Eurobasket 2009 Elemeleri | TÜRKİYE 77-65 Fransa

Re: Türkiye - Fransa

O ters saatte gidebilen herkese helal olsun demek lazım. Çok istiyordum ama kısmet değilmiş gitmek. Tony Parkerı izlemek başka bahara kaldı.
 
Re: Türkiye - Fransa

Milli takımda iki oyuncumuz olmasına rağmen gönülden destek veremiyorum takımımıza. Sebebi belli, Tanjevic. Birileri yüzünden milli takımlarımızdan soğumak çok kötü...

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
...Kafama takılan şey Fatih'i niye gönderdiğimiz?

Uzun zaman sonra takımı beğendim. Galibiyete rağmen Tanjevic'e lafımızı sokup noktayı koyalım. Kerem Tunçeriyi senelerdir kadroya almadığın için huzurlumusun hala?
Fatih zaman zaman bizi çileden çıkartsa da, savunmasıyla bu takımın rotasyonunda yer almasını isterdim.
 
Re: Türkiye - Fransa

Belçika maçına gittim de, gitmez olaydım şu maçı seyretseymişim inşallah ntv spor tekrarını verir gece.
 
Re: Türkiye - Fransa

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Hakan Durusel":1wly1kng]Belçika maçına gittim de, gitmez olaydım şu maçı seyretseymişim inşallah ntv spor tekrarını verir gece.

Tekrarını Türkiye-Belçika futbol maçı oynanırken verdi..[/quote:1wly1kng]

24:00 de verdi tekrarını seyrettim, pişmanım valla keşke basket maçına gitseymişim.
 
Re: Türkiye - Fransa

Oğuz mu Fatih mi?

Fatih Fatih neden?

Fatih solak smaç basana bassana.

Yuppi.
 
Re: Türkiye - Fransa

Topu potaya gönderemeyen adam neden basketbol oynar?
Basketbolda savunma tabiki önemlidir ama asıl amaç olan topu potadan geçirme olayı olmayan bir oyuncunun büyük takımlarda ne işi var?
İyi savunmacı dediğimiz adamın ilk periyotta 3 faul alması ve bunu hemen her maç tekrarlaması (3 değil de 2 olsun) ve süresinin azalması büyük takım oyuncusuna yakışır mı?

Açıkçası Fatih'e sıcak bakamıyorum.
 
Re: Türkiye - Fransa

İşte Fatih Solak yolunda bir oyuncu daha yetişiyor.
Nam-ı Diyar Cemal Nalga.

Gelecek var gelecek...

Oğuz Savaş pivotluğa 26 yaşında başladı 30'unda bugünkü gibi değil mi ?
 
valla uzunları bir kenara bırakırsak sanırım ender bu işi kaptı.adam konyadan beri kendini aştı ya.10 da 1 üçlük atan ender gitmişi başka biri gelmiş sanki :)
 
Grupta önümüz bu galibiyetle ve Belçika'nın Ukrayna'yı yenmesi ile iyice açıldı, liderlik artık bizim elimizde ve bu şekilde bitireceğimizi düşünüyorum.

6 Ay olmayacak Ömer'in yerine Fatih SOLAK geliyor sanırım, hemen uzun açıklarını kapattılar ki Ömer'in verdiklerini verebilir mi tartışılır ama yine de doldurdular orayı...
 
Takımımız ilk defa seneler sonra ilk defa böyle takım oynu oynar bir şekilde görüyorum, takımda birlik ve beraberlik vardı, zaten skor ortak olarak dağıldı denilebilir. Her şey istediğimiz gibi ama eksik yönümüz vardı tabiki.Ben eksik yönümüzü eleştirmek istiyorum.Hücumdan boş dönünce geriye dönmekte zorlanıyoruz bu maçta fast breakten çok sayı yedik buna dikkat etmek gerekir!

Yine söyledim yine söylüyorum bu takımın Ömer Onan'a ihtiyacı var!

Ayrıca Fatih Solak'ı göndermek zaten büyük bir hataydı bana göre... Takımda 2.pivot olarak bulunabilecek ve faydalı olabilecek en iyi seçim Fatih Solak diyebilirim.

Oğuz Savaş'a helal olsun her geçen gün kendini geliştiriyor, mücadele veriyor, her çorbada tuzu olan bir isim. Hücumda savaşcı ve bitirici özelliği son derece süper. Savunmasını daha da geliştirirse Türkiye'de Oğuz Savaş'ın üstüne Türk pivotlardan hiç kimseyi tanımam. Dikkat ederseniz dış şutlarıda bir pivot için son derece iyi.

Ahh Sinan ahh... Galatasaray'da görmek çok istediğim bir oyuncu. Hem atlet, hem savunması çok iyi, bunun yanında şutlarını biraz daha geliştirse Galatasaray'da ilk 5'te oynayabilecek isim olarak görüyorum ben. En kötü benchte oturan lüks bir yedek oyuncumuz konumunda olacaktı. Sinan'ı,Murat'a göre tercih ederim çok açık ve net. Turiaf bloka kalktı ama Sinan Turiaf'ın üstünden iyi vurdu smacı. Hırslı bir oyuncu ama dışarıya bunu hareketleriyle yansıtmıyor bunu oyunuyla yansıtan bir isim. Bir oyuncuda bulunması gereken özellikler var Sinan Güler'de zamanla kendini geliştireceğini düşünüyorum.
 
Burak
Sinan Amerikadan ilk geldiğinde Galatasarayla deneme antremanlarına çıktı ama beğenilmediği için Daçkaya gitti.

Bu arada vurduğ smaçta çok extraydı.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Burak
Sinan Amerikadan ilk geldiğinde Galatasarayla deneme antremanlarına çıktı ama beğenilmediği için Daçkaya gitti.

Bu arada vurduğ smaçta çok extraydı.
Bu olayı çok net hatırlıyorum denedik beğenmedik daçkaya gitti
 

Üst