Eurobasket 2009 Elemeleri | TÜRKİYE 77-65 Fransa

Grubun en önemli maçı. Kazanırsak çok büyük avantaj elde ediyoruz. Ben gitmeyi düşünüyorum bu hafta Abdi İpekçiye.

Tony Parkerı da bi dünya gözüyle görmek lazım :)
 
Re: Türkiye - Fransa

Kazanırsak eğer, avantajdan öte, bitti diyebiliriz.

Kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Re: Türkiye - Fransa

Ne biçim saat yahu öyle kimse gelmesin diye mi yapmışlar. Böyle saçma sapan şey olmaz ya. İşyerleri zaten 18.00 civarında dagılıyor. Üstüne bide 19.30 civarlarında ki iftarı eklersek sanırım 2-3 bin kişiye oynanır maç.

Çok istiyodum gelmeyi ama bu saatten sonra artık ya ikinci yarıya yetişirim ya da gelmem. (evet gelmem)
 
Re: Türkiye - Fransa

Gerçekten zor bir maç olacak. Fransa'ya baktığımızda Tony Parker, Boris Diaw, Ronny Turiaf gibi güçlü isimler bulunuyor. Fransa takımı koz olarak bu üç oyuncu kullanmak isteyecek ama Boris Diaw'ın o kadar etkili olacağını düşünmüyorum. Fakat Turiaf Oğuz,Fatih,Kerem karşısında etkili olabilir. Tony Parker'i savunabilecek oyuncularımız var kadroda yine de tecrübesi biraz ağır basıp oyuna ağırlığını koyabilir. Çekişmeli bir maç geçeceğini düşünüyorum umarım galip gelen taraf biz oluruz.
 
Re: Türkiye - Fransa

gerçekten çok zor bir maç olucak. fakat ben kazanacağımızı düşünüyorum. Takımımızda müthiş bir atmosfer var buna karşılık fransa'da ise kaybedilen ukrayna maçının şoku var. Bunun için fransa'nın sahaya tedirgin çıkacağın ı düşünüyorum.Tribün desteğiyle bu maçı kazanır ve gruptan çıkarız. Maçıda gsbasket'le beraber izlemek çok güzel olucak. :D:D:D:D
 
Re: Türkiye - Fransa

parker antrenörüyle problemler yaşıyor bu nasıl etkiler onu, maçın skoru açısından çok önemli bence. Kötü etkilemesi dileğiyle...
 
Re: Türkiye - Fransa

Valla ters de tepebilir hırs yapıp iyi oynarsa bana mecbursun ulan mesajı.

Murat Birben' Alıntı:
parker antrenörüyle problemler yaşıyor bu nasıl etkiler onu, maçın skoru açısından çok önemli bence. Kötü etkilemesi dileğiyle...
 
Re: Türkiye - Fransa

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Tony Parker'ın kotu oynaması icin dua edecegim bir mac olacak. :muhaha
Merak etme üstüne Murat Kaya ve Sinan Güler i koyar maçı kazanırız inşallah.Murat bu maçta geçen maçlara göre daha çok süre alacaktır ve kalitesini gösterecektir.
 
Re: Türkiye - Fransa

Milli Takım çok iyi oynadı ve kazandı..

Benim aklım hala Kaya Peker'de.Keşke o da kadroda olsaydı. :?

Ayrıca Oğuz Savaşı gördükçe ''ikisi de genç ama Cemal Nalga neden böyle değil'' dememek elde değil.. ;)
 
Re: Türkiye - Fransa

Tony Parker sahilde basketbol oynuyormuşçasına rahat gönderiyor topu potaya. Neyse ki başkası çıkmadı ona ayak uydurabilecek.

Kafama takılan şey Fatih'i niye gönderdiğimiz?

Uzun zaman sonra takımı beğendim. Galibiyete rağmen Tanjevic'e lafımızı sokup noktayı koyalım. Kerem Tunçeriyi senelerdir kadroya almadığın için huzurlumusun hala?
 
Re: Türkiye - Fransa

Veysel Kaya' Alıntı:
parkeri galatasaraya alalım

Parker değilde..

Transfer döneminde şu anda belli sebeplerden dolayı sitede olmayan arkadaşımız Seçkin Hasseli, Tarık Kirksay için çıldırıyordu.. :) Hatta önerdiği 3 oyuncudan 1'i daima Kirksay olurdu.. Bugün izlediğimiz Kirksay'ı kim Galatasaray'da görmek istemez ki ? . .
 

Üst