Ayhan
0
Birakin Kaptan Nandoyu, normal Nando bile yok hic bir takimimda. Ayhan Beyin organize ettigi H2H Fb liginde adam beni 5 katlamisKaptani Nando ve Zach Leday var takiminda. 3 yildir Fantasy oynarim. Boyle ezildigimi hatirlamiyorum. Bu durum kabul edebilecegim bir durum degil. O yuzden 2 muhabbet kusum var bitanesini Bayca Beye - Digerini Ayhan Beye birakip yuksek bir bina arayisina gider Mehmet Derin
Ayhan Bey sana da ayrica teessuflerimi yolluyorum buradan. Yahu o kadar gaddar oyuncu arasina temiz bir goncayi nasil yolladin nasil kiydin anlamadim. Hakan Turk, Hakan Saglam, Tolga Cirali v.s varken beni davet etmeye yuregin nasil sizlamadi
Adam beni 5 e katlamis yahu ben 40 lardayim adam 200 lere vurmus. Daha yarin 2 oyuncusu var. Yok yok Allahini seven kafama buzlu su doksun. yaniyoooommmmm
Not: Isin garibi takimimin ismi de korku salsin diye Alman filmlerinde ki bahcivan adam, mecburen degistirecegim bu ismi, Yeni hali Alman Filmlerinde ki bahcivan kadin![]()

Senin rakibin tek avantajı De Colo yu kaptan yapmış olması ve Leday i tutturması. Pek bilmez bence ama senin şansına denk gelmiş bu hafta