EuroCup Top 16/5. Hafta Darüşşafaka 77-63 Galatasaray Odeabank

Her hücum en az on saniye Mehmet Yağmur'un amaçsızca top elinde etrafına bakınmasını izliyoruz. Ege etkisiz eleman gibi, Göksenin de içeride kimse pozisyon almamışken üçlük sallıyor. Tüm toplar da ya onların önüne düştü ya da biz verdik.

Neyse, Summers, Hardy ve Hendrix i dinlendirirken sadece 6 sayı fark yedik. Bakalım son çeyrek neler olacak.
 
Mehmet Yağmur'un kontratında oynama garantisi mi var! İzlemek zorunda mıyız her maçta? Anlamadım gitti, üstelik iyi yapabilidiği hiç bir şey yok...
 
Şuna bak hele..

Göksenin çek git şu takımdan. Komik komik driplingler ve şutlar atıyorsun. Senin ne yeteneğindeki var ki bunları yapıyorsun; TV' dan izleyen adam bile sadece güler.
 
Jordan Taylor inanılmaz yahu... Hiç şutu yok adamın. Bu maç ve skor benim için önemli değil. Sakatlık olmadan bitirmek tek temennim. Yalnız haftasonu oynayacağımız maçta bu ribaund sorununu taraftarla hallederiz umarım.

Bu arada Walker'ın bu son maçı arkadaşlar.(hoca ligde şans vermezse) 4 Ocakta sözleşme imzalamıştık. 4 Şubat ilk ay opsiyon biter ve uzatmayız muhtemelen.
 
Son düzenleme:
Grupta iddiamız kalmadığı için normal sonuç. Eğer dün Alba yenilmeseydi bugün bu kadar isteksiz olmazdı takım. Yine yenilirdik belki ama ikinci yarıdaki bu kötü oyun olmazdı.
 
p6zobJ.png
 
3ELagr.jpg


“İkinci yarıda kendi oyunumuzu sergileyemedik”

EuroCup Son 16 Turu E Grubu beşinci hafta maçında Darüşşafaka Basketbol’a deplasmanda 77-63 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koç Oktay Mahmuti, oyuncularımızdan Alex Renfroe ve Adas Juskevicius karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti:


“Darüşşafaka Basketbol’u galibiyetten ötürü kutluyorum ve EuroCup’ın geri kalanında onlara iyi şanslar diliyorum. Gruptan çıkma şansımız ALBA Berlin – Gran Canaria maçından sonra bitmişti ve biz bunu bu maça çıkarken biliyorduk. Bu da dolayısıyla oyunumuzu etkiledi.”

“Beş numara transferine ihtiyacımız var. Fakat bunu yapabilecek miyiz, bilmiyorum. Transfer için çok fazla faktör var. O yüzden transfer şansımızı gelecekte göreceğiz.”


Alex Renfroe:

“Darüşşafaka bugün özellikle üçüncü çeyrekte daha iyi oynayan taraftı. Biz ilk yarıda iyi oynamamıza rağmen ikinci yarıda aynı oyunu sergileyemedik. Umarım hafta sonu Darüşşafaka’ya karşı oynadığımızda bugün ikinci yarıda gözüktüğümüzden daha iyi gözükürüz ve o maçı kazanırız.”


Adas Juskevicius:

“Özellikle ikinci yarıda kendi oyunumuzu sahaya hiç yansıtamadık. Hafta sonu oynayacağımız maçta rakibe karşı daha hazırlıklı olmak istiyoruz ve o maçta mutlaka kazanmak istiyoruz.”
 

Üst