EURO 2020'DE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI

EURO 2020'DE TÜRK MİLLİ TAKIMI NE YAPAR?

  • ŞAMPİYON OLUR

    Oy: 0 0.0%
  • FİNAL

    Oy: 0 0.0%
  • YARI FİNAL

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Fatih terim ve şenol güneş gibi zihniyetlerden kurtulamadığımız sürece ne kulüp bazında ne milli takım bazında başarı gelir. Taktik ve sistem anlamında modern futbolun gerisindeler ve forma adaletleri de yok

Fatih Terim bu turnuvada olsa ben böyle oynayacağımızı düşünmüyorum. EURO 2008'i hatırlayalım.
 
Bale önce sol kanatta gözümün önünce çizgide iki kişiyi geçip ortaladı, sonra pozisyonun devamında bu sefer sağdan aynı çalımı attı (çok net göremedim ama sanırım Bale yaptı ikinci golün asistini), biz hiç akılanmadan gene yedik çalımı...
9-10-22 numaralar ne yaptılar hiç anlamadım.
 
Anketi yeniden açtım. Maç saatine kadar ilk kez oy kullanacaklar ile muhtemelen son kez ve en umutsuz güncellemelerini yapacaklar gerçekleştirebilir.
 
Yenip gruptan çıksak bile Almanya, Fransa ve Portekiz grubunun lideri ile karşılacağız son 16 da. Hiç gerek yok fark yiyip ezilmeye. Kazanıp elenelim...
 
Alınacak en büyük ders, Şenol Güneş'i bir an önce göndermek olacaktır. O varken gelecek sene ki Dünya Kupası da tehlikeye girecek.

Covid yüzünden tuhaf bir şekilde Dünya Kupası elemeleri Euro 2020'den önce başlamış oldu. 3 maçımızı oynayıp bir de üstüne en önemli 2 rakibimizi yenmesek senle aynı fikirdeyim. Ama artık dere geçerken at değiştirmek olur hoca değişikliği. O nedenle Eylül ayındaki 3 maçlık 2.pencere kapansın bakalım halen aynı tas aynı hamam oyun ve başarısız sonuçlar olduysa o zaman gereği yapılabilir.
 
Abdülkadir Ömür'ü sakat sakat milli takıma çağırdı ve tuttu ama Halil Akbunar'ı tutmadı. Galler'e karşı bile korkak bir oyun oynadı ve maçı okuyamadı. Galler'in defalarca Bale ve Ramsey ile yaptığı oyunun nihayetinde gelen gole maç sonu feylozof beyimiz "şans golü" dedi. Adem Büyük, Hakan Arslan ve Uğur Çiftçi gibi formda oyuncuları milli takım kampına bile çağırmadı.
Fransa 2. lig oyuncusunun pazarlama tezgahı değil milli takım.
 
Az önce bayan basketbol takımımız da erkenden elendi. Var mı başarılı olduğumuz bir branş, kaldı mı ? Kadro konusunda eleştirmiyorum Şenol Güneş'i. Zor da olsa alternatifler arasından en güzel oyuncuları seçip getirdi. Ancak oynanan oyunun(!) izahı yok. Kuzey Makedonya bizden daha mı iyi kadroya sahip ? Ben anlamıyorum en çar çöp takımların bile bir oyun düzeni-planı var ama ne GS'nin ne FB'nin ne de milli takımın futbol oynamaya dair zerre planı yok.
En zayıf takımlar bile pozisyonlara girip gol atabiliyorlar ama bizim vaziyetler niye böyle anlamıyorum.
 
Ah be oğlum ya versene Ozan gibi şutör adam bomboş zımbalayacak kaleye... Belliydi inat edip kendi deneyeceği, şaşırmadım. Ama silkelenmek adına güzel aksiyonlar.
 

Üst