EuroCup | Union Féminine Angers 70-71 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Yerlilere bak 2 tanesi oynuyor ikiside rezil durumda. Alper giderayak yine zarar vermiş takıma. Basketbol şubesi çöplüge dönmüş.
Umarım gereken takviyeler yapılır belki düzelir takım.
 
Çok şükür.. VanLo'nun o topu nasıl girdi öyle?
şans her zaman baskalarina mi calisacak abi, biraz da bize çalışsın. :) ama ilk kez yapmıyor sanki bunu, panyayı çokça kullanıyor. yerimden fırladım isabetten sonra. çok özel bir galibiyet oldu cidden, mücadelesinden ve maçtan kopmamasından oturu ayriyeten tebrik edilmeli takım. tebrikler sarayın sultanları.
 
Zorda olsa kazandık tebrikler.
Takım takviye diye bağırıyor. Bu arada vanloo baya iyi transfer olmuş. Alper denen eleman sezon başı gitse böyle olmazdık. Yinede bu seviyede daha baskın olmalıyız. Tebriklerr..
 
İlk periyodun sonu dışında maçın tamamını önde götüren, 21 saniye kala panyalı üçlükle geri düşen; tüm bunların üstüne son hücumu Sirtaki eşliğinde tempo tutarak bekleyen rakip, rakibimiz...
 
Maalesef son yıllarda kurulan en yeteneksiz takım!! Taraftara sinir stres dolu bir yil olacak gibi! Kadroya dokunuşlar olmazsa ligde ilk 4, Avrupa'da ceyrek final hayal!
Özellikle son senelerde, her yeni sezon bir onceki sezondan daha kotu takim kurmayi başarıyorlar. Erkeklerde de bayanlarda da yanlis kadro kurgusu ve sonrasinda da yapılan yamalarla lige tuyunma çabası, hep aynı senaryo!!!
 

Üst