EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Mehmet Bey kadro süper olmuş. elinize sağlık. Toney Douglas hariç sanki epey güzel. Ama o da belki bir 15 PIR getirir. De Colo'dan ben de bu hafta yüksek PIR bekliyorum. 25-30 arası gelse. Clyburn 15-20 PIR, Davies 15-20 PIR, Milutinov 15-20 PIR, Shved 20-25 PIR, 190-210 arası bekliyorum sizden ama birincilik için bir 10 puan daha lazım.
37 yaptı Tony Douglas :)
 
Gs Basket Classicte 1. ama genel siralamada 57. olmusum. Kendimi ararken Gs Basket Classicte 29. round ilk 10 siralamasinda Zeynep Emir Hanimin 8 takimi oldugunu gordum :) Oncelikle tebrikler sonrasinda ise bu ne dehset ongurudur Zeynep Hanim :) masallah !

Bu arada 204 puanda kalmisim. Corry Higgins yerine Will Clyburn aldim nasil olsa daha pahali diye :) oradan kaybetmis olabilirim. 29. round Genel siralama 1. sinin kac puan oldugunu bulamadim.
 
3 oyuncumun 30+ larda aldığı haftada 166 da kalmışım. Sırf De Colo ve James gibi iki yıldız, vasat altı skandal puan getirdi diye canım hafta hiç oldu.
Ben de ilk 10 a girmişim gsbaskette ama çok daha iyi olabilirdi.
 
Gs Basket Classicte 1. ama genel siralamada 57. olmusum. Kendimi ararken Gs Basket Classicte 29. round ilk 10 siralamasinda Zeynep Emir Hanimin 8 takimi oldugunu gordum :) Oncelikle tebrikler sonrasinda ise bu ne dehset ongurudur Zeynep Hanim :) masallah !

Bu arada 204 puanda kalmisim. Corry Higgins yerine Will Clyburn aldim nasil olsa daha pahali diye :) oradan kaybetmis olabilirim. 29. round Genel siralama 1. sinin kac puan oldugunu bulamadim.


Sizin puanınızı tutturdum da Mehmet bey, oyuncuları tutturamadım malesef. AMa sizi tebrik ediyorum. Uzun zamandır hedeflediğiniz yere ulaştınız. Tavares, Douglas Nunnally ve Milutinov sayesinde. gayet güzel öngörüler ama bu hafta gerçekten iyi olması gereken oyuncular çok kötü yaptı. Shved, De Colo, james(rezaletti), Clyburn, Poirier hiç beklediğim gibi değildi.
 
BU hafta Realde sakatlar var. Llull kesin yokmuş. Fernandez şüpheli, RAndolph ve Deck idmanlara başlamış ama onlarda şüpheli.
Zalgiris'te Jankunas yokmuş. Ama tabi bu oyuncular çok tercih edilir mi bilemem.
 
Ilk macin baslamasina 2 dakika kala baktigimda Alex Shved + isareti yoktu maclar basladi baktim ki Svhed + isareti gelmis yani sakat anladigim kadariyla :) Agam bizimle egleniy :)
 
Bi insan nasıl triple double yapıp 28 de kalır. 12 r 17 asist zaten tek başına 29 yapıyor sayı top çalma faul alma vs hariç.. Calathes’in de böyle saçma zaafları var. Tuğla atıyor, top kaybı yapıyor çoğu zaman. Shved ve James de biraz bu tür oyuncular ama Calathes kadar yapmıyorlar pek.
 
2018-2019 euroleague normal sezonunu da böylelikle kapatmış bulunuyoruz. Yine 1 yaş yaşlandık, yine bir ödül kazanamadık. Yine bu oyunu oynamaya devam ediyoruz.:) katılan herkese tebrikler. Bundan sonra playff ta başarılar, gerçi oyuncular çok kısıtlı olacak bundan sonrası çok zevkli olmaz. Ama yine de herkese teşekkürler.
 
4 puanla Bayca'ya kaybetmişim. Euroleague seçim kuruluna Shved yerine oynayan yedek oyuncum Gordic'in oynadığı ve 13 puaninin sayılması icin başvuru yaptım ama "SG" olmadığı "pg" gerekçesiyle reddedildi.. E shved'in yedeği kim öyleyse desem de itirazım sonuçsuz kaldı :)

GSbasketson10 ligi kazananı 8g 2m ve averajla Zebercet oldu. Tebrikler

Gsbasket classic ligi ise kızıştı TeamPetse 86 puan fark birden kapatarak farkı 8 puana indirdi. Yunan dostumuz Mihalis ise 3. sırada
 
Son haftayı 200 e merdiven koyarak tamamladım. Larkin-De Colo ortalama bişey yapsalar daha da yüksek olabilirdi. Bundan sonra kadrolar herkeste aynı olabilir muhtemelen. Yine de sürpriz kovalayanlar olacaktır :)
 
Evet geldik bir Fantasy Liginin sonuna daha, Oncelikle Gs Basket Ailesini, Euroleauge Fantasy Liginde temsil etmemize on ayak olan Bayca Bey'e Sonra katilim gosteren herkese yurekten tesekkurlerimi sunuyorum.

Gs Basket Classic Ligi birincimiz Zebercet (Hakan Turk), H2H Ligi birincimiz (Team Efes) )Umit Berk Bey'i ayrica tebrik ederim.

Ve tabii ki yorumlarini katkilarini esirgemeyen butun herkese de tsklerimi borc bilirim.

Hic unutmam dun gibiydi, cikti bir genc dedi ki haydi Lig kuralim biz de yer alalim orada :) Tekrar saol Bayca Beycigim :) vallahi yanaktan opuldunuz :)
 
Normal sezon sonuna geldik..Playofflar yakinda baslayacak ve havuz daraldigi icin Shved ve M.James in olmadigi yerde kaptanlar cok daha onemli olacak. Sezonu kendi adima degerlendirecek olursam son hafta klasik liginde liderligi kil payi kacirdim..Sloukas in oynamayacagi haberleri cikmisti ve sansimi son 2 hafta iyi PİR getiren Boby Dixon dan yana kullandim ve hem Sloukas oynadi hem de Dixon -1 getirerek liderligi kacirmama sebep oldu cok degil bi 7-8 pir getirse liderdim.Oyunun guzelligi de boyle durumlarda ortaya cikiyor. Yine de kurdugum 3 takimi klasik liginde ilk 10 a sokmayi basarabildim.H2H liginde ise averajla yine liderligi kacirdim..Hakan Turk u sezon sonuna dogru yakaladigi form ile tebrik ederim.Cidden en eglendigim ve zevk aldigim lig oldu hem klasik ligi hem de H2H ligi.Umarim gelecek sezonda acilir ve katilanlar oyunu birakmadan ligi zevkli kilarlar..Bu yuzden Bayca Oral a tesekkur ederim..Ayrica lig panoramasini surekli yayinlayan Hakan Saglam a da emekleri icin tesekkuru borc bilirim..Foruma yorumlariyla da renk katan tum katilimcilarada tesekkurler..Simdi sezonun en guzel bolumunde iyi basketbol izlemenin keyfini cikaralim...
 
Ben de Önceki Yorumumda isim belirtmedim ama genele katılmakla beraber bende Hakan Türkü istikrarı ve lig birinciliğinden dolayı kutluyorum. Ümit Berki de lig sonuna kadar götürdüğü yarıştan dolayı tebrik ve teşekkür ederim. Hakan Sağlama lig panoramaları için de ayrıca teşekkür ederim.:cool:

Oyunu bırakanlara teessüf ederim.:rolleyes: Yok yok şaka eminim geçerli sebepleri vardır. :LOL:Ama keşke bırakmasalardı. Oyunu eğlenceli kılanlara teşekkür ederim. Özellikle Mehmet Derin'e teşekkür etmek istiyorum. beni her zaman güldürdü. Kendisi bana telini vermedi o yüzden görüşemiycez ama epey nevi şahsına münhasır bir kişi ve güldürme ve hicvi çok iyi beceriyor , ilginç ve anlamlı mesajlarına teşekkür ederim.

Muhammed Selçuk hiçbir zaman bırakmadı ve oyuna devam etti. Değerli yorumlar kattı. Zaman zaman süprizleri yakaladı. Ona da teşekkür ederim. Ayhan abi sen de sağol.

Ve unutmadan Mehmet Yılmaz'a da teşekkür etmek istiyorum. Yine zorladı bu sene. Süpriz atlara oynasa da Mehmet Yılmaz şansı bu sene pek yaver gitmedi. Adını hatırlayamadığım onca kişi ye de teşekkür ederim. Sürçü lisan ettiysek affola. ben en çok bu bölümden keyif alıyorum forumda ve umarım playofflardan sonra seneye de burada oluruz.
 
Son düzenleme:
Ben de sezon boyunca severek takip ettim bu forumu.Benim için aslında fena gitmeyen sezon 20.haftadan sonra çok kötü bir hale geldi.O haftaya kadar ligde liderdim sanırsam ondan sonra biraz geri düştüm sonrasında fark 70-80 puana çıkınca büyük oyunculardan çıkıp risk almaya başladım o da beni 12.liğe kadar geriletti.Neyse önümüzdeki senelere bakıcaz artık.

Forumda yazılarıyla katkı veren herkese teşekkür ediyor;Sezon başından beri yapılan H2H ligini kazanan Ümit Berk beyi ,H2H son 10 ve classic liglerinin kazananı Hakan Türk beyi tebrik ediyorum
 

Üst