafından anlatılan maç..
 
Futbol yorumlamayacağım, ki futbol da yok zaten de...
1) Öncelikle benden fazla fazla aldığın vergimle dönen kanalda, bana vasat oğlu vasat saçma insanları dinlettirmeyeceksin. Acilen spiker ve yorumcu değişmeli.
2) ''Bizim Çocuklar'' lafını kullanan herkes ağır aptal olmak zorunda mı ? Uzun süre bu tabiri duymamak ve unutmak istiyorum.
3) Günlerce vatan millet edebiyatı yaptınız; hala yapıp da futbolcuları baskı altına almanın alemi yok. Yapmayın!

Ve son olarak: maalesef Euro 2016 gibi reklamda caka satıp, sahada 0 çekerek bitireceğimiz bir turnuva olacak gibi.
 

Üst