• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 2013 - 2014

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem İzgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
FbÜlker'in ayan beyan 5 numarada sorunu olduğu belli.Orada bakalım sene içinde nasıl cevap vereceğiz maçlarda ve muhtemel final serisinde.Ergin hoca inşallah izlemiştir ya da izletmiştir maçı.

Sezon başında Kleiza'ya 3,3 milyon dolar vermediğimiz için hocaya ve Murat Özyer'e sallayanları düşünüyorum da... Neyse düşünmeyeyim :)

Obradovic muhtemelen Vidmar ve Zoric'i birlikte kullanacak bize karşı. Kleiza ya da Bjelica'dan birini dışarı da bırakır.

Bjelica'yı hayatta dışarda bırakmaz, Kleiza olur o isim mevcut tablo da.

Aynen Bjelica Obradovic'in jokerlerinden. Zoric de çok kolay faul problemine girip, çok hatalı yürüme yapıyor. Pota altları sorunlu.

Oly deplasmanda Bayern'i yendi. 2. lik garanti gibi.

Dün pisi pisine verseler de maçı Kuban güzel kadro yapmış.Euroleague'in rengi eksilmişken takip edilmeyi hak ediyorlar.

2.lik şu an için garanti Top16 eşleşmelerine bakıyorumda kesin olmasa da tahmini olarak çok iyi bir kura geliyor gibi.

R.Madrid-Barcelona-A.Efes-Nanterre?-Maccabi-Laboral-Siena/Malaga tarzı bir grup bizi bekliyor olabilir.

Tabi bunun için Fenerbahçe'nin grubunu 1. sırada bitirmesi gerekiyor olmazsa Barcelona yerine Fenerbahçe gelir bizim gruba ve L.Kuban'ın da gelme ihtimali var ama Maccabi avantajlı.

Çaprazımızsa Cska-Oly-L.Kuban-Fenerbahçe-Panathinaikos-Bayern-Zalgiris-Milano gibi zorlu bir gruba çıkıyor.

pargo ve weems bugün çok ekstra oynuyor

Efes basketbol şubesini kapatsın.

Sezon başında Kleiza'ya 3,3 milyon dolar vermediğimiz için hocaya ve Murat Özyer'e sallayanları düşünüyorum da... Neyse düşünmeyeyim :)

Obradovic muhtemelen Vidmar ve Zoric'i birlikte kullanacak bize karşı. Kleiza ya da Bjelica'dan birini dışarı da bırakır.

Erceg veya Macvan'dan büyük bir katkı alıyoruz da sanki Kleiza'yı iyiki almadık diyorsunuz.Belki aldığı para kadar oynayamıyor hala ama en azından gidip bir CSKA deplasmanında ağırlığını koyabiliyor.

Ne kadar aldığını bilmiyorum fakat aldığı para ve verdiği katkı açısından değerlendirirsek Erceg 300.000 euro falan almalıydı o zaman.Şuan muhtemelen 1.2 milyon euro gibi bir paraya oynuyodur bilgi veren birisi olur yine emin olmak açısından.Ama verdiği katkı şu kötü durumdaki Kleiza'dan daha da kötü bir durumda.

Bu akşam oynanan maçtan sonra winner ve looser kelimeleri artık daha bir anlamlı..

Efeste Mahmudinin işi zor. İstifa bile gelebilir.
Planinic , Allah korumuş bizi.

Zalgiris-Efes maçını izleyen bilir.Buradan anlatmak güç.Zalgiris son çeyreğinde 3 sayı atabildiği maçı kazandı.Stombergas da üzülerek baya kötü koç olmuş.

Ağır yaraladı maç beni.Jamon'un son çeyrekte koyduğu karaktere cidden yazık oldu.Savanovic rezilleri oynadı,Planinic'ten bahsetmek dahi istemiyorum!

Cidden yazık oluyor...

Gordon karakter koydu da o boş şutları da sokacak.

Olympiakos,Siena maçını son 3 dakikaya kadar 7-8 sayı geride girdi.Yine hevesi kursakta bıraktılar.

Spanoulis dalga geçiyor artık milletle...Bakalım top 16'dada böyle devam edebileceklermi

Planinicin gelmesini çok istemiştim ama yoklari oynuyor. İyi ki gelmemiş bize.

Jamon Gordon birkac maç dışında cok sıradan bir görüntü çiziyor. Guard oynayan birinin bu kadar kötü şut atmaya hakkı yok. Gitmesine uzulmustum ama Ergin hocanin takımında şans bulması zordu.

Oktay hocanin kariyeri de yokuş aşağı gidiyor. Yönetim fazla tahammül göstermez. Onu da sıkıntılı günler bekliyor.

Evlerinde Partizan'a yenildiler. Başlarında Obradoviç gibi büyük bir adam olmasa kesinlikle 2.liğe yatıyorlar Real Madrid ile eşleşmemek için derdim ama o adam öyle birşey yaptırmaz takımına hayatta.

Evlerinde Partizan'a yenildiler. Başlarında Obradoviç gibi büyük bir adam olmasa kesinlikle 2.liğe yatıyorlar Real Madrid ile eşleşmemek için derdim ama o adam öyle birşey yaptırmaz takımına hayatta.
İkinci olurlarsa Realin olduğu gruba gidecekler

Efes iki haftadır zoru başarıyor gerçekten.

Geri