Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

Eyüp Hocam ile Kafa Kafaya maçımızı 0,40 puan fark ile kazanmışım. Eline Sağlık Hocam. Sezon başından beri İstikrarı tutturamasakta yüzde %50 galibiyet ile devam ediyorum. Tüm Arkadaşlara başarılar dilerim.

0.4 de değil 0.2 maalesef. 3 takımımdan en iyisi değil ama ligde 1 galibiyet alacak kadar da puanı yok. Fikstür ve o haftaki rakibe kıyasla performans şanssızlığı var. O yüzden sevmem H2H'yi. Hiç iyi olmasım bu ligde ve en iyi takımımla hiç yer alamadım. Klasik liglerdeki performansım da son birkaç haftada düşünce bizim ligdeki en iyi takımım genelde 26. olabildi. Artık zaten draft ligimiz temelli düşündüğüm için ve klasikte pek iddiam kalmadığı için draft ligi şampiyonluğuna konsantreyim:D
 
Ben hemen kurdum. Yoksa işe güce daldın mı vakit bulmayı geçtim , unutuyorsun bile. Biraz yüksek kredili oyunculara yönlendim cumartesi kadromu kurdum. Bu hafta sezonun en yüksek puanını alacağımı düşünüyorum kendi adıma. İyi bir puan alacağımı tahmin ediyorum oyuncu tercihlerimden ötürü.
 
Bu hafta De Colo ve Keenan Evans'ı çıkardım.Aslında Lorenzo Brown'ın bu hafta düşük pr yapacağını düşünmeme rağmen onu çıkarmadım.Mike James'i bu sezon hiç almadım,içimde ukte,ilerleyen haftalarda deneyeceğim.

Bu hafta L.Sikma ve W.Baldwin'den iyi prlar beklememe rağmen bu iki ismide almadım,umarım pişman olmam,bu hafta fazla riske girmeden garanti kadro kurmaya çalıştım.
 
16,5 pır micicten çıkıp 12.3'dan c,jonesa döndüm. kalan farkla da istikrarlı diğer isim lessort hamlesi yapma şansım doğdu. jones ilk periyottan 17 pır yaptı bile. deck'ten çıkıp bacona döndüm kalan ücretle de sağlam bir koç alma şansımda doğdu. bu sezon gerçekten istikrarlı oyuncu çeşitliliği çok. yıldız statüsünde olmayıp fayda sağlaması beklenen isimler istikrarlı verim veriyorlar. mesela c.jones, micic ve james'den daha mantıklı geliyor. lessort, tavaresten daha mantıklı geliyor. bu sezon pır rekoru da gelebilir oyunda. önceki sezonlar yedekler baş ağrısıyken bu sezon öyle değil.
 
Son düzenleme:
Güzel geçti bu hafta. 187 pır ve oyuncuların değerinde güzel artışlar oldu. mesela lorenzo 13.8 kadar yükseldi, vezenkov 17'leri buldu, baltokaz 7.8'den 8,3 oldu birden. ilerileyen zamanlarda ergin ataman ciddi pır getirecek bir koç olacak, şuan 8,9 olmuş. yani ergin hocayı aldığımda kadroda fedakarlık yapmaya bile gerek kalmayacak bu gidişle. iyi bir fırsat oyuncusu daha çıkarsa ilerleyen zamanlarda bir iyi yedek şansı daha doğacak.
 
Bu hafta yenilgisiz Anıl Demirbaş'la oynuyordum,perşembe maçları sonunda kesin kaybetmiş gibiydim,cuma tek oyuncum vardı C.Jones,onu kaptan yaptım ve gece skora baktığımda ben 139 Anıl bey 138.25'ti,bir mucize oldu ve kazandım,4 galibiyet 3 mağlubiyetim var şu an,h2h de tek yenilgisiz isim Ümit Berk kaldı şuan için.
 
Bu hafta sezonun en yüksek puanını alacağımı düşünüyorum kendi adıma. İyi bir puan alacağımı tahmin ediyorum oyuncu tercihlerimden ötürü.

Evet, şaşmadı şaşmaz. . 99,3 ile kapatmışım haftayı. Lessort, Deck, Clyburn , Micic normal getirmişler ama ne hikmetse 100'e bile gelememişim. Asvel koçundan -10 yemişim sanırım bunun da birazcık etkisi var.
 
Bu hafta C.Jones'u çıkardım,çünkü bende bir oyuncu bir hafta çok iyi pr yaptıysa sonraki hafta rezil oynuyor,bu hep böyle oldu.

Geçen hafta Punter ve Winston'u almıştım,Punter 10 Winston 6 prda kaldı,ikisinide çıkardım.

Ayrıca Tavares'e bu hafta son kez şans veriyorum,20 pr altında kalırsa çıkaracağım.
 
Yaklaşık 150 puanla sezonun en iyi derecesini yaptım kendi adıma. Deck'ten çıkma hakkım olmadığı için 4 pir'e razı oldum. Bir de Kuzmic ve Efes'in yeni transferi beklentinin çok altında kalınca daha öteye gidemedim. Monaco da kendi evinde güç bela kazanmasaymış küfre bağlayacakmışım. Enteresan takım.
 
Bu hafta 130 puan yaptım,94'ü Vezenkov'dan geldi.

Sonunda M.James'i aldım 17 pr'da kaldı,Micic'i almayı düşünmüştüm ama o da bu sezon aldığım tek haftada en düşük pr'ını yapmıştı.

Diğer aldığım oyuncular Ulanovas 4 Howard - 3 yaptı.

Tavares'i artık çıkaracağım,bir türlü yüksek prlar yapamadı,ilk haftadan beri kadromda.

* Gelecek hafta çift maç varmış.
 
Tavares'ten çıkıp Lessort almıştım ben de geçen hafta. Tavares o bir dönemki gibi 20-30'lara abone olmuyor artık.
Ayrıca Lessort'un bu salak saçma formu da sinirimi bozuyor. Bu adam bu kadar pir yapmamalı. Bana çok saçma ve dengesiz geliyor bu durum.
 
H2h liginde Zeynep Emir beye kaybetmişim,aslında ilk maçların sonunda öndeydim ama Asvel 1 sayıyla kaybedince - 5 Parker yaptı,onunda koçu Baskonia'dan Pennaroya 20 pr yapmış.

M.James 2 haftadır kadromda yaptığı prlar 17 ve 15 ,onu çıkaracağım.
Papagiannis'i denedim bu hafta 6 pr da kaldı onuda çıkaracağım
Bir de Pana'dan Bacon'u almıştım 12 pr da kaldı onuda çıkaracağım.
 
Lessort'a söve söve indirdim PIR'lerini ama Vezenkov'un sürekli salak saçma 30'lar yapması, Dzanan Musa'nın alınca 4 yapıp almayınca 25 yapması ve tüm takımın düşük kalması, Tavares'in kendi kendini kilitlemesi vs. falan vallahi bunlar beni yoran ve soğutan şeyler oyundan.
 
dün obradovic değişik bir rotasyon denediği için lessort ilk 3 çeyrek sadece 5 dakika süre buldu ve 10 pır yapabildi sadece. normal şekilde süre bulsaydı rahatlıkla +20 göreceği maç olacaktı. tek yanıldığım nokta lessort oldu dün gece.
 

Üst