• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup l 2.Hafta Galatasaray 89-65 AEK

Puanları 0
Çözümler 0
@Hanife Beranda
F Grubu 2. maçı bugün saat 18.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Maçı Trt Spor canlı yayınlayacak.

Rahat galibiyet bekliyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok zor maç olucak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeri burası mı emin değilim ama sormak istedim.

galatasaray.org da maç saati 20.00 olarak gözüküyor, trtspor da 18.30 tam saati konusunda net bilgisi olan var mı?

Bir de şehir dışında oteldeyim şu anda. tesadüf o ki otel televizyonunda trtspor hariç tüm kanallar var ve otelin interneti de rezalet durumda. Cepten bağlanıp izleyeyim diyorum ama kaç mb gider emin olamadım kotayı doldurmayalım. Tecrübeli arkadaşlar kaç mb gideceği hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Yeri burası mı emin değilim ama sormak istedim.

galatasaray.org da maç saati 20.00 olarak gözüküyor, trtspor da 18.30 tam saati konusunda net bilgisi olan var mı?

Bir de şehir dışında oteldeyim şu anda. tesadüf o ki otel televizyonunda trtspor hariç tüm kanallar var ve otelin interneti de rezalet durumda. Cepten bağlanıp izleyeyim diyorum ama kaç mb gider emin olamadım kotayı doldurmayalım. Tecrübeli arkadaşlar kaç mb gideceği hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Maç 18.30'da. internet kötü durumdaysa zaten sağlıklı şekilde izleyemezsiniz ama 1 GB'a yakın gider internet.

saat 8 deydi ama CL maçından dolayı erkene alındı

Satılan bilet sayısı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Bayanlardan sonra sıra erkek takımımızda Efes macından sonra bu maçı ayrı bir hırsla oynayacağımızı düşünüyorum Ergin hocanında kendini göstermesi lazım ezip geçelim.

Salon bomboş maalesef..

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız formalar efsane olmuş çok beğendim

Lasme iyi başladı

Lasme nin savunmada size problemi olur dediğimde çok eleştirilmiştim ama kastettiğim buydu

Schilbb ilk beste baslamasi iyi mccolum la safagi yan yana oynatsa bi de hem dorsey de sahada iken...

Aferin be Göksenin

Lan takim ne güzel gidiyo neden atarsiniz onu oraya arkadas yaaa allahim anlamiyorum :(

Ye cezayı otur yerine saçma sapan hareketler.

Taraftara bakkk.Yazık valla ya

Salonun ortasına meşaleyi atan varlığı bir güzel dövmek lazım

Taraftarın şunları yapması çok kanıma dokunuyor gerçekten, kusura bakmayın da şunları yapanın en başta tribün tarafından müdahale edilmesi gerekir.

Kim alıyor bu maddeleri içeri yaaa

Geri