• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | MB Zaglebie Sosnowiec 90-90 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Olympiakos ile Euroleague'in 18 şampiyonluğu olan veteran efsanesi Riga bu sezon kaç kez daha oynayacak merak ediyorum. :) Panathinaikos'un küçük salonunu Akatlar galibiyetinin de üstüne bir kez daha izleyebilmek ve dinleyebilmek hayli keyif verecek.

Geçtiğimiz günlerde biraz araştırma fırsatı buldum bu takımı çok zayıf bir takım hem içeride hem deplasmanda normal şartlarda 20-30 fark atmamız lazım...

Kazanırız.

Seneye takımda tutulması gereken ilk oyunculardan biri Myisha Hines-Allen olmalı diye düşünüyorum.
Belki bir süper yıldız değil ama takıma çok büyük katkı sağlıyor.

13-0 lık seri yiyoruz, koçumuz zahmet edip yeni mola alıyor.

Bu koçtan olmaz. Çok tepkisiz, oyunculara enerji veremiyor. Çöp bir Koç çöp bir sene daha...Kazansak bile...

Bu takım bu tur'u geçse dahi sonraki turda net elenir. Savunma yok resmen. Bria hartley hiçbirşey katmaz takıma boşa gelicek.
Smith ne yapıyor anlamadım tam bi çaylak.
Hinnes allen hücum iyi hoş ama savunmada adamı izliyor temastan kaçıyo, el dahi kaldırmıyor.

son 30 saniye 90-90 maç. şaka gibi bir son geliyor yine.

sayı bulamadık. son 6 saniye hücum takipte. iğrendim yemin ediyorum şu takımda emeği geçenlerin Allah bin belasını.

Biri GS kız ve erkek takımlarını sabote etseydi ancak bu kadar edebilirdi… Bu kadar berbat mı kadro olur, hocalar da ayrı efsane…

90-90 bitti maç. bir kere daha elimizdeki maçı vermek için yoğun mesai verdik nitekim başarılı olduk. teşekkürler çocuklar bravo. yine tarih yazdınız.

Gerçekten de çok çok kötü bir koça sahibiz. Adam kız gibi kenarda duruyor..! Ne mola alıyor, ne oyunculara kızıyor. Takım saldım çayıra oyunu oynuyor. Yazıklar olsun...

Önce erkek takımı koçunu halledelim. Sonra sıra kadın takım koluna gelir.

baskette berabere biten maçlara hiç alışkın değilim o yüzden şaşkını lakin rakibin fersah fersah altta olduğunu düşünüyorum
burda fark atarız

Şu takımdan 90 yedik. Şaka gibi takımız savunmanın S'si yok.

Geri