• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:19
Bende head to head ligine katıldım. Yeni sezonda herkese başarılar.

Oğuzhan Günebakan
Hakan Sağlam
Mehmet Yılmaz
Yusuf Şenli
Uğur Ortaç
Cihan Yerlikaya
Hüseyin Kaya
Arda Ezer
Arya Ezer

Şu an 9 kişiyiz, hadi el atalım şuna.

katıldım teşekkürler

Arkadaşlar yoğun ilgi dolayısıyla yeni lig açtım 18 kişilik. 20 yapmadım, dolmama ihtimali düşündürdü, zaman baya yaklaştı. Lig kodu: ZRMCE9AM. Forum üyesi olmayanlar çıkarılacaktır!

Bu lig kodunda arama yapınca çıkmıyor.Ligin adını da verebilir misin? Gerçigenel bir problem de olabilir.

Emre Akbacak sanırım forumda değil. Çıkarıyorum, Eyüp Özkaya için.

H2H'de 18. ve son yeri kaptım :D Herkese başarılar.

Niyazi Uğur Sesverir, Erkan Demirağ. Forumda yoklar sanırımi sayfada aktif olduklarını görmedim. Rastgele birisini çıkarıyorum yine, bu sayfanın müdavimlerine öncelik var arkadaşlar.

Düzenleme: İkisini de çıkardım. Kerem Seçer ve Eyüp Özkaya için yerler rezerve.

Arkadaşlar, az daha patlıyordum. Yedeğe Viktorov alan varsa, yedeksiz takımlarına guard pozisyonunda en ucuz isimdi. Kısa forvete kaydırmışlar, düzenleyin bu ismi aldıysanız.

Hakan bey, Ayhan bey, katılabilirsiniz lige. Bu başlığın müdavimisiniz, çıkarıyorum 2 isim. Şİmdiden girin siz.

Head to head e katıldım son takım olarak

Eyüp bey katılamamış sanırımi foruma yeni üye olan sunbreeze isimli kullanıcıyı çıkaracağım eğer beğenirseniz bu mesajı.

Eyüp bey katılamamış sanırımi foruma yeni üye olan sunbreeze isimli kullanıcıyı çıkaracağım eğer beğenirseniz bu mesajı.

eyüp bey katıldı (istanbul lion kings) ama ayhan bey katılamadı.
gsbasket klasik ligi kurucumuz kerem seçer abi de katılmamış.

Son düzenleme:
eyüp bey katıldı ama ayhan bey katılamadı.

İkisini de göremiyorum şu anda. Eyüp bey katıldıysa, o zaman Ayhan bey beğenirse bu mesajı yaparız bir boşluk. Beğenmezse 18 kişimiz tam şu anda, bu şekilde devam ederiz.

Tamamdır, Ayhan abi maalesef treni kaçırdı. Head to head tamamlandı arkadaşlar, yeni üyemiz sunbreeze ligimizde.

Geri