EuroCup Top 16/6. Hafta | Galatasaray Odeabank 92-97 Alba Berlin

Bu zamana kadar ( Henry Walker'in alınması bile hataydı ) hariç gelip giden sonra kalıp devam eden oyunculardan oluşan kadro kalitesi aslında çok kötü değildi diye düşünüyorum,takımı vizyondan,iyi niyetten yoksun topsakal ve hocalık kalitesinden çok uzak,Galatasaray erkek basketbol takımını çalıştırabilecek seviyede olmayan kunter ikilisi yaptıklarıyla takımın dna sını kanser ettiler,oyuncular iyi çalıştırılmayıp iyi kimya da tutturulmayınca ta bu günlere kadar gelindi üzücü sonla avrupa maceramız bitti,oyuncular iyi niyetle gayret ettiler ama zamanında yapılması gereken az önce yazdıklarım gerçekleşmeyince hem mental hemde fiziki olarak çökmüşler,maç sonlarına nefesleri yetmez olmuş öz güvenleri dip yapmış takım o denli kötü duruma düşürülmüş böyle olunca geldikten sonra Oktay hoca nın dokunuşu belli oldu ama tabii bir yere kadar,yeni yönetim biraz daha önem verip sözlerini tutup şimdiden çalışmaya başlamalılar,sponsor konusu,salon projesi ve gelecek sezonun kadrosunu oluşturma işine planlı olarak hoca nın bilgisi dahilinde başlamalılar,lig içinse kupa maçları arası bitene kadar transfer yasağını kaldırıp pota savunucusu atlet bir uzunu gecikmeden gerirmeliler ki takıma alışa bildiği kadar alışsın,İNŞAALLAH vakit kaybetmeden bunu yaparlar,en azından ec'a tekrar katılabilmek için play-off'a kalmalıyız zor işler ama neden olmasın ?
 
VrEnRZ.jpg


ALBA Berlin maçının ardından açıklamalar!

EuroCup Son 16 Turu E Grubu altıncı ve son hafta maçında ALBA Berlin’e evinde 97-92 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koç Oktay Mahmuti, oyuncularımızdan Alex Renfroe ve Dwight Hardy karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti:


“Bugün iki takımın da gruptan çıkma şansı yoktu, bu yüzden basketbol seviyesi hep belli bir seviyede kaldı. Bu yüzden de maçın büyük bölümü kafa kafaya gitti. Kendi basketbolumuzu oynamaya çalıştık. Bir ara rakibimiz farkı açtı ancak geri dönmeyi başardık. Son topta kazanma şansımız vardı ancak o pozisyonu istediğimiz gibi oynayamadık. Uzatmalarda ise kaybettik.”

“5 numara pozisyonu için teknik anlamda bir ihtiyaca sahip olduğumuz kesin. Bu konuda çalışmalarımız var ve bir transferi bitirme noktasına çok yaklaşsak da geçmiş zamanlardan menajerlere olan borçlar ve ödeme problemleri bu transferi engelledi. Yönetimimizin bu çalışmalar konusunda iyi niyetli bir yaklaşımı var, bundan şüphem yok ama bir transfer şansımız olacak mı olmayacak mı bilmiyorum.”


Alex Renfroe:

“EuroCup macerası bizim için sona erdi. Artık tüm dikkatimizi lige yönlendirip Cumartesi günü oynayacağımız maça konsantre olmamız gerekiyor.”


Dwight Hardy:

“Savunmada daha iyi oynayabilirdik. Maçı kazanabileceğimiz son topu da bulduk ancak bundan faydalanamadık. Uzatma periyodunda ise biraz yorgunluğumuz ağır bastı diyebilirim. Şimdi önümüzde lig maçları var ve onlara hazır olmamız gerekiyor.”
 

Üst