James ve Sikma beni de yaktı maalesef. Yine ilk haftadan kötü başladım. Bu artık her sene için bir gelenek oldu.

Herkes sikayetci birseylerden
 Herkes sikayetci birseylerden  Ben takim bile kuramadim. Bu arada formayi hangi ligimize verecegiz ? 5 takimli lige olacak sanirim ama karar sizlerin tabi ki !
 Ben takim bile kuramadim. Bu arada formayi hangi ligimize verecegiz ? 5 takimli lige olacak sanirim ama karar sizlerin tabi ki !

Yine Larkin olmamasına rağmen rahat kazanacağını düşündüğüm Efes'ten kendini gösterme fırsatı bulacağını düşündüğüm Sertaç -3 puanla tamamladı. Aslında fena bir takım değildi ama -9 puanla başlamak da berbat ötesi bir durum.
 Yine Larkin olmamasına rağmen rahat kazanacağını düşündüğüm Efes'ten kendini gösterme fırsatı bulacağını düşündüğüm Sertaç -3 puanla tamamladı. Aslında fena bir takım değildi ama -9 puanla başlamak da berbat ötesi bir durum. Milutinov da sakat raporlarında vardı. Bence CSKA’da iyi işlere imza atacaktır bu sezon. Belki yer açabilirsem ben de tercih edebilirim.
 Milutinov da sakat raporlarında vardı. Bence CSKA’da iyi işlere imza atacaktır bu sezon. Belki yer açabilirsem ben de tercih edebilirim.