wotws
0
- Web sitesi
- www.gsbasket.org
gsbasket2013 şifre.
Arda abi kadromu değiştirme kararı aldım.
Calloway-Farmar
Spanoulis-Preldzic
Nocioni-Blazic
Khryapa-Printezis
Miralles-Tomic
Çıkanlar-Girenler: K.Lavrinovic (Printezis)/ Lucic-(Khryapa)/ Wright (Spanoulis)
McCalebb hakkında bilgisi olan var mı? Oynayacak mı bu hafta ?
Oynamıyor, oyunda sakat gözüküyor şu an.
Farmar ilk hafta beni tatmin etmeyince kendisini satıp Bo'yu almıştım. Kafamı duvarlara vuruyorum :/
Bo ilk 5 te başlayacakmış by eurosport. duyurulur. son 8 dakika..
Bu hafta ilk kadrom için doğru strateji yaptım ancak Printezis konusunda yaşadığım şanssızlık kötü oldu benim için. Eğer oradan 6 yerine bir 15 puan gelseydi gerçekten çok iyi olacaktı yeniden zirveye gitme adına. Ayrıca Nocioni rahat 30'a gideceği maçta 15 dakika kala sakatlandı ve gelecek hafta adına da yaptığım planlarımı bozdu.
Şu an için 7 adam 107.3 puandayım.
Farmar
Calloway
Spanoulis 20
Nocioni 19.8
Preldzic 19.0
Blazic
Miralles 4.0
Printezis 6.0
Khryapa 24.2
Tomic 14.3
Planlarım haftaya Blazic, Miralles ve pahalı birini çıkartıp kadroyu tamamen dengeli ve daha kaliteli getirmekti ancak Nocioni sakatlanınca bu planlarım açıkçası bozuldu. En azından Lucic'i bu hafta çıkarmama iyi oldu çünkü haftaya Barça deplasmanına gidecek ve değişiklik hakkım saklı kalacak. Umarım bugün kalan üç oyuncudan en az 43 puan gelir ve 150 puan alarak üst sıraları zorlamaya devam ederim.
collaway ide gözden geçirmelisin.
benim en zayıf halkam Bubnic 8 puan civarı puan alsa blake schilb' e rağmen fena bir hafta olmayacak. schilb dışında bütün oyuncularımında puanları artıyor olacak.
bu postu atarken -3 te idi collaway. maç uzatmaya gitti ve adam 17 Rgk aldı ve maçıda kazandılar.
bu arada iki haftadır önde götürdükleri maçları hem maccabiye hemde unijaca ya verdi Siena.