• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 2012-2013

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem İzgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl hocamız yok takımdan kimler gidecek belli degil.

Lütfü Arıboğandan bir hamle bekliyorum. Wildcard olmasa bile elemelerin İstanbulda oynanmasını sağlayabilir.

wildcard'lar unics kazan ve valencia'ya gitmiş.zaten çok da umudumuz yoktu ya..

Elemeler kesin katılıcakmıyız yoksa onun içinde davet mi gelmeli ?

valencia zaten katılması gereken bir takım fakat unics kazan ne alaka 10 takımlı rus ligini 6. sırada bitirdiler ayrıca ligde de finale kalamadılar.bizim durumumuz her bakımdan kazan'dan daha iyi.bilbao olsa anlarım fakat kazan çok anlamsız.

valencia zaten katılması gereken bir takım fakat unics kazan ne alaka 10 takımlı rus ligini 6. sırada bitirdiler ayrıca ligde de finale kalamadılar.bizim durumumuz her bakımdan kazan'dan daha iyi.bilbao olsa anlarım fakat kazan çok anlamsız.

Geçen sezon EL'de son sekize kaldılar.

bilbao da kaldı?

iki wild card'ı da ispanyol takımlarına vermemek için böyle oldu herhalde..tercihlerini valencia'dan yana kullanıp,diğerini unics'e vermişler..unics hem EL'de son sekize kaldı,hem de muhtemelen bizden çok daha iyi lobi çalışması yapmışlardır..tabi bir de 3 türk takımı varken,4.'yü alıp,sadece 2 rus takımını bırakmak da olmazdı vs vs.

Alba Berlin, Lietuvos Rytas and Olimpia
Milano got the C, B and A license

Bu ne demek oluyor yani

EL QR: BC Donetsk, Cantu, CEZ Nymburk, Le
Mans Sarthe PBC Lukoil Academic Sofia
Champion Ratiopharm Ulm Telenet BC
Oostende Unics Kazan

Sportando'ya göre malesef elemelerde bile yokuz.

Senin vizyonun bu yönetim. Dağıtın şimdi takımı..

çok yazık oldu GS ve Banvit Eurocup denmiş @EurosportCom_TR

Sen lobi faaliyeti yapacağın yere 300 tane yerde futbol şampiypnluğu kutlarsan olacağı bu...

Direk katılım hakkı beklemiyordum ama önelemeye kesin gözü ile bakıyordum.Sadece yönetimde de şuç bulmamak lazım.Euroleague'in aldığı karar da oldukça ilginç olmuş bana kalırsa

Şimdi oyuncu pazarımız da daralacak. 2. sınıf Amerikalılar gelmeye başlar takıma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri