EuroCup | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-77 CMS Constanța

Yenilsek ve gitse desem gönül razı değil.
Kazanalım desem gönlüm razı değil.

ne yapacağız bu gönül işlerini bilemedim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
20 30 sayının altıdaki farkları galibiyet olarak saymayacağım bir maç.. Rakip oldukça zayıf ve takım tam kadro..
 
Reaksiyon bekliyorum takımdan. Alper denen arkadaş'ta yok rahat alırız yada en azından galibiyet alalım.
 
Alper durur adam hem vasat bi kadro kurmuş kendisi gibi hemde hiçbirşey çalıştırmamış takıma, ne savunma ne hücümda ne yaptığımızı çözemiyordum. Bugünde net belli oluyor.
Sırp koç'a çok iş düşecek çünkü sıfırdan başlaması lazım. Bu maçı kayıpsız geçmemiz lazım. Ama bu takım çeyrek'ten ileri gidemez gibi acil transfer lazım.
 
Öbür tarafta millet rakibini 50 sayıya yatırıyor , biz bu vasat kadro ile gözlerimiz kanıyor. Bu takımı bu hale getirenler mutlu mu acaba ?
 
Beşiktaş rakibini 30'a yatırmış. şu elemanlar kadar olamadık mı? ilk yarıyı izleyemedim, skoru görünce çok büyük hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
 
Nalyssa Smith ile ilgili dün bir taraftar sakatlığı nüksetti mi diye tweet atmıştı.Bugün kadroda olmayışıyla ilgili resmi twitter hesabı neden açıklama yapmıyor ?

Önümüzdeki sezon gidişata göre eğer yabancı koçumuzla devam edeceksek lütfen yerli oyuncu transferlerini Işıl Alben yapsın.Fenerbahçe'nin aldığı oyuncuları almayalım ama en azından ufakta olsa potansiyeli olan oyunculara yönelelim.Geçen sezondan beri takımdaki en faydalı yerli oyuncu 37 yaşındaki kaptandı.Işıl hariç 1 tane iyi yerli oyuncu nasıl alınamaz hayret ediyorum ya.Senin yaptığın yerli transferlerini herkes yapabiliyor zaten.

Yabancı oyunculara gelince ise oradada 2 sezondur birbiriyle kopuk oyuncular alıp,tek düşüncesi Mccowan'a top indirmek veya onun hücum ribaundlarıyla sayı bulan takımdan ileriye gidemedik.Bu sezon Mccowan gelmeyince Alper'in takımıda tamamen durdu.

Umarım maçı kazanırız,tek isteğim koçun galibiyetle Galatasaray'a merhaba demesi.Alper'in takımları keyif vermiyor.
 

Üst