EuroCup Top 16/3. Hafta | Galatasaray Odeabank 86-108 Herbalife Gran Canaria

Alternatifsiz hatta pivotsuz bir takım kuran Ömer Yalçınkaya ve diğer yöneticiler hadi çıksanıza yine canlı yayınlara "takımımız çok iyi, hedeflerimizde iddialıyız" diye maval okuyun. Gran Canaria'dan kendi sahamızda 100 yiyeceğiz. Bravo size.
 
Cok deli mac oluyor arkadaslar, inanilmaz keyif aldim 3. perioddan, imkani olan mutlaka izlesin. uzun zamandir boyle zevk almadim basketten.
 
Üçüncü çeyrekte çok iyi döndük ama Walker-Hopson içeriden güzel yıktı bizi. Rabaseda'nın üçlüğünden sonra bir daha geri dönüş zor olacak gibi. Takım hoca değişikliğine olumlu yanıt verdi ama şu an için yapabileceğimiz bu maalesef.
 
Oktay Mahmuti'nin elinde sihirli değnek yok ki. Bir anda takım müthiş olacak zannediyoruz. Bu takım pivotsuz oynuyor kaç aydır. Önce borçlarımızı ödeyip bir pivot almamız lazım. Eurocup buraya kadar. Ligde umarım düşmeyiz. Oktay hoca müsade etmez buna eminim. Bir Giresun, bir Muratbey Uşak, bir Trabzon'u geçeriz. Ama takım kan ağlatıyor. İzlettirmiyor kendini.
 
Topsakal ve Erman Kunter yarattığınız takımla gurur duyabilirsiniz 20 milyon Galatasaray taraftarını basketbola küstürdünüz.Yazık çok yazık koskoca Galatasaray basketbol şubesi yeri geldi küme düşme potasında bile oldu ama hiçbir zaman bu kadar kötü yönetilmedi bu arada takımı yönetenler bence Galatasaraylı filan değil ya bir Gs li takımına nasıl bunu yapabilir burda yapılan şey bile bile yapılmış birşey yanlışlık olma ihtimali %0
 
Play-offtan da vazgeçtim takımı ligde tutsunlar bu bile yeter. Böyle basiretsizlik görmedim.Her maçta yerin yedi kat dibine giriyoruz ama beyfendiler gömmüşler kafalarını kuma hiç çıkarmıyorlar maşallah hiç utanmıyorlar,umursamıyorlar.
Gerçek Galatasaraylık bu değil!!
 
Oktay Mahmuti maç sonu basın toplantısında dedikleri:

Gran Canaria'yı tebrik ediyorum. Takımıma kızamıyorum çünkü bugün 3 çeyrek ellerinden geleni yaptılar. Takımda eksik oyuncular var. Yeni bir yapılanma sürecine giriyoruz. Anadolu Efes maçından sonra da söyledim, takımımın nefesi bu tür maçlara yetmiyor. Şu anda takımın durumu pek iç açıcı değil. Sakat oyuncular fazla, bu seviye için yeterli kalitede oyuncumuz yok. Uğraştılar mı? İlk üç çeyrekte gerçekten uğraştılar. Daha önceden de dediğim gibi bu takımın ciddi basketbol için şu aşamada nefesi yeterli değil.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu günlere yol yapan, ismini yazmak istemediğim Başkan dahil o üç ismin de iki yakasını bir araya getirmesin Allah.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kadro eksikti,koçun oyun anlayaşına daha alışamadılar,vs vs vs vs vs uzar gider 2. mağlubiyetimizi aldık istediğiniz koçu getirin bu kadro ancak bunu yapar.Eksikte olsa bunu yapar tam kadro olsada bunu yapar.
 
vjmJDA.jpg


“Daha iyi yapılanma sürecine gitmeliyiz”

EuroCup Son 16 Turu E Grubu üçüncü hafta maçında Herbalife Gran Canaria’ya evinde 86-108 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koçumuz Oktay Mahmuti, oyuncularımızdan Jordan Taylor ve DaJuan Summers karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti:


“Gran Canaria’yı tebrik ederim galibiyetten dolayı. Bugün takımıma çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Çok eksiğimiz, sakatlığımız var; beraber görüyoruz. Önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra bu takımı daha iyi yapılanma sürecine götürmemiz lazım. Çok az oyuncuyla oynuyoruz, sakat olan oyuncular fazla. Yeterince kalitemiz de yok bu seviye için ama oyuncular üç çeyrek boyunca hakikaten uğraştı, sonra da nefesleri yetmedi. 48 saat önce oynadığımız Anadolu Efes maçından sonra da söyledim, ciddi basketbol oynamak için nefesimiz yeterli değil.”


Jordan Taylor:

Üç çeyreğin ardından açıkçası biraz yorgunluğa yenik düştük. Gran Canaria iyi bir takım, çok fazla şut soktular. Bu mağlubiyetle grupta zor bir duruma düştük ama önümüze bakmamız gerekiyor.


DaJuan Summers:

Zorlu bir maçtı. Çok fazla sakat oyuncumuz var, bu da bizi rotasyon anlamında sıkıntıya soktu. Yeni koçumuzla beraber sakat oyuncularımız da iyileştiğinde yeniden ritme girmeye bakacağız. Önümüzde yapılması gereken çok iş var, işimize bakacağız.
 
Yenileceğimizi bile bile maçlara çıkıyoruz. Bu duyguyu bize yaşatanlar utanmadan yeniden aday olup basketbol şubesini büyük bir enkaz altında bırakan adamı da yönetim listesine alabiliyor. Bunun adı aymazlıktır. Teknik taktik değerlendirebilecek bir durum yok maalesef. Koçun da yapabileceği bir şey yok. Sanırım sabretmekten başka da yapılacak bir şey yok.
 
Mahmuti kısa vadede Taylor ve Summers'ı kazanmayı başardı ama takımda gedik bir hayli fazla, bundan ötesine gidebilmek imkansız. Pivot transferi zaten yapmamıştık, üstüne Hendrix de oynamıyor. Tüm bunlara Emir'in de sakatlığı binince tablo malum...
 
Ben hala bilhassa ilk 20 dakika inanılmaz 3'lük atan ve 2.10 üzeri 3 pivotundan (Balvin, Fischer, Pasecniks) gayet sağlıklı katkı alan Gran Canaria'ya karşı 3 periyot nasıl oyunda kaldık onun merakı içerisindeyim. Maç bence çoktan kopmalıydı da oyuncular mı başka yürekli oynadı, yoksa Oktay hoca adamlara basketbol serumu mu pompaladı bilmiyorum, Yücel Platin'le Sakallıoğlu bile ilk 3 periyot takımın uzun eksikliğinden konuşma gereksinimi duymadılar. Galatasaray tarafının muhteşem yönetimsel boyutuna gelirsek ise heralde karşı yakanın 3. pivotunu (Ahmet Düverioğlu) 10 dakikalığına kiralasak bu maçı kazanacak noktaya da getirirdik. Evet, ezeli rekabette koskoca Galatasaray'ın geldiği nokta bu, Obradovic'in pek sümüğüne götürmediği 20'lik pivotu bizim takımın en elzem ihtiyacı. Hem de bu durum 3 aydır böyle, biz hala Henry Walker filan. Neyse, küfür etmeyeceğim.

10 kilo fazlasıyla kendini sakatlama noktasına gelen Henry Walker dahil takıma gösterdikleri yoğun çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Bu 3 aylık büyük günahın en az vebali sizde.
 
Son düzenleme:

Üst