Eurobasket 2009 Elemeleri | Ukrayna - TÜRKİYE

13 Eylul Cumartesi gunu 4.macimiza cikiyoruz gruptaki. Biz herkesi yeniyoruz, digerleri birbirini yiyor grupta. :) Kazanmak demek, lider olarak cikmayi garantilemek demek hemen hemen.

Ukrayna'nin Fransa karsisinda evinde nasil oynadigini unutmamak lazim, yine de biz kontrollu oynarsak kazanabilecegimiz bir maca cikiyoruz.

Hayirlisi :)
 
Ukrayna evinde etkili olan bir takım bunu Fransa karşısındaki galibiyetinden anlaşılıyor ama umarım Fransa maçında oynadığımız gibi takım oyunu ve kontrollü oynarsak bu maçıda geçebileceğimizi düşünüyorum.Galibiyet kesinleşirse lideriz gibi gözüküyor umarım istediğimiz yere geliriz.
 
86-64 kazandık.

Kerem Gönlüm, Ender Arslan, Engin Atsür kendilerini aştılar.

Son dakikalarda Murat Kaya girdi 3lüğünü yazdı.

Çok rahat bir şekilde artık grup liderliğini garantiledik diyebiliriz.
 
"Şampiyon belli, ikinci kim?" sorusunu sordurtan oyuncularımızı tebrik ediyorum.

İşte böyle. Biraz da biz keyfini çıkaralım.
 
Herkese selamlar, bu forumdaki ilk mesajım. 7 Ocak tarihinde kaydolmuş(t)um. Ancak şifreyi, maili vs. unuttum derken bir şekilde hesabıma yeniden kavuştum. Bu süre zarfında da siteyi elimden geldiğince takip etmeye ve gözlemlemeye çalıştım.

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki; biz her ne kadar Tanjevic'e tepki göstersek de -ki bu gösterdiğimiz tepkilerde son derece haklıyız- bu elemelere takımı çok iyi hazırladığını söylememiz gerekir. Mental yönden olsun, fiziksel yönden olsun, takım olma yönünden olsun, gerçekten harika bir turnuva geçiriyoruz ve oynadığımız oyun ilk maçtan bu yana sürekli gelişiyor. Eğer bu üstüne koyma devam ederse; çarşamba akşamı Belçika'nın Abdi İpekçi'de yaşayacakları pek iyi olmaz. Belçika galibiyetinden sonra da kafamız çok rahat bir şekilde Fransa'ya gideriz.

Oyuncu performansları da tavan yapmış durumda. Her maç takımı sırtlayacak 2-3 adam çıkıyor ama birkaç kişi var ki 4 maçtır takımı taşıyor. Bunlar da hepinizin tahmin edebileceği üzere Ender Arslan ve Kerem Gönlüm.. Ender'in şutlarındaki akıl sır erdiremediğimiz gelişim, Kerem'in zaten mükemmel olan savunmasına yeni bir boyut kazandırmış olması vs. vs. Hepsi mükemmel ve havamızı bulmuş durumdayız.

Sanırım "dağ başını duman almış" moduna geçmemizin vakti geldi.

Saygılar, sevgiler...
 
Kerem T. ve Ersan'ın Galatasaray formasını giyeceği günü merakla bekliyorum.Takım çok iyi Tanjevic bütün oyuncuları kullanmış maç içinde fark açılınca.Maçı izleyemedim tam olarak ama bilg. başında fiba nın sitesinden dakika dakika takip ettim.Belçika'yıda yenip 1, olarak Euro 2009 a katılmamız çok hoş olacaktır.Abdi İpekçi'de olacağım bu takım izlenir !!! :)
 
Takımımız son 2 maçtır beklenilen performansı gösteriyor umarım ileri ki maçlarda da aynı performansı sergileriz. Tebrikler oyuncularımıza.

Kerem Gönlüm,Ender Arslan,Kerem Tunçeri,Engin Atsür helal olsun sizlere böyle devam...
 
Ben Ersan'ın iyi oyuncu mu kötü oyuncu mu olduğunu çözemedim.Sizce nedir?
İyi bir oyuncu bazen öyle işler yapıyor ki öyle gereksiz şutlar atıyor ki şaşırıp kalıyorsun :?
 
Milli takımın özeti.

1- Hido'nun olgunlaşan oyunu
2-Kerem tunçeri

Diğer faktörleride bu 2li ortaya çıkmalarını sağlamışlardır.
 
Burak Barut' Alıntı:
Ben Ersan'ın iyi oyuncu mu kötü oyuncu mu olduğunu çözemedim.Sizce nedir?
İyi bir oyuncu bazen öyle işler yapıyor ki öyle gereksiz şutlar atıyor ki şaşırıp kalıyorsun :?



Ersan bence çok iyi bir oyuncu.Daha yaşı 21 olgunlaştığı tecrübe kazandığı zaman NBA de rahatlıkla oynar.Hido, Memo gibi...Biraz erken NBA e gitti.Barcelona'da kendini kanıtlarsa tekrar gider NBA'e...Gitmez ise de bizim takıma gelsin :)
 

Üst